FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Se sfârșesc problemele financiare de la Dinamo? Anunțul lui Florin Prunea: „Sunt în negocieri cu un investitor puternic”

Dinamo
Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 23 august 2021 22:31 / Actualizat luni, 23 august 2021 23:11

Dinamo se află într-o situație dificilă din punct de vedere financiar, dar Florin Prunea, fostul manager general al „câinilor”, anunță că Dinamo se află în negociere cu un investitor străin.

Fostul oficial din „Ștefan cel Mare” susține că  discuțiile sunt avansate și venirea investitorului depinde de planul de organizare al clubului.

„Din câte știu eu, Dinamo este în negocieri cu un investitor puternic, de afară. Sunt în negocieri foarte avansate. Totul depinde de planul de organizare, pentru că, acuma, se va vedea adevărul.

Cum e viața asta, în tot răul e și un bine, în sensul că, în planul de organizare, sunt toți creditorii trecuți. Acolo apar datoriile adevărate, nu ce a preluat Cortacero”, a spus Prunea potrivit Fanatik.

Întrebat dacă investitorul străin dorește să cumpere acțiunile de la Dinamo, Florin Prunea a răspuns: „E o discuție și aici, pentru că nu se știe unde sunt acțiunile. Nu este așa (n.r. că acțiunile sunt la Dorin Șerdean). Se pare că preluarea a fost făcută ilegal, de când au preluat de la Negoiță. Și aici este o problemă”.

Prunea: „Important e să ridice interdicția la transferuri”

Fostul portar mai precizează că pentru Dinamo cel mai important obiectiv acum este de a scăpa de interdicția la transferuri, pentru a putea supraviețui.

„Important este ca această interdicție să se ridice în perioada de transferuri, dar până nu plătești… La Dinamo este foarte simplu. Semnătura pe contractele jucătorilor spanioli, cine a pus-o? Ăla trebuie să răspundă. 

Am văzut și poziția domnului Mureșan, și a lui Răzvan Zăvăleanu: «Domne, când ne vom îndrepta împotriva lor». Nu domne, cine a semnat contractele, ăla trebuie să răspundă. Ăia n-au semnat de capul lor (n.r. jucătorii spanioli), a avut cineva drept de semnătură, la vremea respectivă. 

Cine a semnat contractele alea? Ăla trebuie să răspundă, nu altcineva, nu Cortacero, nu cine mai era pe acolo. N-au nicio vină oamenii care sunt acuma. Ei încearcă să salveze”, a mai spus Florin Prunea pentru sursa citată.

Cătălin Munteanu, despre situația în care se află Dinamo: „E mai rău decât anul trecut!”

Citește alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Mutu: „Mioveni s-a apărat cu 6, 7 fundași” » Atacă arbitrajul: „Noi am marcat!”

Edi Iordănescu, prima reacție după plecarea lui Moruțan la Galatasaray

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  24 August 2021, 11:05

Incep iar cele 101 de variante posibile si imposibile. Sa vedem apoi daca accepta negoita si contrazero. Multe magarii vor aparea acum de prin cotloanele afacerii lor.

gigicoaste
gigicoaste  •  24 August 2021, 10:26

mda, altul din afara unui club care stie el sigur ce se intampla acolo. Ca si mitica dragomir si altii. Ei le stiu pe toate!

adrianna.
adrianna.  •  24 August 2021, 09:58

Am auzit ca vine Turcu!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează