FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

Moment special înainte de CFR Cluj - FCSB! Campionii au fost prezentați fanilor printre flăcări și fum: Edi Iordănescu, extrem de emoționat

Edi Iordănescu +20   FOTO
Edi Iordănescu

Articol de , - Publicat marti, 25 mai 2021 20:40 / Actualizat miercuri, 26 mai 2021 22:24

CFR Cluj joacă acasă cu FCSB într-un derby de orgoliu, fără miză în clasament, unde CFR e deja campioană matematic.

Înainte de duelul din Gruia, pe stadion a avut loc un scurt eveniment care a marcat intrarea pe gazon a campionilor României, ediția 2020-2021.

După jucători a apărut și Edi Iordănescu, alături de tot staff-ul său. Vizibil emoționat, tehnicianul de 42 de ani și-a îmbrățișat toți jucătorii și a fost aplaudat de publicul prezent.

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
+16 FOTO

Iordănescu va pleca după acest meci de la CFR. El ar putea fi înlocuit de Adrian Mutu sau Costel Gâlcă. Antrenorul are ofertă importantă din Arabia, dar nu se știe încă sigur destinația sa.

La meci au avut voie să asiste 5.800 de suporteri, testați sau vaccinați, conform protocolului sanitar.

Totul despre CFR Cluj - FCSB AICI!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  25 Mai 2021, 21:45

Eu zic sa luati un antrenor fara licenta PRO. Ma gandesc la ... Becali.

danielsam
danielsam  •  25 Mai 2021, 21:29

Istvan kovacs Nu A fost prezentat???Hmmmm A fost omul lui cfr cu el Ati castigat campionatul !!!Rusine cfr!!!istcan kovacs si cfr egal Coruptie hotie furt!!!rusine!!!o sa mergeti in Europa si o sa o luati pe coaja ca Nu mai fluiera istvan kovacs!!!Rusine ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  25 Mai 2021, 21:26

Galca la CFR ar fi nu numai o optiune buna de antrenor (demn de campioana Romaniei), ci si o dulce razbunare pentru ce i-a facut echipa ciobanului.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează