FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

L-a „interzis” pe MM Stoica la FCSB: „M-ai întărâtat rău, ai mințit cu nerușinare!”

Mihai Stoica // foto: Imago Images
Mihai Stoica // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 mai 2021 09:25 / Actualizat miercuri, 26 mai 2021 09:43

Gheorghe Mustață, liderul suporterilor FCSB, nu dă înapoi în disputa cu Mihai Stoica, managerul general al echipei, și îl amenință că din acest moment „nu va mai avea viață la club”. 

În urmă cu câteva zile, Mihai Stoica a susținut că liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, ar fi sunat jucătorii de la FCSB și i-ar fi amenințat că o să le spargă mașinile. „Cel puțin așa mi-au zis mie jucătorii”, a afirmat MM.

Iritat la culme de afirmațiile lui MM Stoica, Mustață a pornit un război împotriva oficialului de la FCSB, pe care-l acuză că minte „cu nerușinare”.

Gheorghe Mustață: „MM, m-ai întărâtat!”

„Suporterii trebuie să fie uniți, iar cei care nu vor lucruri bune la Steaua (n.r. -  FCSB) să plece. Dacă eu am amenințat vreun jucător cum spune MM, îmi dau demisia și nu mai vin la meciuri. Dacă nu e adevărat, să plece el. Lumea zice că eu am un interes să mă cert cu MM. Eu nu mă cert cu el. Atâta vreme cât eu mă lupt pentru acest club și fac toate demersurile posibile și imposibile… Eu n-am nevoie de nimic. Eu nu mai am timp nici de familia mea. 

Dacă noi suporterii nu ne mobilizăm și vreți să fim călcați în picioare, așa cum v-a plăcut până acum, eu n-am caracterul ăsta. Nu pot să accept. Eu n-am să renunț niciodată! MM, m-ai întărâtat cel mai rău că ai mințit cu nerușinare când ai spus că eu am amenințat jucătorii. MM, nu mai ai cum să ai viață la Steaua când ai mințit suporterii și ai spus că eu am amenințat jucătorii.

Vino cu jucătorul care a spus că eu l-am amenințat. Dacă apare acel jucător, eu nu mai vin la meciuri și mă retrag din tot. Dar dacă nu e adevărat, pune mâna pe pix și dă-ți demisia. Ori ai vrut să îmbârligi suporterii? Eu îl cunosc pe MM bine, eu știu strategia lui, știu cine e el. Dacă nu-i contrezi strategia, ea merge mai departe. Eu niciodată nu pot să-mi permit să ameninț jucătorii”, a declarat Mustață, la Radio Sport 1. 

Gheorghe Mustață: „Principalul «principal» la FCSB e Gigi”

Mustață a comentat și alegerea lui Gigi Becali pentru banca tehnică. Dinu Todoran este noul antrenor principal de la FCSB, mutare ironizată de vocea galeriei.

„Nu știu dacă Dinu Todoran va rezista măcar o etapă. Noi nu-l vrem la Steaua (n.r. - FCSB), noi nu vrem antrenori secunzi la Steaua. Mai bine să ne spună direct că Pintilii e principal, MM secund, iar principalul «principal» e Gigi. Ce performanțe să faci la Steaua cu Dinu Todoran? 

Uite ce vrem noi, galeria: antrenor cu personalitate, nu pe telecomandă. Vrem echipă, transferuri și performanță. Atunci poate să câștige Gigi sute de milioane de euro, nu ne interesează, dar noi vrem performanță”, a spus Mustață.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Florin Tănase și-a făcut ieșirea de la FCSB: „Este momentul pentru un transfer”

A anunțat că pleacă de la FCSB, imediat după eșecul din Gruia: „Am trăit un vis, vreau să mulțumesc clubului”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
520143398153430
Pavel Radu  •  27 Mai 2021, 08:21

De toată jena acest articol , demn de "Cancan" nu de Gazeta Sporturilor !

polistul68
polistul68  •  27 Mai 2021, 00:57
Postat de siriussirius pe 26 Mai 2021, 13:32

Da NOI VREM PERFORMANTA si daca face pergormanta si gigi cistiga mult mai mult decit mizilicuri ....sint sigur ca daca lar fi vindut pe man sin postura de echipa in grupele E.L. putea scoate mai multi bani pe el si pe altii decit din situatia in care la vindut...dar chiar ada de incuiat sa fie ciobanul sa nu isi dea seama de asta,ar fi fost si satisfactia lui si a noastra.

Prietene, pretul lui Man e incredibil de mare...uita-te si tu ce joaca..hais a fim realisti. Man, e un jucator bun pt Romania, sau pt o echipa care retrogradeaza in Italia. Sau din alta tara. Dar pe Man, nu il vei vedea titular la o echipa buna, de UCL....La o echipa ca Genk, sau alta "ratacita" in grupe, poate....viitorul ne va spune daca gresesc.

catalynn
catalynn  •  26 Mai 2021, 22:10

Ca sa îl parafrazez pe Vadim: *** bă Mustață !? :-)))) FaciCeSpuneBacali, atât! :-))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează