FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica, reacție imediată după ce Edi Iordănescu l-a chemat pe banca celor de la FCSB: „N-am crezut că există ceva sau cineva care să facă asta”

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a fost convins de Edi Iordănescu (43 de ani) să revină pe banca vicecampioanei.
Mihai Stoica (56 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a fost convins de Edi Iordănescu (43 de ani) să revină pe banca vicecampioanei.

Articol de GSP - Publicat joi, 19 august 2021 18:21 / Actualizat joi, 19 august 2021 19:08

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a fost convins de Edi Iordănescu (43 de ani) să revină pe banca vicecampioanei. 

Edi Iordănescu are un contract beton la FCSB, cu clauze clare care să împiedice implicarea finanțatorului Gigi Becali. Noul antrenor vrea titlul, iar pentru asta a mai avut o cerință. Simte că revenirea lui Mihai Stoica pe bancă ar cântări decisiv.

Mihai Stoica, după conferința lui Edi Iordănescu: „Bine ai venit!”

Relația dintre Mihai Stoica și Edi Iordănescu nu a fost mereu una bună. Au depășit însă problemele, iar managerul general al celor de la FCSB este pregătit pentru bătăliile care vor urma în Liga 1.

„N-am crezut că există ceva sau cineva care-mi poate reda motivația profesională. Bine ai venit, Edi”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook, la câteva ore după conferința lui Edi Iordănescu. 

Edi Iordănescu îl vrea pe Mihai Stoica aproape: „A fost cerința mea”

Edi Iordănescu a vorbit pe larg despre relația cu Mihai Stoica, în prima conferință de presă susținută în calitate de antrenor al lui FCSB. 

„Lucrurile din trecut cu MM sunt clare. Au fost momente mai puțin fericite, dar au vorbit orgoliile din noi. Ce nu știți e că MM a mai avut vreo două tentative de a mă aduce la masa discuțiilor. Înainte de a merge la CFR, am avut întâlniri cu el, am vorbit despre posibilitatea ca într-o zi să ajung aici. 

A avut un rol decisiv în ceea ce înseamnă comunicarea dintre noi. Suntem suficient de maturi și inteligenți pentru a realiza că doar împreună putem reuși lucruri importante pentru club.

O solicitare a mea a fost ca MM să fie din nou pe bancă. E nevoie pentru mine, pentru jucători, pentru toată lumea. Mi-a spus că e dispus să vină înapoi pe bancă. Începând de ieri, MM e prezent din nou aici, trup și suflet, activ”, a spus Edi Iordănescu, într-o conferință de presă. 

VIDEO Prima conferință a lui Edi Iordănescu la FCSB 

Citește și alte știri despre FCSB: 

VIDEO Edi Iordănescu, prezentat la FCSB: „Am venit doar pentru titlu! Eram convins 100% că nu semnez, dar Gigi m-a șocat” + MM se întoarce pe bancă!

Iordănescu, dezvăluiri despre contract: „M-am gândit ce să scriu ca să nu accepte! N-am venit la FCSB să fac bani din clauze”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (51)
819602521427859
Stancu Florin  •  20 August 2021, 12:23

Edi Iordănescu îl vrea pe Mihai Stoica aproape: „A fost cerința mea”...vorba orbului din bancul cu pescaria : feeetelor, fetelorr:))

George
George  •  20 August 2021, 07:25

Si iata deja, primul semn de ..........independenta (?!?!.....hahaha) a lui ***....***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kuba
kuba  •  20 August 2021, 07:11
Postat de kuba.. pe 19 August 2021, 19:13

V-au mai rămas vreo 30 de meciuri de jucat. Aș fi modest, în locul tău, ca voi știți ce înseamnă sa jucati la matineu, unde va e locul, de fapt.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează