FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali anunță 3 transferuri la FCSB după plecarea lui Moruțan: „A jucat singur aseară”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 23 august 2021 16:33 / Actualizat luni, 23 august 2021 16:45

FCSB l-a vândut pe Olimpiu Moruțan la Galatasaray pentru o sumă de 5,7 milioane de euro cu bonusuri incluse, iar Gigi Becali anunță noi transferuri la echipă.

După ce l-a vândut pe Olimpiu Moruțan la Galatasaray, patronul FCSB, Gigi Becali, anunță că este gata să întărească echipa și să aducă 3 jucători, unul dintre ei fiind Hervin Ongenda de la FC Botoșani.

„I-am promis doi jucători, ambii din România. Chiar trei jucători. Jucători pe care tot el... pe unul l-am văzut eu aseară și l-am întrebat ce părere are, a zis că-l avea pe listă la CFR. Și încă doi jucători să vedem dacă-i putem lua. Nu de la Rapid. Ce treabă avem noi cu Rapidul? Unul care-mi place mie foarte mult de la Botoșani. 

Nu e Chindriș, e vorba de Ongenda. A jucat singur cu ei aseară. Stai să vedem dacă pot să-l iau. Ei sunt prieteni cu mine, dar pe mine mă refuză și îl dă la CFR și Craiova, așa face. Mai zice că e prieten cu mine”, a spus Gigi Becali, la emisiunea „Liga Digi Sport”.

Viitorul lui Alexandru Crețu, stabilit

Patronul roș-albaștrilor a ținut să clarifice faptul că nu se va împăca cu fundașul central și acesta nu va mai continua la FCSB.

„Crețu nu mai face parte din lotul nostru, Crețu este la revedere”, a precizat Becali.

Crețu ar putea ajunge la Sepsi

Alexandru Crețu a fost criticat violent după derby-ul cu Rapid, când a și fost schimbat la pauză din cauza erorii pe care a făcut-o la faza în care Vinicius a dat autogol, și acum vrea să plece. 

Ulterior, chiar dacă a pus un antrenor căruia i-a redirecționat întreaga responsabilitate, anume Edi Iordănescu, Gigi Becali n-a renunțat la planul de a-l îndepărta din lot pe cel pe care l-a adus în urmă cu două luni. În plus, nici fotbalistul nu mai este dispus să continue, chiar dacă s-ar ajunge la o schimbare de atitudine din partea patronului.

De situație ar putea profita Sepsi OSK, echipă aflată în căutare de întăriri după un început slab de sezon. Nu doar Alexandru Crețu reprezintă variante atrăgătoare pentru covăsneni, cât și Iulian Cristea, alt stoper de la FCSB. Nici Cristea nu mai este în grațiile lui Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor.

„Sunt valoroși, dar după sosirea lui Edi nu știm ce jucători vor fi disponibili. Sunt jucători importanți. Vom vedea. Nu vă ascund că putem transfera sau împrumuta jucători de la echipele din campionatul nostru. 

Toate echipele își doresc întăriri. Orice antrenor dorește o bancă puternică, jucători valoroși”, a spus Cornel Șfaițer, managerul general de la Sepsi, pentru GSP.ro.

Citește alte știri din Liga 1:

Strigătul lui Mihai Iosif: „Dați-ne voie să muncim! O facem pentru familiile noastre” + „Acum sunt la școală, în Republica Moldova”

Plângere penală între cluburile din Craiova! 5 capete de acuzare: „Manipulare cu rea-credință”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
368023036732853
Iuga Mircea  •  24 August 2021, 07:00

Învață,ca să poți profesa,nu băga familia în față!!!!!

petre47
petre47  •  23 August 2021, 20:55

Felicitari, Gigi, ai scapat de Morutan, care n-a fost, nu e si nici nu va fi fotbalist!

allstefans
allstefans  •  23 August 2021, 20:44
Postat de Laurentiu Popovici pe 23 August 2021, 18:33

FCSB il vinde pe ametitul de Morutan la turci pe 5,7 milioane si vrea sa-l ia pe Minculescu pe 600.000. Ia mai pacalit pe UTA cu MAN si acum crede ca-i fenteaza din nou. Mai bine sa plece afara.

mosule, daca se pricepe la bisnita e corecta treaba, ce crezi ca vinde uta in strainatate pe milioane de euro vreun jucator?? acolo e treaba de impresari ,prietenii, talent, stii foarte bine, si la piata daca te duci la targ cumperi ceva vinzi in piata la pret dublu sau triplu si pe urma nu inseamna ca trebuie sa ii platesti aluia la targ mai mult

Vezi toate comentariile (16)
Comentează