FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Edi Iordănescu, prima reacție după plecarea lui Moruțan la Galatasaray

Potrivit lui Gigi Becali, patronul FCSB, Edi Iordănescu a fost de acord cu plecarea lui Olimpiu Moruţan (22 de ani, mijlocaș ofensiv) la Galatasaray.
Potrivit lui Gigi Becali, patronul FCSB, Edi Iordănescu a fost de acord cu plecarea lui Olimpiu Moruţan (22 de ani, mijlocaș ofensiv) la Galatasaray.

Articol de GSP - Publicat luni, 23 august 2021 19:40 / Actualizat luni, 23 august 2021 21:15

Potrivit lui Gigi Becali, patronul FCSB, Edi Iordănescu a fost de acord cu plecarea lui Olimpiu Moruţan (22 de ani, mijlocaș ofensiv) la Galatasaray.

„I-am spus lui Edi despre Moruțan. Ca să fie clar pentru toată lumea, Edi face ce vrea. De acum încolo, el face tot ce vrea. El e patronul la echipă. I-am spus că îl vând, l-am întrebat ce crede. Mi-a zis că are lot foarte bun. 

Bine, i-am promis doi-trei jucători, pe unul l-am văzut aseară, l-am întrebat ce părere are și el mi-a zis că-l avea pe listă la CFR. Că are, că n-are rezultate, sunt sigur că va avea, dar el face ce vrea”, a declarat Becali, conform digisport.ro.

După ce l-a vândut pe Olimpiu Moruțan la Galatasaray, patronul FCSB, Gigi Becali, anunță că este gata să întărească echipa și să aducă 3 jucători, unul dintre ei fiind Hervin Ongenda de la FC Botoșani - detalii, AICI.

Va fi o pierdere, dar, cât timp nu sunt semnate actele, nu pot discuta despre acest transfer. E foarte aproape să plece, într-adevăr. În cazul în care se va transfera, îi urez multă baftă. Nu e nici în lot, însă am încredere în banca de rezerve pentru meciul cu Sepsi 
Edi Iordănescu, antrenor FCSB

Câți bani ia FC Botoșani după transferul lui Moruțan la Galatasaray

Moruțan s-a transferat de la FCSB la Galata pentru 4,2 milioane de euro, a anunțat patronul Gigi Becali. Turcii vor mai achita încă 1,5 milioane dacă echipa lui Fatih Terim se va califica în grupele Europa League.

Din informațiile GSP, FC Botoșani mai avea 9% din drepturile jucătorului, astfel că echipa patronată de Valeriu Iftime va încasa 378.000 de euro.

Olimpiu Moruțan, transfer de la FCSB la Galatasaray!

„Da, l-am vândut pe Moruţan la Galatasaray. Suma este de 5,7 milioane de euro. 4,2 milioane de euro vor plăti acum pe el, plus 1,5 milioane de euro dacă se califică în grupele Europa League. 

Dar Galatasaray se va califica în grupele Europa League şi asta va fi suma. Eu sunt mulţumit”, a spus Becali pentru Fanatik.

În turul play-off-ului de UEL, Galatasaray a remizat în deplasarea din Danemarca, 1-1 cu Randers. Returul se joacă în Turcia, joi, pe 26 august.

Moruțan a ajuns în final la Galatasaray

Transferul vine la o zi după ce impresarul mijlocașului, Florin Vulturar, anunța că Moruțan vrea să se transfere la gruparea turcă.

„Da, eu și jucătorul ne dorim ca el să joace la Galatasaray. Galatasaray este un club mare, care are niște fani incredibili”, a spus Vulturar, potrivit Ajansspor, agentul adăugând că, în această situație, doar cei doi patroni trebuie să ajungă la un acord”

Moruțan, ofertă și de la Copenhaga

Înainte să semneze cu Galatasaray, FCSB a avut o ofertă de 3 milioane de euro pentru Moruțan de la Copenhaga. În ciuda faptului că a declarat public diminuarea prețului pentru Moruțan la 3 milioane de euro, George Becali s-a răzgândit în momentul în care a primit oferta de la FC Copenhaga. 

Potrivit unor surse din media daneză, FCSB a trimis o contraofertă în care a ridicat semnificativ pretențiile pentru Moruțan.

Nu mă voi opune niciodată unei plecări atunci când este în interesul clubului și al unui jucător, cu mențiunea că îmi doresc foarte mult să completăm, să punem ceva în loc, pentru că avem ca obiectiv titlul și nu ne permitem să fim într-un tranzit continuu 
Edi Iordănescu

Galatasaray l-a transferat recent și pe Alexandru Cicâldău

Galatasaray Istanbul l-a cumpărat în această vară și pe Alexandru Cicâldău, de la CS Universitatea Craiova. Oltenii au încasat 6,5 milioane de euro, iar jucătorul va primi un salariu de 1,1 milioane de euro pe sezon. „Cic” a parafat un angajament pe 5 sezoane cu gruparea „Cim Bom Bom”.

De-a lungul anilor, Galatasaray a fost cu ochii pe fotbalul românesc. Nu mai puțin de 14 fotbaliști „tricolori” au evoluat la cea mai galonată echipă din Turcia: Iosif Rotariu, Gică Hagi, Iulian Filipescu, Adrian Ilie, Gică Popescu, Ionuț Luțu, Radu Niculescu, Florin Bratu, Ovidiu Petre, Bogdan Stanciu, Iasmin Latovlevici, Florin Andone și Cicâldău. Moruțan va fi al 15-lea.

Citește alte știri de actualitate:

Plângere penală între cluburile din Craiova! 5 capete de acuzare: „Manipulare cu rea-credință”

Clubul din Liga 1 la care ar putea ajunge Alexandru Crețu și Iulian Cristea: „Nu vă ascund asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
je__
je__  •  24 August 2021, 00:28

Aia de la Galatasaray stiu ca urmeaza sa faca transferul asta?

dobrin
dobrin  •  23 August 2021, 21:42
Postat de luciann pe 23 August 2021, 21:26

Prima reactie a lui Edi e...ce a zis JJ!:)))

E ca la schimbul de opinii de la sedinta de partid. Vine cu reactia proprie si pleaca cu reactia lui Becali.

observator_federal
observator_federal  •  23 August 2021, 21:30

Am mai văzut observatia făcută azi pe forum și văd că nimeni nu a verificat (era un gest elementar!). Deci în 2003-2004, Gabriel Tamaș a jucat în 6 meciuri pentru Galatasaray! Adică deocamdată al 15-lea fotbalist român la Galata este Cicâldău, iar Moruțan poate deveni al 16-lea.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează