FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 2-0

Florin Tănase și-a făcut ieșirea de la FCSB: „Este momentul pentru un transfer”

Florin Tănase // foto: captură Look Sport +49   FOTO
Florin Tănase // foto: captură Look Sport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 mai 2021 07:28 / Actualizat miercuri, 26 mai 2021 09:13

După meciul pierdut în fața campioanei CFR Cluj, scor 0-2, căpitanul FCSB-ului, Florin Tănase (26 de ani), a declarat că așteaptă un transfer. 

Cronica meciului CFR Cluj - FCSB 2-0, AICI

Prezența lui Tănase în primul „11” pentru meciul cu CFR Cluj a fost una surprinzătoare, având în vedere că titularii obișnuiți de la FCSB au intrat în vacanță mai devreme. Revenirea lui Tănase a venit la propria sa inițiativă, căpitanul dorind să fie în formă pentru meciurile echipei naționale de la începutul lunii iunie. 

„Am ales să vin să joc pentru că am considerat că meciul este cel mai bun antrenament. Urmează două meciuri la echipa națională și am considerat că ar fi fost prea lungă perioada de pauză”, a spus Tănase la Look Sport. 

Florin Tănase: „Este momentul pentru un transfer”

„Este dezamăgitor, am fost mult timp pe primul loc în acest sezon, din păcate și-au spus cuvântul și accidentările pe finalul de sezon. De fapt, cam în fiecare an așa se întâmplă la noi, în play-off rămânem fără o bancă puternică. Trebuie să se schimbe ceva din sezonul următor, altfel tot locul 2 va fi obținut”, a adăugat Florin, golgheterul Ligii 1, cu 24 de reușite. 

Întrebat despre ce îi rezervă viitorul, Tănase a recunscut că așteaptă un transfer: „Am aici la Steaua (n.r. - FCSB) 5 ani. Am făcut un sezon bun anul acesta și cred că este momentul pentru un transfer, dar vom vedea. Dacă nu, eu mai am un an și jumătate de contract”. 

Încă nu ne-am luat la revedere (n.r. - de la Toni Petrea), acum probabil o vom face, la vestiar. Am citit și eu în presă că va fi un nou antrenor (Dinu Todoran). Este alegerea conducerii, nu pot să o comentez.
- Florin Tănase, FCSB

5a primit Tănase în Gazeta Sporturilor pentru prestația cu CFR Cluj

Clasament play-off Liga 1: CFR încheie campionatul cu 9 puncte avans

FOTO. Cele mai tari cadre de la petrecerea campioanei

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
+45 FOTO

Mai multe știri despre CFR Cluj - FCSB:

Toni Petrea, la ultimul interviu în calitate de antrenor la FCSB: „Atunci am decis să plec” + Ce mesaj are pentru Dinu Todoran

Edi Iordănescu, enigmatic la interviu » Ciprian Deac îi cere să rămână: „Ne simțim foarte bine cu el”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
zagna
zagna  •  26 Mai 2021, 19:41

Unde sa te duci, *** ? Pierzi mingea si nu-ti urmaresti adversarul si echipa ta ia gol. Ai 4 numai in 2021 . Asta ai in CV ? La primul meci cand vei face asta, esti afara din lot, nu doar din echipa. Daca pleci, esti terminat, dar stai linistit, nu te vrea nimeni.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

remarque
remarque  •  26 Mai 2021, 15:26

Tanase se raporteaza la situatia lui Man. Joaca in Italia si are salar cu sase zerouri. Normal ca e frustrat maxim. Daca nu va fi lasat sa plece isi va baga picioarele si nu ma mai juca nimic. Va astepta sa plece liber de contract si sa ia ceva bani la semnatura. Stie foarte bine ca e dezavantajat de varsta si de lipsa trofeelor castigate. Si mai stie ca risca o accidentare care ii compromite cariera daca mai joaca si la anul la FCSB. Deci....adio Tanase!

189254898748309
Claude SH  •  26 Mai 2021, 12:44

Te așteptăm la CFR!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează