FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Anunț de ultimă oră pentru fanii lui Dinamo! S-a decis când încep lucrările la noul stadion

sursa foto: Facebook CS Dianmo +3   FOTO
sursa foto: Facebook CS Dianmo

Articol de - Publicat joi, 26 august 2021 14:18 / Actualizat joi, 26 august 2021 15:51

Demolarea stadionul Dinamo va începe în primăvară, a anunțat astăzi Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al grupării din Ștefan cel Mare. Conducerea echipei caută deja stadion pe care „câinii” să joace până la finalizarea noii arene. Potrivit CNI (Compania Naţională de Investiţii), lucrările vor dura între 18 și 24 de luni.

„Am discutat cu comandantul Clubului Sportiv Dinamo, iar în opinia dumnealui în primăvară vor intra buldozerele. Am discutat lucrurile acestea raportat la posibilitatea noastră de a juca pe acest stadion care există, până în primăvară, iar în aceste zile avem diverse discuții să vedem unde ne putem muta", a declarat Zăvăleanu, la Radio Dinamo.

Cât vor dura lucrările la noul stadion Dinamo

Conducerea CS Dinamo speră ca până în primăvară să obțină toate autorizaţiile pentru a începe demolarea vechii arene și începerea lucrărilor la noul stadion.

Conform CNI, lucrările la stadionul Dinamo vor dura între 18 și 24 de luni, iar costul investiției se va ridica la aproximativ 90-100 de milioane de euro. Arena ar urma să aibă în jur de 33.000 de locuri.

Totul despre noul stadion Dinamo

Viitoarea arenă va fi ridicată pe locul actualului teren principal din Complexul Sportiv Dinamo. Varianta „Velodrom" era de rezervă și au fost piedici de la bun început. Vecinii aflați în zona „Velodromului" din Ștefan cel Mare au deschis acțiuni în instanță, în momentul când s-a pus problema construirii noii arene acolo, reclamând diverse lucruri.

Din informațiile GSP.RO, din ceea ce estimează și ministerul, până la finalul lui 2021 ar trebuie să se atribuie lucrarea, pentru ca din 2022 să înceapă munca practică a ridicării noii arene.

În luna decembrie, CS Dinamo a publicat și primele randări ale viitoarei arene din Ștefan cel Mare, care va beneficia de:

- propria parcare pentru publicul VIP, cu până la 200 locuri
- spații încăpătoare pentru echipe, cu patru vestiare, două săli de încălzire, spații pentru staff-ul tehnic, oficiali și organizatori
- o boxă generoasă pentru presă
- spații pentru publicul VIP, incluzând 12 loje, spațiu de ospitalitate de minimum 400 mp, separeuri și restaurant
- spații pentru spectatorii cu dizabilități
- tribunele vor fi integral acoperite, iar locurile vor avea o bună vizibilitate către teren

Actualul stadion Dinamo are acum o capacitate de 15.032 de locuri. A fost inaugurat în 1952 și renovat o singură dată, în 2007.

VIDEO Scandal la Dinamo » Dănuț Lupu, semne obscene, după ce a fost jignit de fani

CITEŞTE ŞI ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO: 

S-a aflat valoarea totală a datoriilor lui Dinamo: „Doamne ferește să vorbim de așa ceva!”

Doar plecarea îl consolează! Paul Anton nu dă înapoi: face recurs și vrea cât mai repede „divorțul” de Dinamo!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
jabs
jabs  •  27 August 2021, 13:05

Inaugurerea noului stadion se va face in liga a 3- a cu POPESTI LEORDENI !!!

creeperno115
creeperno115  •  26 August 2021, 22:34

Citu a promis?

88gore88
88gore88  •  26 August 2021, 22:04

Asta este cea mai tare gluma...nu sunteti satui de promisiuni?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează