FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Încredere pentru cel mai nesigur dinamovist » Decizia lui Dario Bonetti, după erorile din startul sezonului

Dinamo a ajuns la trei înfrângeri consecutive în campionat / FOTO: GSP
Dinamo a ajuns la trei înfrângeri consecutive în campionat / FOTO: GSP

Articol de - Publicat marti, 24 august 2021 08:46 / Actualizat marti, 24 august 2021 09:00

Dario Bonetti, antrenorul lui Dinamo, îl va titulariza pe Mihai Eșanu în continuare între buturi în ciuda erorilor din startul sezonului. 

Dinamo se va baza mai departe pe Mihai Eșanu, 23 de ani, ca goal-keeper titular al echipei. Chiar dacă a luat gol de la Betancor (Farul) de la mijlocul terenului și în ciuda altor scăpări în acest start de sezon

Preferatul DDB e în pom, Bonetti ezită să-l schimbe! Surpriza din sezonul trecut a ajuns gafeur de serviciu la Dinamo!
DINAMO
Preferatul DDB e în pom, Bonetti ezită să-l schimbe! Surpriza din sezonul trecut a ajuns gafeur de serviciu la Dinamo!

Dario Bonetti îl va prefera pe Mihai și sâmbătă, contra Argeșului. Eșanu a fost portarul numărul 1 al "câinilor" de la începutul lui 2021, de când Tomas Mejias a părăsit și el formația, după un alt spaniol, Rene Roman, cei doi iberici fiind aduși de managementul lui Pablo Cortacero. 

Fotbalistul crescut la Academia din Ștefan cel Mare, campion la juniori, rămâne un răsfățat al suporterilor, el având și susținerea necondiționată a liderilor DDB. 

Meciul cu Farul (0-3) n-a fost singurul în care Eșanu a fost nesigur. Goalkeeper-ul a fost blamat și pentru golul primit cu CS Mioveni (0-1), al lui Rusu, și în special pentru ieșirea total neinspirată de la Craiova. Atunci, la 0-0, Eșanu a interpretat greșit centrarea lui Bauza, iar FCU a înscris unicul gol al partidei. A încasat gol în fiecare meci de campionat.

Încredere pentru cel mai nesigur dinamovist » Decizia lui Dario Bonetti, după erorile din startul sezonului
Mihai Eșanu

Concurentul are 20 de ani și nu a debutat în Liga 1

Eșanu fusese unul dintre cei mai buni dinamoviști în a doua parte a campionatului trecut. Evoluțiile satisfăcătoare i-au adus și convocarea pentru Europeanul de tineret, unde a fost al treilea portar al lui Mutu. În primăvară, Eșanu l-a trimis pe banca de rezerve pe norvegianul Kongshavn, care era plătit cu 7.000 de euro pe lună, de aproape cinci ori mai mult decât tânărul dinamovist. 

Acum, practic, Mihai nu mai are concurență. Dacă Sașa Mitrovic a plecat din aprilie, liber de contract, și este în prezent jucătorul celor de la Genoa Primavera, singurul concurent pentru Eșanu este Ștefan Fara (20 de ani), un alt portar din pepiniera lui Dinamo. 

Cei doi au avut un statut asemănător. La fel ca Eșanu, și Fara a trecut printr-un împrumut la Farul, fiind rechemat la Dinamo doar în momentul în care echipa a început să aibă probleme de efectiv. Monitorizat la un moment dat de West Ham, Ștefan nu are niciun meci în prima divizie, până acum n-a primit șansa debutului în Liga 1

400.000 de euroeste cota lui Eșanu pe transfermarkt

20 de meciuria adunat Eșanu pentru Dinamo, încasând 32 de goluri. În 9 partide, n-a primit gol

VIDEO Ciprian Marica, declarații după victoria Farului cu Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Atac la „Rege”! Fanii din DDB, dezlănțuiți după Farul - Dinamo: „Băștinașul vrea statuie. «Nasone» fin le are și cu latina”

Se sfârșesc problemele financiare de la Dinamo? Anunțul lui Florin Prunea: „Sunt în negocieri cu un investitor puternic”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  25 August 2021, 14:55

3-2-3-1-1 !!! FARA - DUDEA , R. GRIGORE , GIAFER - SORESCU(rauta) , ST. FILIP - BORCEA(stan) , BANI , AMZAR(bordusanu) -MIHAIU(moldoveanu) - NEICUTESCU(magureanu) !!!

1745flo
1745flo  •  25 August 2021, 12:58
Postat de creeperno115 pe 24 August 2021, 22:38

Tot ce trebuie sa faca e sa nu lase mingea sa intre in ate! Sa nu pretinda ca e neuer si sa fie atent cand oponentul are posesia

Măcar să stea pe linia porții, nu pe cea de 16m!

creeperno115
creeperno115  •  24 August 2021, 22:38

Tot ce trebuie sa faca e sa nu lase mingea sa intre in ate! Sa nu pretinda ca e neuer si sa fie atent cand oponentul are posesia

Vezi toate comentariile (16)
Comentează