FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Impresarul țintei numărul 1 din mercato a FCSB-ului îl face praf pe Becali: „A făcut o sărăcie de ofertă! Dacă băiatul vrea să fie sclavul lui Gigi, treaba lui!”

Gigi Becali, finanțator FCSB
Gigi Becali, finanțator FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 mai 2021 14:33 / Actualizat miercuri, 26 mai 2021 16:12

Zvonko Milojkovic, impresarul mijlocașului Alexandru Crețu (29 de ani), îl arată cu degetul pe Gigi Becali și ia în derâdere oferta FCSB-ului pentru clientul său. Agentul sârb e la cuțite cu patronul roș-albaștrilor din cauza transferului cu scandal al lui Bogdan Planic la Maccabi Haifa, stoper pe care tot Milojkovic îl reprezintă. 

Alexandru Crețu, mijlocaș de „națională”, reprezintă principala țintă a lui Gigi Becali pentru actuala campanie de achiziții. Latifundiarul vrea să-l aducă pe „închizător” la FCSB și să-l reprofileze, văzându-l un excelent fundaș central. 

O piedică importantă în calea transferului este pusă chiar de impresarul fotbalistului, sârbul Zvonko Milojkovic, care azi a lansat un atac dur asupra modului în care Becali își gestionează echipa.

Zvonko Milojkovic, amuzat de propunerea de la FCSB pentru Alex Crețu: „Sărăcie de ofertă!”

„Sunt împotriva transferului lui Crețu la Steaua (n.r. - FCSB). E sinucidere sportivă. A făcut o ofertă de sărăcie. Dacă băiatul vrea să meargă la Steaua, nu am nimic împotrivă, dar fără mine! Eu nu vreau să particip la sinuciderea lui sportivă și financiară. E o sărăcie de ofertă! Am avut cinci oferte mai mari. E sărăcie de ofertă pentru un jucător de națională!”, a declarat impresarul, potrivit AS.ro

Impresarul țintei numărul 1 din mercato a FCSB-ului îl face praf pe Becali: „A făcut o sărăcie de ofertă! Dacă băiatul vrea să fie sclavul lui Gigi, treaba lui!”
Alexandru Crețu

Zvonko Milojkovic, despre Alexandru Crețu: „Dacă vrea să fie sclavul lui Gigi, nu am nimic împotrivă”

Milojkovic susține că Becali i-a oferit clientului său un salariu de 15.000 de euro lunar plus o primă de 100.000 de euro la semnătură. 

„100.000 de euro la semnătură și 15.000 de euro pe lună, timp de trei ani. Sărăcie de ofertă! Sunt în discuții cu echipe din Golf, dar dacă el vrea să fie sclavul lui Gigi, eu nu am nimic împotrivă. Dacă se duce la Steaua, nu pot să-i doresc nici măcar succes, pentru că este o sinucidere curată pentru el”, a adăugat impresarul. 

L-a îndemnat pe Planic să fugă de la FCSB

Zvonko Milojkovic este și agentul lui Bogdan Planic. Stoperul de 29 de ani s-a transferat anul trecut în Israel, la Maccabi Haifa, după ce a refuzat să se mai prezinte la antrenamentele FCSB-ului. Planic a cerut rezilierea contractului cu roș-albaștrii, din cauză că nu și-a mai primit salariul integral în perioada de stare de urgență din România. Părțile se judecă în prezent la TAS, Gigi Becali solicitându-i daune fotbalistului. 

Nu poți (n.r. - FCSB) să te compari niciodată cu Dinamo Zagreb sau Steaua Roșie Belgrad. Ca dovadă, în ultimii ani nu prea ai mai scos capul prin Europa.

Să nu mai vorbim de campionat, pe care nu l-ai mai luat de șase ani. După părerea mea, dacă va continua așa, nu va mai câștiga nici în următorii cinci ani.

- Zvonko Milojkovic, impresar Alexandru Crețu

Impresarul țintei numărul 1 din mercato a FCSB-ului îl face praf pe Becali: „A făcut o sărăcie de ofertă! Dacă băiatul vrea să fie sclavul lui Gigi, treaba lui!”
Zvonko Milojkovic

400.000 de eurovalorează Alexandru Crețu, conform transfermarkt.de. Fostul fotbalist de la Poli Iași e liber, deci achiziționarea lui nu ar costa-o nimic pe FCSB, e nevoie doar ca Becali să ajungă la un acord cu Alex în privința salariului lunar

VIDEO. Prima reacție despre posibilul transfer al lui Crețu la FCSB: „Un experiment, au nevoie de fundași centrali de meserie!”

Citește mai multe știri despre FCSB:

L-a „interzis” pe MM Stoica la FCSB: „M-ai întărâtat rău, ai mințit cu nerușinare!”

FCSB, loser pe linie! » Sezon de coșmar pentru Becali: au venit încă 3 eșecuri dure! + Csikszereda devine un pol de putere

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (89)
cj1960i
cj1960i  •  27 Mai 2021, 06:55
Postat de joscenzura pe 26 Mai 2021, 18:48

15.000 pe luna si 100.000 la semnatura pentru unul care e lent si vai de mama lui, face o gramada de bani din fotbal fata de un om normal din societate care munceste 12 ore pe zi si vine agentul asta sa spuns SARACIE DE OFERTA??? Bai neobrazatule......

Bun contabil baiatul cu obrazul gros, care isi ia vreo 10% din tot ce castiga jucatorul. Doar 28000 de ieuroi in primul an, apoi 1800, asta da saracie lucie pt. un mare sfatuitor de talente. Mai bine il trimite in Golf, caci iese mai bine.

adriann_
adriann_  •  27 Mai 2021, 01:35

"Să nu mai vorbim de campionat, pe care nu l-ai mai luat de șase ani. După părerea mea, dacă va continua așa, nu va mai câștiga nici în următorii cinci ani. - Zvonko Milojkovic, impresar Alexandru Crețu" Omul asta evident ca ar vrea sa-si ia comisionul, ca orice impresar, dar in mod clar analizeaza lucid situatia fcsb-ului. Cretu ar face bine sa asculte de sfatul lui.

silviutza
silviutza  •  26 Mai 2021, 21:29
Postat de Jjjj pe 26 Mai 2021, 21:26

Toată lumea știe că FC FCSB e o porcărie de club.

fc fcsb berceni este ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (89)
Comentează