FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - CFR CLUJ

Ciprian Deac a făcut lumină în privința relației cu Marius Șumudică: „Nu ne putem bate joc de investițiile patronului!”

Ciprian Deac a făcut lumină în privința relației cu Marius Șumudică: „Nu ne putem bate joc de investițiile patronului” +31   FOTO
Ciprian Deac a făcut lumină în privința relației cu Marius Șumudică: „Nu ne putem bate joc de investițiile patronului”

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 august 2021 23:55 / Actualizat miercuri, 29 septembrie 2021 22:51

Ciprian Deac (35 de ani) a dezmințit zvonurile privind un conflict cu antrenorul Marius Șumudică, imediat după victoria obținută de CFR Cluj pe terenul lui FC Argeș, scor 1-0. 

Ciprian Deac neagă orice ieșire la adresa antrenorului Marius Șumudică. Susține că relația dintre cei doi este una corectă din punct de vedere profesional și că nu vrea să fie implicat în acest gen de conflicte. 

Ciprian Deac, după FC Argeș - CFR Cluj 0-1: „Nu schimb eu antrenorii! Sunt doar un angajat”

„Vreau să clarific anumite lucruri total neadevărate, care m-au afectat foarte mult. Mă doare. Eu la CFR sunt un simplu angajat. Nu sunt nici patron, nici președinte, să schimb eu antrenorul. Departe de mine gândul. 

Eu sunt doar un angajat, vin, mă pregătesc alături de ceilalți colegi. Noi nu știam cum să intrăm în pământ de rușine, ne-a fost rușine de ce s-a întâmplat, nu cred că cineva avea chef de cântat. Noi nu știam cum să ne ascundem.

Ne doare când pierdem, suntem la un club mare, cu investiții mari. Nu ne putem bate joc de investițiile patronului. Știm cât de mult își dorește toată lumea să facem performanță. Investind așa mult, e normal să facem performanță.

Nu mă mai amestecați în asemenea lucruri! Eu sunt jucători de fotbal, mai am 3 ani de contract. Vreau să mă bucur de fotbal, uneori îmi iese, alteori nu. Vin la antremanet cu plăcere și nu îmi place să văd astfel de lucruri.

Nu mă deranjează când sunt criticat pentru că joc slab. Eu sunt primul care recunosc. V-am respectat tot timpul, cred că mi-am văzut de treabă, întrebați toți antrenorii, toți foștii colegi. Eu sunt un simplu jucător”, a spus Ciprian Deac, la Telekom Sport. 

Nu am depus armele în meciul cu Steaua Roșie. Este foarte greu, dar vom face tot posibilul. Mister va trimite cea mai bună echipă și vom vedea ce se va întâmpla
- Ciprian Deac, mijlocaș CFR Cluj

CFR Cluj, lider neînvins în Liga 1

Cu victoria de la Pitești, CFR Cluj continuă startul perfect de campionat. Campioana en-titre a câștigat primele 6 partide  și are un avans de 6 lungimi față de principalele urmăritoare, FC Botoșani și Rapid. Cele două se întâlnesc duminică într-un meci direct. 

VIDEO Ionuț Badea: „Nu are sens ca Șumudică să plece de la CFR!”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

EDI LA FCSB „Cel mai slab antrenor din România a cedat!” » Comentariu dur: „MM ce să facă pe bancă?”

IMAGINI DURE Intrare de „ROȘU” în CSU Craiova - Gaz Metan! Ambulanța a intrat pe gazon: „5 luni de suspendare!” / „Are doi dinți rupți”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (9)
972520872778599
Carlos Mendoza  •  22 August 2021, 04:01

Lacrimi, tată, lacrimi. Sa vezi discurs in 15 zile… “Dușan ne motivează, parcă e altfel cu el.”

972520872778599
Carlos Mendoza  •  22 August 2021, 03:59
Postat de grimmpepper pe 22 August 2021, 01:38

auzi la deac,nu ne putem bate joc de investitile patronului,pai deja ati facut asta,cfr are datorii de peste 20 de milioane de euro la 1 iulie 2021 si daca nu intra cel putin in grupele e.l. urmeaza falimentul. repet,grupele e.l.,nu intertoto unde sunt bani doar atata cat sa iti acoperi deplasarile.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cr_fabiani
cr_fabiani  •  22 August 2021, 03:09
Postat de grimmpepper pe 22 August 2021, 01:38

auzi la deac,nu ne putem bate joc de investitile patronului,pai deja ati facut asta,cfr are datorii de peste 20 de milioane de euro la 1 iulie 2021 si daca nu intra cel putin in grupele e.l. urmeaza falimentul. repet,grupele e.l.,nu intertoto unde sunt bani doar atata cat sa iti acoperi deplasarile.

Esti paralel cu fenomenul,esti mai intunecat ca noaptea,dar scuipi venin..ca te crezi jmexher..datoriile CFR lui sunt de acceasi natura ca a fecesebeului..la patron.care a imprumutat xlubul,exact ca si ciobanul.. premiile in conference league sunt apropiate de EL. La intrare in grupe tot in jur de 3.6 mil se iau ca si in EL. Doar ca in conference,CFR va mai castiga si puncte..ceea ce inseamna €€€€€€€€.plus market poll,incasat doar de CFR ca echipa ta a pierdut cu minerul lupeni,in primul tur..asta inseamma €€€€€€€€€..plus CFR mai are 3 sponsori puternici care vireaza inca 4 mil /an...asa ca in afara faptului ca esti paralel si proohh*t ca noaptea,sa nu mai suferi de grija CFR lui.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close