FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Galatasaray îl poate rata pe Moruțan » Ofertă oficială din partea unui alt club! Cât ar primi FCSB

FC Copenhaga a făcut o ofertă oficială pentru Olimpiu Moruțan (22 de ani). FCSB ar încasa 3 milioane de euro acum, dar ar mai putea primi încă unul în funcție de performanțele echipei.
FC Copenhaga a făcut o ofertă oficială pentru Olimpiu Moruțan (22 de ani). FCSB ar încasa 3 milioane de euro acum, dar ar mai putea primi încă unul în funcție de performanțele echipei.

Articol de , - Publicat duminica, 22 august 2021 17:22 / Actualizat duminica, 22 august 2021 17:57

FC Copenhaga a făcut o ofertă oficială pentru Olimpiu Moruțan (22 de ani). FCSB ar încasa 3 milioane de euro acum, dar ar mai putea primi încă unul în funcție de performanțele echipei. 

Gigi Becali și Edi Iordănescu sunt dispuși să îl cedeze pe Olimpiu Moruțan, în schimbul sumei corecte. Finanțatorul celor de la FCSB i-a stabilit prețul la 3 milioane de euro. Galatasaray era în pole-position, dar astăzi a apărut o nouă ofertă oficială.

FC Copenhaga, ofertă pentru Olimpiu Moruțan

FC Copenhaga, ocupanta locului 3 la finalul stagiunii trecute din Danemarca, l-a mai vrut pe Moruțan și în urmă cu un an. Acum pare decisă să obțină semnătura mijlocașului.

Din informațiile Gazetei, FCSB ar fi sigură că primește 3 milioane de euro, dar suma ar putea crește cu un milion, în funcție de rezultatele danezilor. Mai exact, dacă FC Copenhaga ajunge în grupele Conference League. Șansele sunt mari. În prima manșă a play-off-ului s-au impus pe terenul lui Sivasspor, scor 2-1.

Surse din Danemarca susțin că FC Copenhaga a decis să-l cumpere pe Moruțan după ce a acceptat sâmbătă oferta lui Ajax pentru mijlocașul ofensiv Mohammed Daramy, pentru care va primi în jur de 14 milioane de euro. Daramy se va transfera după meciul retur cu Sivasspor din Conference League, de săptămâna viitoare.

12titluri de campioană a câștigat FC Copenhaga din 2000 încoace

Galatasaray îl poate rata pe Moruțan » Ofertă oficială din partea unui alt club! Cât ar primi FCSB
Prestațiile lui Moruțan din perioada recentă l-au convins pe Becali să scadă din preț

Olimpiu Moruțan ar deveni al doilea cel mai scump fotbalist din istoria lui FC Copenhaga, după mijlocașul ofensiv Pep Biel, adus în sezonul 2019/2020 de la Real Zaragoza, în schimbul sumei de 5 milioane de euro.

În mod normal, cele mai mari salarii la Copenhaga se învârt în jurul sumei de 60.000 de euro pe lună, dar căpitanul Carlos Zeca are o schemă de salarizare care îl duce la 100.000 de euro pe lună.

Edi Iordănescu îl lasă să plece pe Moruțan

Edi Iordănescu a confirmat interesul pentru Olimpiu Moruțan și nu se opune unui transfer. 

Știu un singur lucru, că există interes pentru el. Deocamdată nu este ceva concret, vreo ofertă pe adresa clubului, sunt informat în sensul acesta doar când apare interes concret. Pentru moment trebuie să rămână implicat, atent. Este un jucător pe care-l apreciez foarte mult și-l văd cu foarte mult potențial. Vom vedea.

Nu mă voi opune niciodată unei plecări atunci când este în interesul clubului și al unui jucător, cu mențiunea că îmi doresc foarte mult să completăm, să punem ceva în loc, pentru că avem ca obiectiv titlul și nu ne permitem să fim într-un tranzit continuu
- Edi Iordănescu

VIDEO Vivi Răchită, dezamăgit de Olimpiu Moruțan: „Nu o să fie niciodată un lider!”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Edi Iordănescu dă undă verde plecării lui Moruțan, dar îl avertizează pe Gigi Becali: „Trebuie să punem ceva în loc”

Va putea CSA Steaua să refuze cererea celor de la FCSB de a evolua în Ghencea? „Ei nu pot să se joace cu lucrul ăsta!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (80)
4553460931352289
Gheorghe Viorel  •  23 August 2021, 11:01

De la 10 la 3 mil este cam mult, când a avut oferta de 7 mil de la turci lui nea Gigi nu ia convenit cerea 10 ,acum vindeo nea Gigi cu 3 ???????? mai bine lasă baiatu sa joace .....

corectu
corectu  •  23 August 2021, 08:15

Când ne uităm pe știri despre transferuri,constatăm că numai FCSB (Steaua) are oferte și astea în preajma meciurilor.Minciunele care nu trebuie băgate în seamă de jucătorii nominalizați.O să vină și timpul lor.

corectu
corectu  •  23 August 2021, 07:55

Povești,povești.Îi recomand lui Moruțan să dea totul pe teren.Va veni și rândul lui.Răbdare.Știre dată înainte de meciul cu Sepsi,ca să-l deruteze pe jucător.

Vezi toate comentariile (80)
Comentează