FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Doar plecarea îl consolează! Paul Anton nu dă înapoi: face recurs și vrea cât mai repede „divorțul” de Dinamo!

Paul Anton / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Paul Anton / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat joi, 26 august 2021 08:24 / Actualizat joi, 26 august 2021 08:36

Paul Anton (30 de ani) se antrenează în continuare cu Dinamo, dar este cu gândul la plecare. 

Mijlocașul a primit ieri motivarea deciziei Camerei Naționale pentru Soluționarea Litigiilor (CSNSL) din cadrul FRF, care i-a respins pe 11 august memoriul prin care solicita încetarea raporturilor contractuale și să devină jucător liber. 

"Va face recurs. Are la dispoziție cinci zile", a anunțat AFAN, sindicatul fotbaliștilor, care îl reprezintă pe internațional la comisii în litigiul cu Dinamo. 

Anton are de încasat patru salarii restante și nu acceptă nici să-i fie micșorat salariul lunar de 19.000 de euro. Conducerea încearcă să-l vândă, dar jucătorul vrea să plece liber.

Paul Anton este un fotbalist important pentru noi, este în calculele noastre și ale antrenorului, se antrenează normal, cot la cot cu ceilalți jucători, sperăm să joace încă de la prima etapă, cu FC Argeș, dacă nu, măcar după pauza competițională, cu FCSB - Iuliu Mureșan, administrator special Dinamo, pe 24 august

Paul Anton se antrenează cu Dinamo, dar nu joacă 

Paul Anton s-a pregătit în ultimele zile, normal, alături de echipă, doar că nu a făcut deplasarea la Constanța, pentru meciul cu Farul. Ar putea reveni în formația "câinilor" de sâmbătă, cu FC Argeș, acasă. Cu toate că relația sa cu conducerea a rămas rece și poate pleca din Ștefan cel Mare în orice moment

"Paul Anton nu este pregătit, vine după o accidentare și o absență mai lungă, dar rămâne un lider al echipei, iar Dinamo are nevoie de el. Îl simt cu mintea aici. Îl văd în continuare la Dinamo. Este un fotbalist util, avem nevoie, este aici și sper să rămână", a mărturisit recent Steliano Filip. 

Bonetti continuă să creadă în Anton: "Paul cred că va reveni următoarea etapă. Atunci va fi apt. Eu sper să continue cu Dinamo, e un fotbalist foarte bun. El este apropiat de proiectul nostru, iar spre binele echipei, al nostru, ar fi bine să continue".

VIDEO Tot ce trebuie să știi înaintea meciului Dinamo - FC Argeș

Citește și alte știri despre Dinamo:

VIDEO Scandal la Dinamo » Dănuț Lupu, semne obscene, după ce a fost jignit la meci de fanii „câinilor”

Încredere pentru cel mai nesigur dinamovist » Decizia lui Dario Bonetti, după erorile din startul sezonului

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (11)
rocky5
rocky5  •  27 August 2021, 00:10

Cine sa-l ia ca e terminat de mult? El vrea sa fie platit cu 19000 pe luna ca sa stea mai mult accidentat? Cine e prostul? Adios!

creeperno115
creeperno115  •  26 August 2021, 22:48

Bafta la frecat banca!

catalin.palcu
catalin.palcu  •  26 August 2021, 19:53

Paule, du-te tare ! nu stiu de ce ai mai stat. de fapt stiu ! nu te-a vrut nimeni cu adevarat. a trecut vara si nu s-a indurat nimeni sa dea nici macar 50 de mii pe tine ! chiar sunt curios pe unde ajungi. de Fabrini mai stie cineva ceva ? de Bejan, de Puljic ?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează