FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 2-0

A anunțat că pleacă de la FCSB, imediat după eșecul din Gruia: „Am trăit un vis, vreau să mulțumesc clubului”

Lucian Filip a fost deseori căpitan la FCSB // foto: Imago +49   FOTO
Lucian Filip a fost deseori căpitan la FCSB // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 mai 2021 07:15 / Actualizat miercuri, 26 mai 2021 09:11

Lucian Filip (30 de ani) și-a anunțat plecarea de la FCSB, imediat după înfrângerea cu CFR Cluj, scor 0-2, din ultima etapă a campionatului.

Cronica meciului CFR Cluj - FCSB 2-0, AICI

Cel mai vechi jucător din lotul FCSB-ului își ia adio de la echipa lui Gigi Becali. Filip a semnat cu FCSB în 2007, fiind împrumutat timp de un an și jumătate, câte 6 luni la Unirea Urziceni, FC Snagov și Concordia Chiajna. Plecarea lui reprezintă un final de eră la FCSB.

Lucian Filip pleacă de la FCSB: „Am trăit un vis”

După meciul cu CFR Cluj, Filip a oferit un interviu emoționant. 

„Am venit la acest club în 2007, din care am lipsit un an și jumătate, deci sunt aici de 12 ani și jumătate. Vreau să mulțumesc clubului, mai ales că în ciuda absenței mele mi-a prelungit contractul. Aș vrea ca toți jucătorii care au accidentări să fie tratați așa cum am fost eu tratat aici

Cel mai important și cel mai greu moment a fost revenirea la Steaua (n.r. - FCSB) de la Chiajna. Mi s-a părut foarte greu, erau alte cerințe, era altă presiune. În același timp, a fost frumos. Mi-am trăit un vis în această perioadă, prin faptul că am îmbrăcat acest tricou”, a spus mijlocașul la Look Sport. 

Lucian Filip: „Îmi doresc să joc fotbal”

Deși a fost măcinat de accidentări, lipsind 11 luni de pe gazon înainte de revenirea din această lună, Filip nu se gândește la retragere: „Vreau să continui, îmi doresc să joc fotbal, astăzi am jucat aproape tot meciul. În această perioadă vreau să urmez și cursurile de antrenor și de management în Educație Fizică și Sport”. 

Întrebat dacă are oferte din Liga 1, Filip a asigurat că nu este cazul: „Nu, nu, nu. Îmi doresc să joc fotbal în primă fază, soarta va decide unde voi fi”.

Este dezamăgire, este dureros ce s-a întâmplat, mai ales că situația a făcut să jucăm ultimul meci aici. Sper să învățăm din această experiență.

Sper să se încheie cât de curând scandalul între suporteri și echipă, suporterii sunt la fel de importanți ca jucătorii. Meseria noastră este să jucăm fotbal, să aducem victorii, poate cu rezultate foarte bune îi vom aduce lângă noi. 
- Lucian Filip, mijlocaș FCSB

8 trofeea cucerit Filip alături de FCSB (3 titluri, 2 Cupe, 2 Cupe ale Ligii și o Supercupă)

11 ani și 8 luniau trecut de când Filip a debutat în tricoul celor de la FCSB, în octombrie 2009, în meciul din deplasare cu Poli Iași, câștigat de roș-albaștri, scor 2-0

FOTO. Cele mai tari cadre de la petrecerea campioanei

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
+45 FOTO

Mai multe știri despre CFR Cluj - FCSB:

Toni Petrea, la ultimul interviu în calitate de antrenor la FCSB: „Atunci am decis să plec” + Ce mesaj are pentru Dinu Todoran

Marius Bilașco l-a ironizat pe MM Stoica la sărbătoarea campioanei!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
921656244839882
Costel Enia  •  26 Mai 2021, 10:02

Succes pe mai departe! În altă ordine de idei Filip sa complăcut în ce ia cerut idiotul de Becali. Filip a dat cel mai bun randament în fața apărării , la fel ca pintilii. Dar Filip si nedelcu sau complăcut în ce le-a cerut Becali uitând că ei sânt jucători lenti. De altfel nedelcu a si declarat după meciul cu Craiova ( pierdut) , ca e) frumos să joci fundaș central!?..uite de exemplu pintilii nu a acceptat așa cv! Cum de altfel nici un jucător din fotbalul mare . Dar la noi și mai ales la *** de cioban( ***) se transformă posturile ! Maine , poimâine vlad o să joace atacant! D-nle comandat general( ***a.t.) dacă tu faci ce vrei la echipa , mai este si echipa noastră sau e *** Dumitale ? Îți bați joc de noi suporterii ? A ajuns Steaua de rasul curcilor de când e pe mâna ta sau de fapt are dreptate Talpan si tu nu ești decât un impostor de îți permiți să îți bați joc de visele a milioane de suporteri? Încep să cred că Steaua e în liga a doua! Dar la cat de prost ești nu îți dai seama că tu contribui decisiv la asta! Băgați milioanele în ***.! Mititelul își dă seama că a greșit și își dă seama că sa ales cu încă o echipă în Craiova iar el e principalul vinovat! La fel si tu, când o să vezi că suporterii migrează către alta Steaua din liga întâi tu vei fi principalul vinovat pt asta . Dar ești prea p.r.o.s.t ca să pricepi.miliardarul de ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close