FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - FCU CRAIOVA 1-0

Mutu: „Mioveni s-a apărat cu 6, 7 fundași” » Atacă arbitrajul: „Noi am marcat!”

CS Mioveni - FCU Craiova 1-0 | Adrian Mutu, antrenorul oltenilor, s-a plâns la final de arbitraj.
CS Mioveni - FCU Craiova 1-0 | Adrian Mutu, antrenorul oltenilor, s-a plâns la final de arbitraj.

Articol de GSP - Publicat luni, 23 august 2021 21:00 / Actualizat luni, 23 august 2021 21:10

CS Mioveni - FCU Craiova 1-0 | Adrian Mutu, antrenorul oltenilor, s-a plâns la final de arbitraj.

Toate detaliile despre CS Mioveni - FCU Craiova, AICI

Greșeală mare de arbitraj la Mioveni - FCU Craiova » Oltenii au avut un gol anulat eronat
CS MIOVENI - FCU CRAIOVA
Greșeală mare de arbitraj la Mioveni - FCU Craiova » Oltenii au avut un gol anulat eronat

„Cred că am dominat în totalitate jocul. Câteodată fotbalul e nedrept, iar eu cred că în seara asta nu meritam să pierdem. Ne-am făcut jocul, ei s-au apărat cu 5, 6, 7 fundași, câți aveau. Am și marcat... Am văzut în timpul meciului ce s-a întâmplat la acea fază. Vă las să vedeți câte greșeli au făcut arbitrii în defavoarea noastră.

Lipsa de eficacitate s-a văzut la ultimul șut. Ajungem în fața porții, deci producem fotbal, atacanții trebuie să fie mai atenți însă. Fotbalul se joacă pe goluri. Eu sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor. În afară de lovitura lor de cap din repriza a doua, ei n-au avut nicio ocazie. 

Putem să jucăm mai bine, dar eu cred că acest noroc care ne lipsește acum o să se întoarcă și o să avem și noi mai mult noroc. Nu mă recunosc învins, dacă vorbim de joc”, a declarat Mutu.

Jucătorii care au intrat și-au făcut datoria. Credeți că ei nu voiau să înscrie? Din păcate, n-a fost seara atacanților. În afară de CFR, pe noi nicio echipă nu ne-a dominat. Am jucat de la egal la egal și am dominat în toate partidele
Adrian Mutu, antrenor FCU Craiova

Noi jucăm a 4-a zi, Farul va juca a 7-a zi. Au 3 zile în plus de odinhă, aproape dublu
Adrian Mutu, antrenor FCU Craiova

CS Mioveni - FCU Craiova 1-0 » Adrian Mutu, a 3-a înfrângere pe banca oltenilor

Mioveni câștigă derby-ul nou-promovatelor și îi provoacă lui Adrian Mutu a 3-a înfrângere pe banca oltenilor. Elevii antrenați de Alexandru Pelici au deschis scorul rapid, în minutul 12, după ce Kovacic l-a faultat pe Bogdan Rusu în careu. Buziuc a înscris fără emoții de la punctul cu var.

Craiova a făcut o primă repriză extrem de slabă, nereușind să-și creeze nicio ocazie de gol la poarta lui Ducan. Adrian Mutu a făcut 3 schimbări la pauza meciului pentru a anima jocul echipei sale. Și a reușit, oltenii fiind mult mai activi pe faza ofensivă.

Minutul 62 a adus cea mai controversată fază a meciului, Vieira a reușit să egaleze pentru olteni după ce îl lobase superb pe Ducan, dar reușita portughezului a fost anulată eronat de tușierul Sebastian Gheorghe pentru un presupus ofsaid. Oltenii au căutat în continuare golul egalizator, același Vieira mai având o ocazie importantă.

Pe finalul meciului, Oancea a fost eliminat din tabăra gazdelor pentru cumul de cartonașe, iar asta putea să îi coste. În minutul 92, același Vieira a ratat o ocazie imensă, șutul său cu stângul trecând milimetric pe lângă poartă.

În urma acestui rezultat, oltenii rămân cu 7 puncte în clasament, în timp ce Mioveni o egalează pe CSU Craiova, cu 9 puncte.

Citește mai multe știri de actualitate:

Rămâne FCSB și fără Tănase? Anunțul lui Gigi Becali: „Nu mai depinde de mine”

Răspunul lui Valeriu Iftime după ce Becali a anunțat că-l vrea pe Ongenda la FCSB: „Nu pleacă, decât în situații speciale!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  24 August 2021, 11:09

Si ce daca s-au aparat cu 6-7 jucatori? Este dreptul lor si regulamentul nu interzice. Daca pui problema asa, maine-poimaine vei justifica o infrangere prin faptul ca adversarul a atacat cu 6-7 jucatori! Uita-te mai bine in ograda ta si mai ales in oglinda. In primul rand, lucreaza apararea, ca Machado si mai ales Kovacic sunt praf. Nu stiu de ce insisti cu Kovacic, o fi el inalt, dar e lent si nu gandeste. Incearca Gajici-Dialo sau Gajici-Machado. In rest ai niste jucatori buni, cu care eu as juca 4-4-2. Vezi ca ai o problema cu partea dreapta. La Cluj l-ai lasat pe Negru singur, la Mioveni l-ai fixat pe negru pe fund, l-ai tras pe Baeten in dreapta si ai lasat stanga goala. S-a vazut de la o posta ca pe stanga au venit ocaziile adversarilor. In prima repriza echipa a jucat prost pentru ca tu ai facut-o prost. Sau poate ca ai primit indicatia sa-i faci loc lui Busu. N-ai jucatori de 4-3-3. Din partea mea, mai ai credit pana la prima etapa dupa intreruperea care urmeaza, Daca nici atunci echipa nu va merge, va trebui sa te dai la o parte.

kuba
kuba  •  24 August 2021, 07:12
Postat de catalynn pe 23 August 2021, 21:19

Multe articole despre FCU însă nimic despre plângerea penală făcută de CSU împotriva lor pt încercările repetate de a crea confuzie cu brandul Universitatea Craiova deși Instanța a interzis categoric acest lucru. Prichindelu Jr. folosește fix aceleași metode ca și oamenii lu’ ne-a jjijji, însă din păcate Bichir și ceilalți puturoși incompetenți din conducerea CSA nu mișca un deget împotriva FC fcsb! Sa mă mai mir ca îl văd pe Prichindelu Jr. spunand la TV ca FC fcsb e Steaua in ciuda a ceea ce a stabilit deja definitiv Justiția Romană!? Cică și Olanda se cheamă mai nou “Țările de Jos”, asta înseamnă ca nu mai e Olanda!? Dacă doar atât poate e clar ca au dreptare cei care spun ca excesul consumului de pâine afectează creierul! :-)))

Esti intr-o confuzie totala ! Cazul Craiova este diferit de cazul Steaua! Nu încerca sa folosești Craiova in lupta ta cu gigeii!

kuba
kuba  •  24 August 2021, 07:11

Mutule nu mai fi fricos! Ai văzut ce ai pățit la Cluj la Voluntari sau cu Chindia și acuma cu Mioveni! Nu mai juca pe lateral și centrări avioane! Joaca dintr-o atingere pe centru și așa cei desface apărările ! Cel puțin vei obține lovituri libere! Ai jucatori tehnici precum Bauza, Asamoah sau Ondaan! Fi mai *** și risca un pic mai Mult! Cu siguranța in retur o sa arătam altceva! Succes Mutu! Succes Stiinta!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close