FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - GAZ METAN

IMAGINI DURE Intrare de „ROȘU” în CSU Craiova - Gaz Metan! Ambulanța a intrat pe gazon: „5 luni de suspendare!” / „Are doi dinți rupți”

În minutul 88 al meciului CS Universitatea Craiova - Gaz Metan (1-0), Diogo Izata (24 de ani), mijlocașul oaspeților, a văzut direct cartonașul roșu după ce l-a lovit cu cotul în plină figură pe Mateiu.
În minutul 88 al meciului CS Universitatea Craiova - Gaz Metan (1-0), Diogo Izata (24 de ani), mijlocașul oaspeților, a văzut direct cartonașul roșu după ce l-a lovit cu cotul în plină figură pe Mateiu.

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 august 2021 20:48 / Actualizat sambata, 21 august 2021 21:53

În minutul 88 al meciului CS Universitatea Craiova - Gaz Metan (1-0), Diogo Izata (24 de ani), mijlocașul oaspeților, a văzut direct cartonașul roșu după ce l-a lovit cu cotul în plină figură pe Alexandru Mateiu (31).

Mijlocașul portughez al medieșenilor i-a spart buza lui Mateiu, după o intrare inexplicabilă, la mijlocul terenului. Avertizat încă din minutul 67, acesta a văzut „roșu” direct din partea „centralului” Iulian Dima. 

Arbitrul a vrut să-i acorde al doilea galben inițial, însă și-a schimbat decizia după ce a văzut efectele loviturii.

Mateiu s-a resimțit serios, a sângerat câteva zeci de secunde și are probleme mari și la nivelul danturii. A părăsit terenul cu ambulanța și a fost transportat la spital, pentru mai multe investigații.

Intrare violentă în CSU Craiova - Gaz Metan

+5 FOTO

„Acum urmează Comisiile. Dați-le, fraților, 3 luni, 5 luni de suspendare pentru așa ceva! Fotbalul nu e cu cotul în gură. Nu suntem nici la box!”, a tunat fostul mare arbitru internațional Ion Crăciunescu, în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

„Din câte am văzut, are doi dinți rupți”, a declarat Vladimir Screciu, colegul lui Mateiu, la final.

Se joacă dur contra noastră și nu de azi. Orice echipă, când joacă cu altcineva, nu joacă așa. Dar înseamnă că luptă mai mult cu noi. Încearcă să ne spargă dinții, dar tot noi câștigăm
Mirko Pigliacelli, portar CSU Craiova

Sper că se simte bine, Mateiu e un băiat cu caracter foarte bun. Nu ar trebui să existe așa ceva pe un teren de fotbal. Din păcate, în intrările la cap se întâmplă. Sper să nu aibă nimic. Îi doresc tot binele din lume. Îmi cer eu scuze pentru Diogo, nu cred că a avut intenția de a-l lovi direct. A vrut să joace mingea, dar din păcate mai există și astfel de probleme
Mihai Teja, antrenor Gaz Metan

CSU Craiova - Gaz Metan 1-0 » A doua victorie a lui Reghecampf în Bănie

CS Universitatea Craiova a învins-o pe Gaz Metan Mediaș, scor 1-0, în etapa cu numărul 6 din Liga 1.

CSU Craiova a controlat prima repriză, dar fără a înscrie. Toate evenimentele importante s-au petrecut în partea secundă. Baiaram, introdus la pauză, a marcat unicul gol în minutul 55, cu un șut plasat din interiorul careului.

Medieșenii puteau da lovitura cu 10 minute înainte de expirarea timpului regulamentar, dar Pigliacelli a parat penalty-ul executat de Chamed.

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova: 

Laurențiu Reghecampf, mesaj pentru jucătorii lui CSU Craiova: „Voi fi mereu deranjat când se întâmplă asta! Ce vreți să declar?”

Prima reacție oficială a celor de la UTA după acuzele oltenilor: „Dacă stăm și plângem, haideți să mergem la volei, că acolo este fileu!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (60)
1087594074662942
Ioan Valeriu  •  22 August 2021, 18:12

Degeaba spune Mihai Teja ca asa se intampla la sariturile la cap. Asa ceva nu este corect. Cu multi ani in urma nu se obisnuia sa se loveasca adversarul cu cotul in gura sau in gat, etc. In ultimii ani se practica tot mai mult asemenea lovituri. Eu propun ca, pentru lovitura cu cotul, sa se acorde imediat cartonas rosu. Nu exista scuza sau justificare pentru asa ceva.

kuba
kuba  •  22 August 2021, 17:51
Postat de observator_federal pe 22 August 2021, 09:29

Da băi, voi faceți aceste "precizări" doar fiindcă presa preferă și acționează în sensul scindării -"războiului!"- suporterilor craioveni (adică total pe dos decât în cazul Fcsbului, unde pledează cu argumente iemoționante pentru aplanarea conflictului de parcă "steliștii de mici" se jucau la grădiniță cu Fecesebeul în țărână... Și zii așa, lui Emil Săndoi ce "mici (mititele) precizări" i-ați făcut după meciul cu Chindia?

Ea Marcele , Ți-ai luat-o de data asta! :))) mama lui de solar !

811370355651745
Dragos Samfira  •  22 August 2021, 14:20
Postat de silviu74 pe 22 August 2021, 13:07

Lasă-mă cu justiția din România.Daca eu umblu cu o mașină prin toată Europa și apoi îmi schimb numerele de înmatriculare înseamnă că cel ce le-a preluat a umblat prin toată Europa pentru că deține numerele ? Voi sunteți o clona născută prin cezariana acum câțiva ani care nu are nici o treabă cu fosta universitatea iar FCSB este STEAUA BUCURESTI , continuatoarea !!! Daca nu era Volguța pesedista, voi nu existați !

Iar esti prost!?

Vezi toate comentariile (60)
Comentează