FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - FCU CRAIOVA 1948 1-0

CS Mioveni - FCU Craiova 1-0 » Bănia fierbe! Mutu, a treia înfrângere pe banca oltenilor

CS Mioveni - FCU Craiova 1-0 FOTO: facebook.com/csmioveni.ro +11   FOTO
CS Mioveni - FCU Craiova 1-0 FOTO: facebook.com/csmioveni.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 23 august 2021 20:45 / Actualizat marti, 24 august 2021 00:17

CS Mioveni s-a impus cu scorul de 1-0 în fața celor de la FCU Craiova, într-un meci în care oltenii au avut un gol anulat eronat pe motiv de ofsaid.

Mioveni câștigă derby-ul nou-promovatelor și îi provoacă lui Adrian Mutu a 3-a înfrângere pe banca oltenilor. Elevii antrenați de Alexandru Pelici au deschis scorul rapid, în minutul 12, după ce Kovacic l-a faultat pe Bogdan Rusu în careu. Buziuc a înscris fără emoții de la punctul cu var.

Craiova a făcut o primă repriză extrem de slabă, nereușind să-și creeze nicio ocazie de gol la poarta lui Ducan. Adrian Mutu a făcut 3 schimbări la pauza meciului pentru a anima jocul echipei sale. Și a reușit, oltenii fiind mult mai activi pe faza ofensivă. 

Minutul 62 a adus cea mai controversată fază a meciului, Vieira a reușit să egaleze pentru olteni după ce îl lobase superb pe Ducan, dar reușita portughezului a fost anulată eronat de tușierul Sebastian Gheorghe, pentru ofsaid. Oltenii au căutat în continuare golul egalizator, același Vieira mai având o ocazie importantă. 

Pe finalul meciului, Oancea a fost eliminat din tabăra gazdelor pentru cumul de cartonașe, iar asta putea să îi coste. În minutul 92, același Vieira a ratat o ocazie imensă, șutul său cu stângul trecând milimetric pe lângă poartă.

În urma acestui rezultat, oltenii rămân cu 7 puncte în timp ce Mioveni o egalează pe CSU Craiova, cu 9 puncte.

+7 FOTO

FOTO: facebook.com/csmioveni.ro

CS Mioveni - FCU Craiova 1-0

CS Mioveni - FCU Craiova, echipe de start:

CS MIOVENI: Ducan - Garutti, Scarlatache, Balaur - Rădescu, Panait, Dumitriu, Șerbănică - Toma, Rusu, Buziuc
REZERVE: Preda, Oancea, Burnea, Vereș, Dat, Coșereanu, Sanoh, An. Cristea, Massaro
ANTRENOR: Alexandru Pelici

FCU CRAIOVA: Mogoșanu - Negru, Kovacic, Gajic, Huyghebaert - Asamoah, D. Albu, Pop - Sidibe, Hugo Viera, Baeten
REZERVE: Popa, Machado, Diallo, Paramatti, Bușu, Ondaan, Durmen, Raicea, Bălan
ABSENȚI: Compagno, Vl. Achim, Bauza (accidentați)
ANTRENOR: Adrian Mutu

Stadion: Orășenesc (Mioveni)
Arbitru: Rusandu Lucian (Sfântu Gheorghe) / A1: Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava), A2: Marchidanu Marius Cristian (Brăila)

CS Mioveni versus FC U Craiova. Cine bate urcă pe loc de play-off

CS Mioveni are un start neașteptat de bun de sezon. Argeșenii s-au impus cu Sepsi și cu Dinamo, au opus o rezistență serioasă campioanei CFR Cluj și ocupă în prezent poziția a zecea, cu 6 puncte. 

Adversara de astăzi, FC U Craiova, se află pe locul 8, cu 7 puncte. Formația lui Adrian Mutu speră la o victorie care să o ducă pe loc de play-off și, implicit, peste rivala CSU Craiova. Olteni au doar două victorii în primele cinci etape și nu se vor putea baza nici azi pe Juan Bauza, cel mai bun om din acest start de sezon.

🤙 Pregătiți pentru #𝗠𝗶𝗼𝘃𝗲𝗻𝗶𝗙𝗖𝗨 #Științasuntemnoi

Publicată de Fotbal Club Universitatea 1948 pe Sâmbătă, 21 august 2021

Venim după victoria de la Dinamo, o victorie mare și 3 puncte foarte importante. Urmează un meci cu o nou-promovată ca și noi. Craiova a adus foarte mulți jucători cu experiență. Ne dorim să spargem gheața și sperăm să obținem punct sau puncta contra Craiovei - Alexandru Pelici, antrenor CS Mioveni

Citește și alte știri din Liga 1:

Adrian Mititelu Jr îi ceartă pe suporteri: „Ei vin 2-3.000 la stadion și vor să jucăm ca Bayern? Stau pe Facebook, își dau cu părerea”

CFR Cluj și FCSB luptă pentru semnătura unui cvadruplu campion al României » Cine are avantaj la negocieri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (144)
george.br
george.br  •  24 August 2021, 18:28
Postat de pamparam21 pe 24 August 2021, 17:24

Dar ce ne-a mai rămas prietene după atâția Netoi și Mititei, retrogradări și dezafilieri ? Pentru mine a rămas doar numele de Universitatea Craiova și sigla aia cu leul, stadionul Ion Oblemenco și Balaci cu Cirtu in tribune. Vorbiți de CSA că e Steaua, fanii aia tot din rațiunile astea s-au îndreptat către clubul ăla, pentru nume și culori, pentru legendele care sunt langa echipa aia și s-au dezis de cioban cum și noi ne-am dezis de brutar. Acum mai nou aveți la conducere un Instagram model... Daca pentru tine numele de Universitatea Craiova nu mai reprezintă nimic de arunci toată ziua cu noroi in el, e clar cine ești. Nu-ți place cum a ajuns echipa asta in liga a 2-a, nici mie, poate nici fanilor lui Napoli când s-a întâmplat același lucru cu echipa lor, dar trebuie sa acceptam realitatea, să acceptăm "cadoul" făcut de FRF și să mergem inainte. Nu te înțeleg de ce aduci injurii unor oameni care poate au cântat cu tine in tribune, dar au decis să urmeze numele Universitatii și nu un patron care schimbă societățile după bunul plac și tratează simbolul asta pe care îl avem toți în inimă că pe propria-i jucărie

Nu-mi pune cuvinte-n gura, baiete! N-am afirmat niciodata ca CSA ar fi Steaua, pentru ca eu stiu ca nu e asa. Steaua e la Becali, dar asta e alta discutie, asa ca vorbesti prostii! Iar clona asta sleampata careia voua va place s-o numiti "Universitatea Craiova", numai Universitatea Craiova nu e! Nu e nevoie sa arunc eu cu noroi intr-o clona pentru ca ea insasi s-a nascut murdara. De-asta si beneficiaza de atata "respect" si atentie din partea tuturor celor "neimplicati" in proiectul ala mincinos. Iar daca tu ai putut accepta "cadoul" de la Primarie, tine-l baiete pentru tine ceilalti cativa aplaudaci ai sistemului, nu-mi cere mie sau altora sa se umileasca asemenea voua! Iti suna cunoscut, pentru ca tot de declari "suporter al Stiintei"??

george.br
george.br  •  24 August 2021, 18:05
Postat de dansy pe 24 August 2021, 17:36

***.***.***.

Asta e tot ce-ai avut de spus?:)))) Ok atunci... No comment!

dansy
dansy  •  24 August 2021, 17:36
Postat de george.br pe 24 August 2021, 15:01

:)))))Se simte de la o posta ca ai multe frustrari. Te-am citit ca esti mai puriu, stai linistit. Pentru asta ceri respect? Ar trebui sa stii ca respectul se castiga, nu se cere, ori comportamentul tau de pe aici nu te indreptateste sa "beneficiezi" de el. Ai o impresie exagerat de buna despre persoana ta, fapt pentru care cazi in pacatul de a-i subestima pe ceilalti. Jignesti, dar ai pretentia sa nu fii jignit. N-am inteles ce relevanta are daca stiu cine a marcat pentru Stiinta la Oradea in anul de gratie 1965??:))) Daca nu stiu amanuntul asta inseamna ca sunt mai putin suporter al Stiintei?:)))Sau ai vrut doar sa-ti scoti in evidenta varsta? Sunt suporter al Stiintei de cand am aflat despre fotbal... si au trecut destui ani de-atunci, nu-ti face griji! Asa ca stiu destule despre ea, despre istoria ei, citita si traita, despre suisuri si coborasuri, izbanzi si umilinte. Si cunosc absolut toate framantarile ei de la revolutie incoace.

***.***.***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (144)
Comentează