FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - GAZ METAN 1-0

IMAGINI DURE Cârțu a „tunat” după intrarea horror din CSU Craiova - Gaz Metan: „Nu stăm după toţi ăştia care vin la salvarea de la foame, să le luăm coatele în gură!”

Cîrțu a „tunat” după intrarea horror din CSU Craiova - Gaz Metan: „Nu stăm după toţi ăştia care vin la salvarea de la foame să le luăm coatele în gură!” +9   FOTO
Cîrțu a „tunat” după intrarea horror din CSU Craiova - Gaz Metan: „Nu stăm după toţi ăştia care vin la salvarea de la foame să le luăm coatele în gură!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 august 2021 23:48 / Actualizat sambata, 21 august 2021 23:57

Sorin Cârțu, 65 de ani, președintele Universității Craiova, a reacționat după incidentele de la meciul cu Gaz Metan, când portughezul Izata i-a spart doi dinți lui Mateiu.

„Mateiu are doi incisivi terminaţi, scoşi, deplasaţi. L-am trimis la chirurgie, să vedem dacă poate să îi salveze, să facă ceva. Dacă tu nu ai luat atitudine la Arad, e normal că şi ăstălalt face la fel. 

Străinii poate nu ştiu nici ce li se întâmplă. Bă, dar explicaţi-le că vin într-un fotbal civilizat! Nu stăm după toţi ăştia care vin la salvarea de la foame, să le luăm coatele în gură. Ăla din Brazilia, ăsta tot de pe unde mai este, că nici nu ştiu că nu îl cheamă. Suntem poligon de tragere pentru toată lumea? Luaţi măsuri! 

+5 FOTO

De ani de zile suntem echipa la care a intră cel mai mult salvarea pe teren. La Mihăilă la Iaşi, când era să moară pe teren. La Koljic la fel, Bancu, picior rupt. Iarăşi ce s-a întâmplat la Arad. Să se ia atitudine împotriva a tot ce înseamnă golăneală. Ăsta e fotbal golănesc", a declarat Cârţu, conform Look Sport.

Mihai Teja, după CSU Craiova - Gaz Metan: „Nu ar trebui să existe așa ceva pe un teren de fotbal. Îmi cer eu scuze”
CSU Craiova - Gaz Metan 1-0
Mihai Teja, după CSU Craiova - Gaz Metan: „Nu ar trebui să existe așa ceva pe un teren de fotbal. Îmi cer eu scuze”

Intrare de „ROȘU” în CSU Craiova - Gaz Metan! Ambulanța a intrat pe gazon: „5 luni de suspendare!” / „Are doi dinți rupți”

În minutul 88 al meciului CS Universitatea Craiova - Gaz Metan (1-0), Diogo Izata (24 de ani), mijlocașul oaspeților, a văzut direct cartonașul roșu după ce l-a lovit cu cotul în plină figură pe Alexandru Mateiu (31).

Mijlocașul portughez al medieșenilor i-a spart buza lui Mateiu, după o intrare inexplicabilă, la mijlocul terenului. Avertizat încă din minutul 67, acesta a văzut „roșu” direct din partea „centralului” Iulian Dima. 

Arbitrul a vrut să-i acorde al doilea galben inițial, însă și-a schimbat decizia după ce a văzut efectele loviturii.

Mateiu s-a resimțit serios, a sângerat câteva zeci de secunde și are probleme mari și la nivelul danturii. A părăsit terenul cu ambulanța și a fost transportat la spital, pentru mai multe investigații.

„Acum urmează Comisiile. Dați-le, fraților, 3 luni, 5 luni de suspendare pentru așa ceva! Fotbalul nu e cu cotul în gură. Nu suntem nici la box!”, a tunat fostul mare arbitru internațional Ion Crăciunescu, în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

„Din câte am văzut, are doi dinți rupți”, a declarat Vladimir Screciu, colegul lui Mateiu, la final.

Se joacă dur contra noastră și nu de azi. Orice echipă, când joacă cu altcineva, nu joacă așa. Dar înseamnă că luptă mai mult cu noi. Încearcă să ne spargă dinții, dar tot noi câștigăm
Mirko Pigliacelli, portar CSU Craiova

Sper că se simte bine, Mateiu e un băiat cu caracter foarte bun. Nu ar trebui să existe așa ceva pe un teren de fotbal. Din păcate, în intrările la cap se întâmplă. Sper să nu aibă nimic. Îi doresc tot binele din lume. Îmi cer eu scuze pentru Diogo, nu cred că a avut intenția de a-l lovi direct. A vrut să joace mingea, dar din păcate mai există și astfel de probleme
Mihai Teja, antrenor Gaz Metan

CSU Craiova - Gaz Metan 1-0 » A doua victorie a lui Reghecampf în Bănie

CS Universitatea Craiova a învins-o pe Gaz Metan Mediaș, scor 1-0, în etapa cu numărul 6 din Liga 1.

CSU Craiova a controlat prima repriză, dar fără a înscrie. Toate evenimentele importante s-au petrecut în partea secundă. Baiaram, introdus la pauză, a marcat unicul gol în minutul 55, cu un șut plasat din interiorul careului.

Medieșenii puteau da lovitura cu 10 minute înainte de expirarea timpului regulamentar, dar Pigliacelli a parat penalty-ul executat de Chamed.

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova: 

Laurențiu Reghecampf, mesaj pentru jucătorii lui CSU Craiova: „Voi fi mereu deranjat când se întâmplă asta! Ce vreți să declar?”

Prima reacție oficială a celor de la UTA după acuzele oltenilor: „Dacă stăm și plângem, haideți să mergem la volei, că acolo este fileu!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
craiovamaxima
craiovamaxima  •  23 August 2021, 08:48

Atat la Mateiu cat si la Bancu au fost intrari premeditate, s-o lasam mai moale cu scuza ca n-au vrut. Poate ca n-au vrut sa le rupa dintii, asta e alta treaba, dar se vede clar intentia. Si, lasand deoparte teoriile conspiratiei, sa ne aducem aminte ce a patit si Koljic, tot la inceput de campionat, anul trecut. Se joaca la intimidare, cu toate ca, la lotul pe care il are Craiova acum, cand nu mai sperie pe nimeni, lucrul asta n-are niciun sens.

fanu
fanu  •  22 August 2021, 14:12

Cred ca ar trebui un sistem ca la asigurarile auto, in functie de recidive; ok, u un sport barbatesc, se intampla si neprevazute; dar ar trebui ca, cu cat un jucator e mai agresiv, cuantificat pe cartonase, sa ia amenda si suspendari din ce in ce mai mari. La fel cluburile, sa le fie sanctionati fotbalistii si in functie de "politica" clubului, cate sanctiuni disciplinaire are adica-sa aduca alor sai étape in plus sau nu in functie de istoric. Si asta sa fie pe ani la rand, nu pe tur/retur. Daca o politicards asemanatoare ar fi aplicata si la simulari nu am mai auzo celebrele "rupe-l" sau "caaazi" de pe margine si poate antrenorii si cluburile noastre s-ar stradui un pic mai mult pe partea de fotbal si mai putin pe partea de smecherie. Nu de alta dar pe plan extern nu ne mai duce smecheria nicaieri.

terente1
terente1  •  22 August 2021, 13:34

Cartule, cine l-a adus pe Conte fundas dreapta la Craiova? e din aceeasi categorie. Ce cauta ala in liga I, nu e nicio diferentra intre roger, conte sau izata

Vezi toate comentariile (7)
Comentează