FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Iordănescu, dezvăluiri despre contract: „M-am gândit ce să scriu ca să nu accepte! N-am venit la FCSB să fac bani din clauze”

Edi Iordănescu / Captură GSP
Edi Iordănescu / Captură GSP

Articol de - Publicat joi, 19 august 2021 15:35 / Actualizat joi, 19 august 2021 16:13

Edi Iordănescu și-a intrat deja în rol la FCSB. A luat contact cu echipa, iar astăzi a susținut prima conferință de presă, una în care nu s-a ferit de niciun subiect. 

Iordănescu jr. a explicat cum a reușit Gigi Becali să-l convingă să semneze cu FCSB. Patronul „roș-albaștrilor” l-a șocat pe tehnician în momentul în care i-a acceptat toate condițiile. Edi Iordănescu ar fi solicitat ca în contract să existe o clauză prin care patronul să fie împiedicat să intervină la echipă. În caz contrar, acesta va fi nevoit să-i achite antrenorului suma de 500.000 euro.

Edi Iordănescu: „Nu vreau să fac bani din amenzi și clauze de reziliere”

„Am multe clauze în contract, dar mă amendează patronul dacă spun condițiile clauzei de 500.000 de euro. Scopul meu este să câștig bani din performanță, nu din amenzi și clauze de reziliere. Nici după ce am plecat prima oară de la CFR Cluj n-am fost fericit că am luat clauza. N-am venit aici pentru ca la finalul lunii să rup o chitanță și să i-o trimit patronului”, a explicat Edi Iordănescu.

„Recunosc că după ce am plecat de acolo (n.a - de la negocieri) am fost șocat de cum a pus problema și de ceea ce a promis. Mi-a spus că o să accepte orice pun în contract și că fără să verifice va spune DA. Eram convins 100% că nu semnez și m-am gândit ce să pun ca să nu accepte

Am făcut treaba asta cu avocații mei. Contractul a plecat spre club și m-a convins când l-am văzut la TV că spune că o să accepte orice. M-a sensibilizat extrem de tare și a fost factorul decisiv care m-a determinat să ajung aici. MM a avut un rol deosebit în convingerea mea de a semna.

FCSB redevine un club profesionist » Iordănescu n-a venit să fie „secundul” lui Becali: „Autoritatea e a mea”
FCSB
FCSB redevine un club profesionist » Iordănescu n-a venit să fie „secundul” lui Becali: „Autoritatea e a mea”

. E adevărat că i-am solicitat niște lucruri, i-am cerut să fie temperat, chiar dacă e nervos în unele momente. Dacă are nemulțumiri, să le îndrepte către mine. Eu sunt cel care va trage la răspundere jucătorii - Edi Iordănescu, antrenor FCSB

Citește și alte știri despre FCSB:

VIDEO Edi Iordănescu, prezentat la FCSB: „Am venit doar pentru titlu! Eram convins 100% că nu semnez, dar Gigi m-a șocat” + MM se întoarce pe bancă!

Nu Gigi Becali e principala problemă la FCSB! Avertismentul primit de Edi Iordănescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (43)
doar...titi
doar...titi  •  19 August 2021, 19:32
Postat de steaua1986. pe 19 August 2021, 19:12

Doar saracii cu duhul au ramas la clona fcsb 2003 toamna.

hahaha!!asa va-ncurajeaza talpan la debarasare ??!!hahaha!!!

valsword
valsword  •  19 August 2021, 19:32
Postat de steaua_joaca_in_liga_2 pe 19 August 2021, 19:28

te rog alta intrebare !! esti cumva papagalul lui iosif ???

Care Iosif ca sunt multi rau,nu ma amestec in asa ceva:)

doar...titi
doar...titi  •  19 August 2021, 19:30
Postat de steaua_joaca_in_liga_2 pe 19 August 2021, 19:17

daca fac astia un sondaj si intreaba asa: Ce esti stelist sau Fcsbist !!! ce alegi ??

vazi martorel ??!!eu nu trebuie sa te-ntreb !daca astia fac un sondaj si intreaba cu cine tii tu ...cu steaua sau cu cazarma ???raspunsul vostru , al martorilor lui talpan e evident !!CU CAZARMA 100%...ca de-acolo va luati pituca !!!

Vezi toate comentariile (43)
Comentează