FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI

FCSB a pierdut un jucător de top! Iordănescu: „Nu intră în calcule pentru meciul cu Sepsi”

Edi Iordănescu, antrenorul lui FCSB, a declarat că Alexandru Crețu (29 de ani) nu intră în calculele roș-albaștrilor pentru meciul cu Sepsi.
Edi Iordănescu, antrenorul lui FCSB, a declarat că Alexandru Crețu (29 de ani) nu intră în calculele roș-albaștrilor pentru meciul cu Sepsi.

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 august 2021 17:07 / Actualizat duminica, 22 august 2021 18:13

Edi Iordănescu, antrenorul lui FCSB, a declarat că Alexandru Crețu (29 de ani) nu intră în calculele roș-albaștrilor pentru meciul cu Sepsi.

  • CONTEXT: După meciul dintre Rapid și FCSB, scor 1-0, Gigi Becali l-a criticat dur pe Alexandru Crețu. Vorbele patronului nu i-ar fi picat bine fotbalistului, care ar vrea să rupă contractul cu FCSB.
  • Crețu, vinovat la golul alb-vișiniilor, a fost anunțat să-și caute echipă: „Nu ne-a bătut Rapid. Ne-a bătut Crețu. Acum o să îi spun să îi caut echipă. Nu poți da în minge, dai doar pasă la ei și dai și autogol... Îi zic că mai e perioadă de transferuri. Îl las liber, așa cum l-am luat. I-am dat și bani” - detalii, pe larg, AICI! 

E o situaţie complexă, care s-a produs înainte de venirea mea. E o problemă între el şi club. Trebuie clarificată între el şi club. Nu vreau să mă pierd în detalii. Orice jucător e important pentru mine şi m-aş bucura să vorbim despre cei care vor fi implicaţi în acest joc. Nu intră în calcule pentru meciul cu Sepsi.

Sunt ceva probleme, dar încercăm să le gestionăm. Sunt şi problemele accidentaţilor, Panţîru, de exemplu. Mai sunt şi probleme minore”, a declarat Iordănescu la conferința de presă.

Edi Iordănescu debutează luni la FCSB. Vicecampioana întâlnește pe teren propriu Sepsi, de la ora 21:30. Meciul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Look Sport+, Telekom Sport 1 și Digi Sport 1.

Alexandru Crețu, jucător de top pentru FCSB

Deși a gafat în meciul cu Rapid (detalii, AICI), Crețu a evoluat constant bine pentru FCSB în acest debut de sezon. Polivalent, Crețu a fost folosit în majoritatea timpului pe poziția de stoper, deși s-a consacrat ca mijlocaș defensiv.

Conform indexului InStat (o medie a tuturor reușitelor și nereușitelor unui jucător în timpul unui meci), Crețu este al 3-lea cel mai bun jucător de la FCSB în stagiunea 2021/22, fiind depășit doar de Cordea, un alt nou-venit, și de Florin Tănase.

JUCĂTORINDICE INSTAT
1. Cordea268
2. Fl. Tănase260
3. Al Crețu259
FCSB a pierdut un jucător de top! Iordănescu: „Nu intră în calcule pentru meciul cu Sepsi”
Alexandru Crețu a venit liber de contract la FCSB în această vară. Ultima dată evoluase pentru Maribor (Slovenia)

7 meciuria jucat Crețu în tricoul lui FCSB

Edward Iordănescu, mesaj pentru suporterii FCSB înaintea duelului cu Sepsi OSK

Gigi Becali, pus la zid în presa din Slovenia

Scandalul generat de Gigi Becali nu a trecut neobservat nici în presa din Slovenia, țara în care Alexandru Crețu a evoluat înainte de a ajunge la FCSB.

Toanele patronului de la FCSB au fost „taxate” într-un material postat de jurnaliștii sloveni de la Ekipa24. „Gigi Becali a lovit din nou”, au scris ei, în introducere.

Și au continuat: „Ia jucătorii din Slovenia și apoi îi batjocorește. Primul care a simțit furia lui Gigi Becali, unul dintre cel mai sălbatici oameni de fotbal, a fost Ante Vukusic, jucător al Olimpijei Ljubljana înainte de a merge la FCSB. Acum, povestea se repetă cu Alexandru Crețu. Românul a părăsit Maribor acum câteva luni și a semnat cu FCSB.

Becali l-a prezentat publicului în vila sa luxuriantă, care este de fapt kitsch. Apoi a spus că va construi echipa în jurul lui. A fost frumos. Cât a durat, cel puțin. Adică un timp scurt. Crețu este deja pe lista neagră a lui Becali și pare că a jucat deja ultimul său meci pentru club, după ce Becali l-a acuzat că a pierdut derby-ul cu Rapid din vina lui”.

Avertizat să nu semneze cu FCSB: „Sinucidere sportivă”

Alexandru Crețu fusese avertizat să nu semneze cu FCSB de către fostul său impresar, Zvonko Milojkovic. Agentul sârb, aflat la cuțite cu patronul roș-albaștrilor din cauza transferului cu scandal al lui Bogdan Planic la Maccabi Haifa, stoper pe care tot el în reprezintă, a spus că transferul la FCSB reprezintă o „sinucidere sportivă”.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Se îndeplinește marea dorință a lui Edi Iordănescu? Antrenorul recunoaște: „Mi-aș dori să joc în Ghencea!”

Anghel Iordănescu dezvăluie promisiunea pe care Becali a făcut-o familiei sale: „Atunci mi-am dat seama că Gigi vrea performanță”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
the.king
the.king  •  23 August 2021, 01:29
Postat de vasileroaita pe 22 August 2021, 20:34

O primă dovadă ca Edi nu iese din cuvantul antrenorului principal! Nimic nou în Berceni!

Exact! Gigi da telefon *** stand drept cu telefonul la ureche se conformeaza! Pacat de el, baiat cu potential sa se duca ***, aia e, unde nu-i cap....!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cornelcc
cornelcc  •  23 August 2021, 00:33
Postat de vasileroaita pe 22 August 2021, 20:38

Cine a trimis mingea in poarta?! Vinicius e batran, e rigid ca un stâlp de telegraf.

Vasluiene, ti-am mai zis s-o lasi mai usor cu Mona! Vinicius chiar nu are nicio vina la autogol, mingea deviata de A. Cretu de aproape il loveste in picior si intra-n poarta.

vasileroaita
vasileroaita  •  22 August 2021, 20:38
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Cine a trimis mingea in poarta?! Vinicius e batran, e rigid ca un stâlp de telegraf.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează