FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Edi Iordănescu dă undă verde plecării lui Moruțan, dar îl avertizează pe Gigi Becali: „Trebuie să punem ceva în loc”

Olimpiu Moruțan, FCSB
Olimpiu Moruțan, FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 august 2021 15:51 / Actualizat duminica, 22 august 2021 16:10

În cadrul conferinței de presă în care a prefațat meciul dintre FCSB și Sepsi OSK, Edi Iordănescu (43 de ani), antrenorul roș-albaștrilor, a comentat posibilitatea ca Olimpiu Moruțan (22) să fie vândut. Mijlocașul este dorit de Galatasaray.

Galatasaray, vicecampioana Turciei, insistă pentru Olimpiu Moruțan. Până acum, turcii s-au lovit de refuzurile repetate ale patronului Gigi Becali, dar ar putea face o ultimă ofertă, de 3 milioane de euro. Exact cât a cerut finanțatorul Gigi Becali în una dintre cele mai recente intervenții televizate pe care le-a avut, pe fondul evoluțiilor slabe ale lui Moruțan din ultima vreme.

Edi Iordănescu, despre posibilul transfer al lui Moruțan la Galatasaray

Întrebat despre posibilitatea ca Moruțan să plece, Edi Iordănescu, noul antrenor de la FCSB, a spus că nu deține informații despre existența unei oferte oficiale pentru Moruțan, deși este conștient de interesul turcilor. În același timp, Iordănescu a avertizat conducerea clubului că va fi nevoie de un înlocuitor pentru Moruțan în cazul în care acesta pleacă.

„Știu un singur lucru, că există interes pentru el. Deocamdată nu este ceva concret, vreo ofertă pe adresa clubului, sunt informat în sensul acesta doar când apare interes concret. Pentru moment trebuie să rămână implicat, atent. Este un jucător pe care-l apreciez foarte mult și-l văd cu foarte mult potențial. Vom vedea. 

Nu mă voi opune niciodată unei plecări atunci când este în interesul clubului și al unui jucător, cu mențiunea că îmi doresc foarte mult să completăm, să punem ceva în loc, pentru că avem ca obiectiv titlul și nu ne permitem să fim într-un tranzit continuu”, a spus Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu: „Situație mai complexă la Alexandru Crețu”

Antrenorul vicecampioanei a abordat și situația lui Alexandru Crețu. Fundașul central venit în această vară vrea să „rupă” contractul cu FCSB după ce latifundiarul l-a făcut praf la finalul meciului pierdut de roș-albaștri cu Rapid, scor 0-1.

„Este o situație mai complexă la el, care s-a produs înainte de venirea mea. Este o problemă între el și club, trebuie clarificată la nivel de club, de patronat, de conducere, apoi veți avea și poziția mea. 

Nu vreau să mă pierd în detalii, să vorbesc despre acest subiect, chiar dacă pentru mine orice jucător este foarte important. Avem în față un joc, m-aș bucura să comentăm mai mult de cei care sunt implicați în acest meci”, a declarat antrenorul.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Se face până la urmă transferul lui Moruțan la Galatasaray? Ce spune agentul: „Ne dorim asta”

Edi Iordănescu cheamă fanii la stadion » Mesajul transmis suporterilor de antrenorul celor de la FCSB

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (8)
815309251857881
Popa George  •  22 August 2021, 20:49

*** Jiji nu îl da pe 8_10 milioane și voi credeți ca.l da pe 3! Și repetați asta de vreo săptămână! Scrieți ma despre sport!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

samerx
samerx  •  22 August 2021, 19:47

Pe acest articol s-a intrat în modul eco? :))

steaua_adevarata
steaua_adevarata  •  22 August 2021, 17:59
Postat de ilie2333 pe 22 August 2021, 17:51

***

:))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează