FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

Edi Iordănescu, enigmatic la interviu » Ciprian Deac îi cere să rămână: „Ne simțim foarte bine cu el”

Edi Iordănescu, antrenor CFR Cluj // foto: Raed Krishan +49   FOTO
Edi Iordănescu, antrenor CFR Cluj // foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 25 mai 2021 22:49 / Actualizat miercuri, 26 mai 2021 22:24

Edi Iordănescu (42 de ani), antrenorul campioanei CFR Cluj, a oferit declarații la finalul meciului câștigat cu FCSB, scor 2-0. 

Cronica meciului CFR Cluj - FCSB, AICI

„Sunt momente frumoase, unice, e o seară minunată. Mă bucur că au fost și suporterii prezenți și activi lângă noi. Aș fi vrut să fie stadionul plin, dar încă sunt restricții. Am muncit pentru această performanță. E meritul echipei și al tuturor celor implicați în activitatea zilnică a echipei. E o mândrie că și eu, și tata am câștigat titlul în România, e o premieră. 

M-au ajutat mereu părinții, e și o performanță de familie. Tata are o carieră unică, încerc în ritmul meu, în felul meu, să-i calc pe urme. Voi munci necondiționat pentru performanțe”, a spus Iordănescu la Look Sport.

Rămâne Edi Iordănescu la CFR Cluj?

Chestionat despre viitorul său, Edi Iordănescu a preferat să „dribleze” întrebarea: 

„E o seară de sărbătoare, ne bucurăm, de mâine suntem mai liniștiți, într-o zi, două veți avea o poziție finală a mea, a clubului, în privința contractului. Eu am crezut în echipă din prima până în ultima clipă și echipa a răspuns exemplar.

Tot ce a fost, toate contactele, abordările, telefoanele, de când am venit și până acum au mers în plan secund. A primat interesul echipei, al clubului. Nu e un moment despre mine, e despre CFR și despre echipă. Au fost momente grele, nu mă așteptam la un drum lin.

 Nu vreau să uit că e și meritul lui Dan Petrescu și al staffului lui. Eu am venit și am continuat să împing ceea ce ei au lăsat, în acel context al campionatului”. 

Eu cred că ar fi bine să continuăm pe același drum, (Edi Iordănescu) a făcut o treabă bună. Vrem să rămână alături de noi, toți băieții ținem foarte mult la el, ne simțim foarte bine cu el la cârmă, să sperăm că nu ne va lăsa aici. 
- Ciprian Deac, CFR Cluj

Clasament play-off: CFR Cluj, campioana României

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - FCSB:

FCSB, surclasată clar de CFR Cluj! Diferență istorică între rivalele la titlu

Moment special înainte de CFR Cluj - FCSB! Campionii au fost prezentați fanilor printre flăcări și fum: Edi Iordănescu, extrem de emoționat

MM Stoica n-a vrut s-o vadă live pe CFR campioană! Managerul n-a mers la meciul de la Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează