FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB 1-0

Gigi Becali vrea să-l dea afară pe Todoran: „Nu-l ascultă, dar n-am pe cine să pun!” + scandal în direct cu Ioana Cosma: „Mă crezi idiot?”

Gigi Becali s-a contrat în direct la TV cu Ioana Cosma +37   FOTO
Gigi Becali s-a contrat în direct la TV cu Ioana Cosma

Articol de GSP - Publicat luni, 16 august 2021 10:59 / Actualizat luni, 16 august 2021 11:29

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, și-a ieșit din minți în această dimineață, la 12 ore după ce echipa sa a pierdut derby-ul cu nou-promovata Rapid, scor 0-1.

Latifundiarul a intervenit telefonic la Pro X, unde i-a criticat în termeni duri pe unii dintre jucătorii săi, principalii vizați fiind Moruțan, Iulian Cristea și Alexandru Crețu.

Gigi Becali vrea să-l dea afară pe Todoran

Dialogul a căpătat accente tensionate în momentul care moderatorul Ioana Cosma l-a întrebat pe Gigi Becali despre viitorul antrenorului Dinu Todoran. Patronul FCSB a recunoscut că vrea să îl dea afară, însă nu a găsit alt tehnician dispus să accepte implicarea sa la echipă.

Doi jucători pleacă GRATIS de la FCSB, după eșecul cu Rapid + Moruțan și Coman, distruși de Becali: „Îmbătrânesc în România”
RAPID - FCSB 1-0
Doi jucători pleacă GRATIS de la FCSB, după eșecul cu Rapid + Moruțan și Coman, distruși de Becali: „Îmbătrânesc în România”

Dialogul tensionat Gigi Becali - Ioana Cosma: „Mă cerți? Hai, pa, la revedere!”

Ioana Cosma: „Domnule Becali, ce se întâmplă cu Dinu Todoran?” 
Gigi Becali: „Nu am pe cine... M-am interesat, antrenează bine, dar nu-l ascultă jucătorii. Dacă nu-l ascultă, n-ai ce să faci”

Ioana Cosma: „Păi cum să-l asculte, domnule Becali?”
Gigi Becali: „Ceartă-mă și tu. Mă cerți? Hai, pa, la revedere! Bine, să fii sănătoasă, te pun pe tine antrenoare”

Ioana Cosma: „Nu mă puneți, că n-am licență PRO”.
Gigi Becali: „Hai, să fii sănătoasă. Dacă îmi dai indicații, să fii sănătoasă!”

Ioana Cosma: „Asta e menirea noastră, domnule Becali!”
Gigi Becali: „Nu vreau să-mi dai tu indicații mie! Ce crezi, că am ajuns idiot? Așa crezi, că am ajuns idiot? Dacă tu îmi dai indicații mie... Eu îți răspund și tu îmi dai indicații? Mă cerți tu pe mine sau cum?”

Ioana Cosma: „Domnule Becali, vă spun lucruri evidente!”
Gigi Becali:Bine, dacă sunt evidente... atunci la revedere, să nu mă mai suni niciodată!”

4este nota primită de Dinu Todoran în Gazeta Sporturilor de astăzi

Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
+33 FOTO

Ioana Cosma, o viață în televiziune. A comentat meciuri la EURO 2020

Ioana Cosma (47 de ani), care a comentat meciuri la EURO 2020, a avut legături cu fotbalul încă de când era foarte mică. Bunicul ei o ducea des pe stadion, la meciurile Universității Cluj. De acolo și-a extras pasiunea pentru sport și mai ales pentru fotbal. "Îmi fac meseria zi de zi, cu mult entuziasm.

Gigi Becali vrea să-l dea afară pe Todoran: „Nu-l ascultă, dar n-am pe cine să pun!” + scandal în direct cu Ioana Cosma: „Mă crezi idiot?”
Ioana Cosma

Ioana Cosma a lucrat pe social și politic, după care a fost cooptată la sport de către Costi Mocanu. După ce a fost reporter, a realizat emisiuni sportive, iar în urmă cu doi ani, în mai 2019, a comentat primul meci de fotbal, finala Cupei României la fotbal feminin, alături de Adi Dobre. 

Apoi în octombrie s-a aflat la microfon tot la o partidă de fotbal feminin, România - Belgia 0-1, iar în noiembrie 2019 la România - Lituania 3-0, ambele din preliminariile CE. Atunci a făcut echipă cu Mihai Mironică.

VIDEO Ioana Cosma, după experiența la Euro: „Au curs criticile! Fetele mi-au spus să las fotbalul bărbaților”

Citește și alte știri de actualitate: 

Gigi Becali dă afară doi jucători după Rapid - FCSB: „Îi las să plece liberi!” » Se ia de Coman și îi scade drastic prețul lui Moruțan

Steaua, ironii la adresa FCSB în timpul derby-ului cu Rapid » Ce a postat CSA

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (77)
kikostel
kikostel  •  16 August 2021, 22:05

Foarte greu, chiar imposibil, pentru cineva obișnuit doar cu lingușelile pe bani mulți ale unora precum MM, să accepte o critică, fie ea civilizată și cât se poate de pertinentă. E posedat de demonul mândriei Gigi, doar Dumnezeu îl poate vindeca. Dar trebuie să vrei să fii vindecat....

ray51
ray51  •  16 August 2021, 20:59

Asta-i crestin? Haideti sa ne haidem... Misogin, totalitarist, mincinos, ranchiunos, gaunos, limitat, incorect, vechil, etc. Vai de Steaua, PARDON, vai de FCSB-ul lui. Poate ma cenzurati. Ar fi o dovada a verticalitatii, a demnitatii voastre...

gazistu
gazistu  •  16 August 2021, 19:36

pai si ce-0 vrut Gigi sa-i de si Ioana dreptate?? pe ea no mai plateste el, ca sa o umileasca!!!

Vezi toate comentariile (77)
Comentează