FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Se face până la urmă transferul lui Moruțan la Galatasaray? Ce spune agentul: „Ne dorim asta”

Olimpiu Moruțan
Foto:Imago
Olimpiu Moruțan Foto:Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 august 2021 07:39 / Actualizat duminica, 22 august 2021 09:02

Transferul lui Moruțan la Galatasaray se poate face într-un final, după ce presa turcă a anunțat că vicecampioana din Super Lig va face o ultimă ofertă pentru mijlocașul lui FCSB.

După ce presa turcă a declarat ieri că Galatasaray este pregătită să ofere 3 milioane de euro pentru Moruțan, suma cerută de Gigi Becali în urma evoluțiilor slabe ale mijlocașului din ultimele partide, agentul său, Florin Vulturar, a fost contactat de jurnaliștii turci pentru a comenta situația jucătorului său.

 Acesta a oferit o declarație scurtă jurnaliștilor turci, sâmbătă seară, precizând că Moruțan își dorește să facă pasul în Turcia.

„Da, eu și jucătorul ne dorim ca el să joace la Galatasaray. Galatasaray este un club mare, care are niște fani incredibili”, a spus Vulturar, potrivit Ajansspor, agentul adăugând că, în această situație, doar cei doi patroni trebuie să ajungă la un acord.

Galatasaray, ultima ofertă pentru Moruțan

Potrivit ASpor, roș-galbenii vor oferi 3 milioane de euro, întocmai cât a cerut finanțatorul Gigi Becali în una dintre cele mai recente intervenții televizate pe care le-a avut. În cazul în care FCSB va refuza și această ofertă, Galatasaray va renunța definitiv la Moruțan, mai scrie sursa citată. 

„La mine e numai cu banii, deja încep să pierd bani. Până acum nu era problemă, acum încep să pierd. Dacă de la 10 milioane am cerut pe Moruțan 3, și nu dă nimeni? Și ei oferiseră 8, dar nu am vrut să-l dau cu 8. Acum l-am lăsat la 3 și nici nu-i interesează pe oameni. 

Ce înseamnă asta? Am greșit cu Olaru, de l-am schimbat și l-am băgat pe Moruțan (la meciul Rapid - FCSB 1-0, n.r.). Eu nu am făcut schimbarea pe valoare, am zis că trebuie să joace Moruțan, dar de unde să știu eu că poate să fie atât de mortăciune? 

Trebuie jignit, ca să se învețe minte. Acum a venit mătușa lui să stea cu el”, a spus Becali, la „Fotbal Club”, de pe DigiSport, în urmă cu 3 zile și jumătate.

Citește alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Ciprian Deac a făcut lumină în privința relației cu Marius Șumudică: „Nu ne putem bate joc de investițiile patronului!”

Cârțu a „tunat” după intrarea horror din CSU Craiova - Gaz Metan: „Nu stăm după toţi ăştia care vin la salvarea de la foame, să le luăm coatele în gură!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
tristan
tristan  •  22 August 2021, 11:41
Postat de Popa Basca pe 22 August 2021, 10:41

Becali nu-l va vinde pe Morutan cu 3 milioane,decat daca va implini 30 de ani si va fi tot la FCSB.Asta cu 3 milioane e vrajeala pentru Iftime,sa-i cumpere mai ieftin procentele!

posbil sa fie cum zici tu...dar nici Iftimie ala nu s o nascut ieri..:)

132331260571303
Popa Basca  •  22 August 2021, 10:41

Becali nu-l va vinde pe Morutan cu 3 milioane,decat daca va implini 30 de ani si va fi tot la FCSB.Asta cu 3 milioane e vrajeala pentru Iftime,sa-i cumpere mai ieftin procentele!

belane
belane  •  22 August 2021, 10:26
Postat de belane pe 22 August 2021, 10:25

Ii revad numele acestui Vulturar si nu pot sa ma abtin sa afirm ca in general ii dispretuiesc pe acesti impresari ce au contribuit imens la mizeria financiara din fotbal cu contractele umflate si sumele de transfer astronomice (Mendes, Raiola, Barnett etc.) ! pana acum 22 de zile, chiar pe 1 august acest Vulturar declara :>. Ceea ce e concret e minciuna ta si acum ai ramas sa-ti doresti, nu-ti mai dori prea mult caci s-ar putea sa-ti iei teapa cum si-a luat-o si palmierul vestejit

Declaratia lui Vulturar de pe 1 august : „Nu ascund faptul că de două zile a apărut încă o echipa din vestul Europei interesată concret de Olimpiu”, a declarat Vulturar pentru ProTV.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close