FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Rămâne FCSB și fără Tănase? Anunțul lui Gigi Becali: „Nu mai depinde de mine”

Florin Tănase
Florin Tănase

Articol de - Publicat luni, 23 august 2021 17:15 / Actualizat luni, 23 august 2021 17:32

După ce l-a vândut pe Olimpiu Moruțan la Galatasaray, FCSB poate rămâne și fără căpitanul echipei, Florin Tănase. Anunțul a fost făcut de patronul roș-albaștrilor, Gigi Becali.

Patronul FCSB a declarat că de Tănase se interesează o echipă din Germania, astfel că, dacă i se plătește clauza de reziliere, fotbalistul poate pleca și el de la roș-albaștri.

„Referitor la Tănase, a fost o discuție cu cineva din Germania, dar el nu mai depinde de mine, are o clauză. Dacă o plătește cineva, pleacă”, a spus Gigi Becali la emisiunea „Liga Digi Sport”.

Florin Tănase, clauză de 3.000.000 de euro

Florin Tănase și-a prelungit contractul cu FCSB, scadent anul viitor, săptămâna trecută. În noua înțelegere dintre club și jucător, mijlocașul ofensiv al roș-albaștrilor poate pleca la orice echipă care plătește suma de 3.000.000 de euro.

„Am ezitat acum câteva luni să prelungesc. M-am gândit mai bine acum și am luat această decizie. Cred că e una bună, atât pentru mine, cât și pentru club. Așa nu voi pleca liber, iar clubul nu va pierde banii dați pe mine. Cred că am luat decizia cea bună. 

Eu și clubul suntem liniștiți pentru că acum am acea clauză de 3 milioane. Nu mai cost 5 milioane. A venit Black Friday mai devreme. Am rămas cu gândul la un trofeu, dar și cu gândul de a pleca. M-am gândit că pot pleca mai ușor. Rămâne de văzut”, spunea Tănase în momentul semnării prelungirii.

Florin Tănase, salariu impresionant la FCSB

Atacantul a semnat un contract nou, valabil până la 30 iunie 2025. În restul lunilor rămase din sezonul acesta va fi plătit cu câte 20.000 de euro lunar. Din stagiunea viitoare, salariul va crește până la 30.000 de euro. Va fi cel mai bine plătit fotbalist din întreg campionatul.

Citește alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Gigi Becali anunță 3 transferuri la FCSB după plecarea lui Moruțan: „A jucat singur aseară”

Răspunsul Federației Române de Fotbal după scandalul privind antrenorii fără licență

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (43)
alfabetta
alfabetta  •  23 August 2021, 20:38

Oane se spovedește : " Uite pe Becali cum vinde și cumpără. Așa că cer iertare fratelui meu de pahar, ciobanu Ilie , care la venirea șomerului Iordănescu junior a spus . Și ăla e un neam prost, fără caracter. A venit să lingă pentru bani la Becali. Atunci câtpeacii s-ăl pleznesc. Îți cer iertare Ilie. "

samerx
samerx  •  23 August 2021, 20:27
Postat de ando89 pe 23 August 2021, 20:19

No acuma mergem la meci și ne exprimăm decent niște dorințe care se pot împlini sau nu. Este piatra de încercare...

Ce meci?

samerx
samerx  •  23 August 2021, 20:22
Postat de ando89 pe 23 August 2021, 20:16

Pe grătar, ai încredere în mine:)

Ando, după ce l-ai vânat pe dinozaur, l-ai tranșat și pus la fum, merg pe mâna ta, metre. :))

Vezi toate comentariile (43)
Comentează