FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB 1-0

Doi jucători pleacă GRATIS de la FCSB, după eșecul cu Rapid + Moruțan și Coman, distruși de Becali: „Îmbătrânesc în România”

Gigi Becali dă afară doi jucători afară după Rapid - FCSB
Gigi Becali dă afară doi jucători afară după Rapid - FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 16 august 2021 10:56 / Actualizat luni, 16 august 2021 11:37

După Rapid – FCSB 1-0, Gigi Becali s-a luat de jucătorii săi și a anunțat că este gata să renunțe la Alexandru Crețu (fundaș, 29 de ani) și Iulian Cristea (fundaș, 27 de ani).

Patronul FCSB s-a declarat dezamăgit de prestațiile jucătorilor săi, în special de Alexandru Crețu, care a greșit la faza în care Vinicius și-a marcat în proprie poartă. 

Pe lista de „victime” a omului de afaceri au mai intrat Iulian Cristea, Olimpiu Moruțan, Darius Olaru și Florinel Coman.

Gigi Becali vrea să-l dea afară pe Todoran: „Nu-l ascultă, dar n-am pe cine să pun!” + scandal în direct cu Ioana Cosma: „Mă crezi idiot?”
RAPID - FCSB 1-0
Gigi Becali vrea să-l dea afară pe Todoran: „Nu-l ascultă, dar n-am pe cine să pun!” + scandal în direct cu Ioana Cosma: „Mă crezi idiot?”

Gigi Becali anunță că FCSB renunță la Alexandru Crețu și Iulian Cristea

„Care să fie concluziile? Nu avem fundași centrali. O să vină Miron și o să avem. În al doilea rând, am greșit la schimbări. L-am scos pe Olaru și l-am băgat pe unul care nu știu ce este, nu mai e fotbalist (n.r. Moruțan, introdus la pauză în locul lui Olaru). Apoi, nu știu ce e cu Florinel Coman. Dacă va continua așa, va îmbătrâni în România.

Acum să spun și ce a fost bun. S-a jucat doar la o poartă. Nu ne-a bătut Rapid. Ne-a bătut Crețu. Acum o să îi spun să îi caut echipă. Nu poți da în minge, dai doar pasă la ei și dai și autogol... Îi zic că mai e perioadă de transferuri. Îl las liber, așa cum l-am luat. I-am dat și bani.

Pe Coman cine să dea bani? Pe Moruțan vreau 3 milioane. Să-l anunțați pe Terim. Înseamnă că ăsta e Moruțan cel adevărat. Dacă a jucat 3-4 meciuri așa... A zis că face, că drege. Aseară era pe acolo, se ascundea de minge, trăgea aiurea... Făcea niște tâmpenii.

Olaru a greșit și el multe mingi. Noi nu aveam nevoie să pasăm decisiv, Trebuia să pasăm până să-i obosim, că venea golul. Dar Olaru voia să dea pasă decisivă. Așa gol nu am văzut în viața mea... După a venit și Cristea care dădea toate mingile la adversar. Nu că-i critic, dar ăsta e adevărul. Pe Cristea și Crețu îi las liberi”, a spus Gigi Becali la Pro X.

  • Alexandru Crețu este un mijlocaș defensiv, care poate juca și ca fundaș central. A venit liber de contract în vară, după ce și-a terminat contractul cu  NK Maribor. A bifat 7 meciuri pentru FCSB
  • Iulian Cristea (fundaș central) a venit la FCSB în vara lui 2019 și a bifat 88 de partide pentru formația roș-albastră. E cotat la 1,5 milioane de euro
Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
+33 FOTO

VIDEO Dumitru Dragomir, după Rapid - FCSB: „Todoran trebuie respectat, nu blamat!”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Panduru, concluzie dură după derby: „FCSB a fost o echipă de fricoși!” » Mesaj pentru Tănase: „Știi că antrenorul nu face schimbările”

Steaua, ironii la adresa FCSB în timpul derby-ului cu Rapid » Ce a postat CSA

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (40)
sexilianul
sexilianul  •  17 August 2021, 14:47

post,rugaciune si matanii , iubiti grecoaicele dupa un retetar facut de patron ca uite ce rezultate aveti,epuizatilor.......

loko1
loko1  •  17 August 2021, 10:06

Gigelule fotbalul este joc de echipa ,si are nevoie de un dirijor nu de o paiata.Dar dirijorul nu trebuie dirijat,intrerupt din ideile trasnite,ale unui nimeni.Tineo tot asa ca ajungei de le f. BINE tot mai jos si noua ne place.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  16 August 2021, 19:41

Familia sau anturajul sa ii trasmita salvarea ....DAN PETRESCU !!!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează
Close