FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - FCU CRAIOVA

Greșeală mare de arbitraj la Mioveni - FCU Craiova » Oltenii au avut un gol anulat eronat

Mioveni - FCU Craiova
Mioveni - FCU Craiova

Articol de GSP - Publicat luni, 23 august 2021 20:00 / Actualizat luni, 23 august 2021 20:51

Partida dintre FC Mioveni și FCU Craiova a avut parte de o greșeală mare de arbitraj, oltenii lui Mutu fiind privați de un gol perfect regulamentar.

În minutul 62, la scorul de 1-0 pentru gazde, cei de la FCU Craiova au fost victimele unei greșeli majore de arbitraj, după ce arbitrul asistent a indicat ofsaid, în mod eronat, la reușita din scăriță a lui Hugo Vieira.

Atacantul oltenilor era scos din ofsaid de Scarlatache, care avea piciorul mai în spate decât corpul acestuia, însă tușierul Sebastian Gheorghe a ridicat fanionul eronat.

Nu e ofsaid! Jucătorul se află cu piciorul în spatele lui, mâna nu se ia în calcul, asistentul Sebastian Gheorghe de la Suceava are câteva meciuri internaționale… Putem spune că e o fază grea, dar faptul că jucătorii sunt apropiați, în câmpul vizual al arbitrului era ceva mai clar, deci trebuia să vadă
-Ion Crăciunescu, fost arbitru

Mioveni - FCU Craiova 1-0

Mioveni câștigă derby-ul nou-promovatelor și îi provoacă lui Adrian Mutu a 3-a înfrângere pe banca oltenilor. Elevii antrenați de Alexandru Pelici au deschis scorul rapid, în minutul 12, după ce Kovacic l-a faultat pe Bogdan Rusu în careu. Buziuc a înscris fără emoții de la punctul cu var. 

Craiova a făcut o primă repriză extrem de slabă, nereușind să-și creeze nicio ocazie de gol la poarta lui Ducan. Adrian Mutu a făcut 3 schimbări la pauza meciului pentru a anima jocul echipei sale. Și a reușit, oltenii fiind mult mai activi pe faza ofensivă. 

Minutul 62 a adus cea mai controversată fază a meciului, Vieira a reușit să egaleze pentru olteni după ce îl lobase superb pe Ducan, dar reușita portughezului a fost anulată eronat de tușierul Sebastian Gheorghe. Oltenii au căutat în continuare golul egalizator, același Vieira mai având o ocazie importantă. 

Pe finalul meciului, Oancea a fost eliminat din tabăra gazdelor pentru cumul de cartonașe, iar asta putea să îi coste. În minutul 92, același Vieira a ratat o ocazie imensă, șutul său cu stângul trecând milimetric pe lângă poartă. 

În urma acestui rezultat, oltenii rămân cu 7 puncte în timp ce Mioveni o egalează pe CSU Craiova, cu 9 puncte.

Citește alte știri despre fotbalul din Liga 1:

FCSB - Sepsi » Echipele de start: alegerile lui Edi Iordănescu

Rămâne FCSB și fără Tănase? Anunțul lui Gigi Becali: „Nu mai depinde de mine”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
811370355651745
Dragos Samfira  •  23 August 2021, 21:24

Gol anulat eronat,fan csu!???????????

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  23 August 2021, 20:35

Ca si la CSU, acelasi joc obosit, static, fara miscare, fara orientare spre gol, cu pase de la 70m spre propriul portar si cu un antrenor plictisit, deloc mobilizator pentru echipa sa. Sigur ca adversarul se apara ireprosabil daca tu nu te demarci si nu iutesti jocul, daca nu presezi. Pacat de suporterii celor doua Craiove.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează