FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Clubul din Liga 1 la care ar putea ajunge Alexandru Crețu și Iulian Cristea: „Nu vă ascund asta”

Iulian Cristea (primul din stânga) și Alexandru Crețu (primul din dreapta), ambii în primul rând, ar putea ajunge la Sepsi OSK // foto: Imago
Iulian Cristea (primul din stânga) și Alexandru Crețu (primul din dreapta), ambii în primul rând, ar putea ajunge la Sepsi OSK // foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 23 august 2021 14:47 / Actualizat luni, 23 august 2021 15:06

Cornel Șfaițer, manager general la Sepsi OSK, admite că Alexandru Crețu și Iulian Cristea, jucătorii lui FCSB, prezintă interes pentru clubul său. 

„Divorțul” dintre Alexandru Crețu și FCSB pare iminent. 

De situație ar putea profita Sepsi OSK, echipă aflată în căutare de întăriri după un început slab de sezon. Nu doar Alexandru Crețu reprezintă variante atrăgătoare pentru covăsneni, cât și Iulian Cristea, alt stoper de la FCSB. Nici Cristea nu mai este în grațiile lui Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor. 

Alexandru Crețu și Iulian Cristea, spre Sepsi OSK?

„Sunt valoroși, dar după sosirea lui Edi nu știm ce jucători vor fi disponibili. Sunt jucători importanți. Vom vedea. Nu vă ascund că putem transfera sau împrumuta jucători de la echipele din campionatul nostru

Toate echipele își doresc întăriri. Orice antrenor dorește o bancă puternică, jucători valoroși”, a spus Cornel Șfaițer, managerul general de la Sepsi, pentru GSP.ro.

Care este situația lui Alexandru Crețu

Alexandru Crețu a fost criticat violent după derby-ul cu Rapid, când a și fost schimbat la pauză din cauza erorii pe care a făcut-o la faza în care Vinicius a dat autogol, și acum vrea să plece. 

Ulterior, chiar dacă a pus un antrenor căruia i-a redirecționat întreaga responsabilitate, anume Edi Iordănescu, Gigi Becali n-a renunțat la planul de a-l îndepărta din lot pe cel pe care l-a adus în urmă cu două luni.

În plus, nici fotbalistul nu mai este dispus să continue, chiar dacă s-ar ajunge la o schimbare de atitudine din partea patronului. În tot acest diferend, la mijloc a căzut noul tehnician. Edi Iordănescu a explicat ieri că a decis să stea deoparte

„La Crețu e o situație complexă. E ceva ce nu s-a produs după venirea mea, fiindcă în acest caz ar fi fost răspunderea mea, ci s-a petrecut înainte de a veni eu aici. 

E ceva între el și club, între el și patronat, trebuie clarificată situația lui de către patron și după ce se va întâmpla așa ceva o să auziți și punctul meu de vedere”, a spus Iordănescu.

Singura certitudine în privința lui Crețu e faptul că nu va face parte nici măcar din lotul de 20 de jucători pentru confruntarea cu Sepsi, din această seară. În schimb, Iulian Cristea are toate șansele să joace. 

Cornel Șfaițer, despre posibila demitere a lui Leo Grozavu: „Nu se pune problema”

Totodată, oficialul echipei din Sf. Gheorghe a transmis că postul antrenorului Leo Grozavu nu este în pericol, în ciuda unui început de sezon slab. 

„Domnul Dioszegi (patronul clubului, n.r.) chiar după meciul de la Constanța (0-1 cu Farul, n.r.) a declarat că nu se pune problema. Cu Leo Grozavu am reușit lucruri frumoase, am jucat finala Cupei României în 2020, în 2021 ne-am clasat pe locul 4, bine pentru noi. 

Acum e dezamăgit și el, cu toții ne doream să avem o campanie de achiziții reușită. Din păcate, nu am reușit asta în această vară. Mai sunt câteva zile, sper să reușim să îmbunătățim lotul”, a spus Șfaițer. 

Nu mai avem același lot cu dubluri, din punct de vedere valoric, numeric. Sezonul trecut am dorit să stăm bine din toate punctele de vedere, ne-am luat măsuri. Din păcate, acum nu suntem la nivelul din vara lui 2020, dar mai sunt câteva zile până se încheie perioada de transferuri și sper să aducem câțiva jucători să completăm lotul: un atacant, un mijlocaș central U21, unde avem probleme. 

- Cornel Șfaițer, manager general Sepsi OSK

Citește mai multe știri despre FCSB - Sepsi OSK: 

Atac la „Rege”! Fanii din DDB, dezlănțuiți după Farul - Dinamo: „Băștinașul vrea statuie. «Nasone» fin le are și cu latina”

Edi Iordănescu prefațează meciul cu Sepsi: „E o distanță destul de mare până la locul 1 și produce presiune suplimentară”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  23 August 2021, 20:39

Ce facetzi ba Sfaitzere?!Va faceti vasalii Satanei?

vasileroaita
vasileroaita  •  23 August 2021, 17:12
Postat de tataika pe 23 August 2021, 15:23

Esti de speriat, frate! Mai vezi și altceva împrejurul tău, decât imaginea ciobanului?

Da sunt foarte speriat! Se anunta furtuna si am lasat geamurile deschise!!

doar...titi
doar...titi  •  23 August 2021, 16:12

pasarea malai viseaza !!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează