FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EDI LA FCSB „Cel mai slab antrenor din România a cedat!” » Comentariu dur: „MM ce să facă pe bancă?”

Gabi Balint, fostul mare jucător al Stelei, crede că Edi Iordănescu va confirma la FCSB
Gabi Balint, fostul mare jucător al Stelei, crede că Edi Iordănescu va confirma la FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 august 2021 21:40 / Actualizat sambata, 21 august 2021 22:07

Gabi Balint, fostul mare jucător al Stelei, crede că Edi Iordănescu va confirma la FCSB. De asemenea, Pele l-a criticat din nou pe Gigi Becali și l-a „înțepat” pe MM Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, care va reveni pe banca tehnică la cererea noului antrenor.

  • Edi Iordănescu debutează luni la FCSB. Vicecampioana întâlnește pe teren propriu Sepsi, de la ora 21:30. Meciul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Look Sport+, Telekom Sport 1 și Digi Sport 1.

După mulți ani, cel mai slab antrenor (n.r. - Gigi Becali) din primele 5 ligi a cedat. I-a predat echipa familiei Iordănescu, e o mutare foarte bună. Cred că Anghel Iordănescu îl va ajuta pe Edi. Ce, Răzvan Lucescu nu se sfătuiește cu tatăl lui

Chiar dacă nu o țin cu ei de-acum, FCSB devine o candidată serioasă la titlu, mai ales că la CFR lucrurile nu sunt în regulă. Edi va face treabă. Și antrenorii care au fost ar fi făcut treabă dacă ar fi fost lăsați în pace. 

Mihai Stoica revine pe bancă? Va mai speria arbitrii, se va mai lua de adversari. Pentru ce altceva să fi revenit? Edi va face tot, probabil a fost un compromis între cei doi”, a declarat Balint în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Edi Iordănescu, doar sub Laurențiu Reghecampf dintre antrenorii din Liga 1

Dintre toți ceilalți 15 antrenori din Liga 1, unul singur îi e superior. E vorba despre Laurențiu Reghecampf, mai ales grație primului mandat la FCSB, între 2012 și 2014, când FCSB a dominat autoritar întrecerea internă.

În rest, Edward e peste celelalte nume cu mare greutate, în frunte cu Șumudică și Gică Hagi, dar și peste Marius Croitoru, un antrenor care s-a remarcat în ultimii 2 ani.

Acest nivel atins de Iordănescu junior e cu atât mai valoros cu cât, în afară de CFR, unde nici n-a petrecut un sezon întreg, chiar adunate meciurile din ambele lui mandate, el a lucrat la echipe care au avut ca obiectiv cel mult accesul în play-off sau în cupele europene: Pandurii, Astra, Gaz Metan Mediaș. Citește aici o analiză completă despre venirea lui Iordănescu pe banca FCSB-ului!

Edi Iordănescu, prezentat la FCSB: „Am venit doar pentru titlu!”

Edi Iordănescu a explicat cum a reușit Gigi Becali să-l convingă să semneze cu FCSB. Patronul „roș-albaștrilor” l-a șocat pe tehnician în momentul în care i-a acceptat toate condițiile.

„Planul meu, după ce am plecat de la CFR, a fost să merg în străinătate. Am scăpat o oportunitate bună, dar a trecut totul, acum sunt aici. A venit această chemare, am stat față în față cu patronul clubului. Nu a fost prima oară, dar am găsit un om total schimbat în abordare, în idei, culminând cu propunerea făcută de dânsul.

Recunosc că după ce am plecat de acolo am fost șocat de cum a pus problema și de ceea ce a promis. Mi-a spus că o să accepte orice pun în contract și că, fără să verifice, va spune DA. Eram convins 100% că nu semnez și m-am gândit ce să pun ca să nu accepte. Am făcut treaba asta cu avocații mei. 

Contractul a plecat spre club și m-a convins când l-am auzit la TV că spune că o să accepte orice. M-a sensibilizat extrem de tare și a fost factorul decisiv care m-a determinat să ajung aici. MM a avut un rol deosebit în convingerea mea de a semna”, a explicat Iordănescu.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Mihai Stoica, reacție imediată după ce Edi Iordănescu l-a chemat pe banca celor de la FCSB: „N-am crezut că există ceva sau cineva care să facă asta”

Iordănescu, dezvăluiri despre contract: „M-am gândit ce să scriu ca să nu accepte! N-am venit la FCSB să fac bani din clauze”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (131)
polistul68
polistul68  •  22 August 2021, 16:03
Postat de Ion-Nelu Nistor pe 22 August 2021, 15:41

Eu nu stiu de ce nu se pensioneaza Klop; Pochetinno; Tuchel; Guardiola; Mourinho; Ancelotti; etc.etc.etc. Nu au auzit ca a aparut Edy Iordanescu? Ce valva si iures s-a pornit de cand a aparut acest fenomen al fotbalului. Ceva de nedescris. Abia ma mai tin de scaun.

Edi Iordanescu a demonstrat doar.ca e un antrenor serios, care face treaba pe unde merge, si are si reziltate...de ce te ti tu, e treaba ta...

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  22 August 2021, 15:41

Eu nu stiu de ce nu se pensioneaza Klop; Pochetinno; Tuchel; Guardiola; Mourinho; Ancelotti; etc.etc.etc. Nu au auzit ca a aparut Edy Iordanescu? Ce valva si iures s-a pornit de cand a aparut acest fenomen al fotbalului. Ceva de nedescris. Abia ma mai tin de scaun.

1126914314145537
Marin-costin Garbo  •  22 August 2021, 15:17

Ultimele etape la fàcea numai alegeri anapoda de echipa la schimbari dar cineva ìl salva la timp sà nu pierdm titlul sa vàd cum se salveazà in fata lui gigi!!

Vezi toate comentariile (131)
Comentează