FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

Toni Petrea, la ultimul interviu în calitate de antrenor la FCSB: „Atunci am decis să plec” + Ce mesaj are pentru Dinu Todoran

Toni Petrea, antrenor FCSB +49   FOTO
Toni Petrea, antrenor FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 25 mai 2021 22:40 / Actualizat miercuri, 26 mai 2021 22:25

Toni Petrea (46 de ani) a participat la ultimul flash-interviu în calitate de antrenor al celor de la FCSB, după meciul pierdut cu CFR Cluj, scor 0-2. 

Cronica meciului CFR Cluj - FCSB, AICI

„Din păcate, pe final am întâmpinat anumite probleme în play-off. Nu am mai reușit să ținem ritmul și trebuie să ne recunoaștem învinși pe final. Țin să felicit echipa CFR-ului pentru acest titlul. După meciul CFR-ului cu Botoșaniul, când nu mai aveam șanse matematice la titlu, am decis să plec. Oricum contractul meu se termina acum. 

Cel mai important lucru care a contat în luarea deciziei a fost dezamăgirea necâștigării titlului. În momentul în care am semnat contract pe un an, obiectivul meu a fost câștigarea campionatului. Nu am reușit să fac acest lucru, cred că e normal să fac un pas în spate. 

Nu m-am gândit la oferte. M-am concentrat pe acest final de sezon, cu acești copii, să reușesc să integrez câțiva dintre ei, să își măsoare forțele cu echipe puternice, Craiova și CFR. Vom vedea”, a spus Petrea la DigiSport. 

Toni Petrea, mesaj pentru Dinu Todoran: „Îi urez mult succes”

Totodată, Petrea a avut un mesaj pentru viitorul antrenor de la FCSB, Dinu Todoran:

„Nu sunt în măsură să dau sfaturi, îi urez mult succes, să aibă mai mult noroc poate decât am avut eu aici. Țin pe această cale să mulțumesc conducătorilor, staff-ului tehnic și medical, jucătorilor și nu în ultimul rând suporterilor, care deși nu au fost fizic lângă noi în tribune, sunt convins că ne-au susținut. Pentru asta țin să le mulțumesc”. 

Este dezamăgire, este dureros ce s-a întâmplat, mai ales că situația a făcut să jucăm ultimul meci aici. Sper să învățăm din această experiență. Vreau să continui, îmi doresc să joc fotbal, astăzi am jucat aproape tot meciul. 

În această perioadă vreau să urmez și cursurile de antrenor și de management în Educație Fizică și Sport. Îmi doresc soarta va decide unde voi fi. Sper să se încheie cât de curând scandalul între suporteri și echipă, suporterii sunt la fel de importanți ca jucătorii.
- Lucian Filip, FCSB

Clasament play-off: CFR Cluj, campioana României

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - FCSB:

Moment special înainte de CFR Cluj - FCSB! Campionii au fost prezentați fanilor printre flăcări și fum: Edi Iordănescu, extrem de emoționat

MM Stoica n-a vrut s-o vadă live pe CFR campioană! Managerul n-a mers la meciul de la Cluj

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
tatarciuk
tatarciuk  •  26 Mai 2021, 17:36

Ce sa faca si Toni Petrea , a incercat si el saracu ' , poate-poate lua campionatul si uite asa , pac!...devenea mare tehnician, alta cota, alta moaca etc... Ghinion , antrenoru' din Pipera i-a strecurat un biletzel ... 2 , 3 ...mai multe...:) A semnat constient contractul cu nea Jiji . In rest numai de bine , abonati la locul 2.

294123912022303
Ion Popescu  •  26 Mai 2021, 16:37

Ce-mi place la astia, ca aia de spala mingile au dreptul sa dea interviuri la TV. Democratie, nene! Sa zica cineva ca Becali nu le da sanse la toti.

mioritadinberceni
mioritadinberceni  •  26 Mai 2021, 14:52
Postat de Daniel Derlean pe 26 Mai 2021, 08:15

cfr-ul si in ultimul meci a trebuit sa fie ajutata de albitri ,rusine

1. Esti agramat. Poate nu ti-a placut scoala, poate nu e vina ta. Se spune ARBITRI, nu albitri. 2. CFR a castigat clar si ultimul meci cu FC FCSB SA, fara sa fie ajuta de niciun ”albitru” cum zici tu.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează