FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nu Gigi Becali e principala problemă la FCSB! Avertismentul primit de Edi Iordănescu

Florinel Coman, unul dintre jucătorii cu greutate din vestiarul roș-albaștrilor. FOTO: Cristi Preda
Florinel Coman, unul dintre jucătorii cu greutate din vestiarul roș-albaștrilor. FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 19 august 2021 11:05 / Actualizat joi, 19 august 2021 12:04

Dorinel Munteanu, fost tehnician la FCSB, în prezent pe banca Oțelului Galați, crede că Edi Iordănescu va avea o misiune extrem de complicată la FCSB. Nu doar prin prisma imixtiunilor patronului, ci și din cauza vestiarului „greu” pe care trebuie să îl controleze. 

Munti, un tehnician care a avut de îndurat în trecut toanele lui Gigi Becali, se teme că Iordănescu junior va avea de-a face și cu capriciile unora dintre vedetele de la FCSB.

Sunt jucători mofturoși, care la primul lucru rău se vor duce la patron să se plângă”, a comentat Dorinel Munteanu în această dimineață, la Pro X. 

La câte promisiuni a făcut, nu cred că Becali se va schimba foarte mult. Sunt, totuși, niște clauze în contract, unele care l-ar costa foarte mult, dar nu cred că se va schimba - Dorinel Munteanu, conform sursei citate

Edi Iordănescu, peste Hagi și Șumudică!

Edi Iordănescu, noul antrenor de la FCSB, are cifre foarte bune în Liga 1. Doar Laurențiu Reghecampf îi e superior, dar el îi devansează pe Marius Șumudică și Gheorghe Hagi.

După mai bine de 5 ani, Gigi Becali alege să apeleze la un antrenor cu CV pentru a-i oferi echipa. Edi Iordănescu vine nu doar cu trofee câștigate și cu experiență ca "principal", și cifrele lui în Liga 1 sunt foarte bune.

Dintre toți ceilalți 15 antrenori, unul singur îi e superior. E vorba despre Laurențiu Reghecampf, mai ales grație primului mandat la FCSB, între 2012 și 2014, când FCSB a dominat autoritar întrecerea internă. În rest, Edward e peste celelalte nume cu mare greutate, în frunte cu Șumudică și Gică Hagi, dar și peste Marius Croitoru, un antrenor care s-a remarcat în ultimii 2 ani. Citește aici o analiză completă despre venirea lui Iordănescu pe banca FCSB-ului!

VIDEO A trădat Edi Iordănescu venind la FCSB? Opinia sinceră a lui Iosif Rotariu

Citește și alte știri despre FCSB:

Helmuth Duckadam, convis că Becali nu se va băga peste Iordănescu la echipă: „Se va abține. Nu are de ales!”

EXCLUSIV A trădat Edi Iordănescu venind la FCSB? Opinia sinceră a lui Iosif Rotariu

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  19 August 2021, 17:48

Normal ca nu GG este principala problema!Principala problema este vesnicul „antrenor principal”-pe nume MM Stoica!Alibec a intrat in dizgratia lui MM-care l-a„lucrat”apoi la GG-tocmai pentru ca-(exasperat de amestecul lui MM la sedintele de antrenament-Dica fiind doar om de paie)-l-a repezit:„Mai taci bre din gura, ca ne-ai zapacit de cap”!Nimeni nu si-a pus intrebarea de ce-de vreo 5 ani incoace-fcsb a pus numai antrenori fara „firma”ca antrenori-incepatori sau fosti secunzi?!Pai ne lamureste chiar Becali- care declara mereu ca el NICIODATA nu va pune la echipa un antrenor care... nu are o.k..-ul lui„Mihai”!Iar acum, MM a fost de acord sa-l aiba pe Edy ca secund,pentru ca asa cum zicea chiar el-in deradere-Edy are vocatie de secund!

elgabri
elgabri  •  19 August 2021, 15:11

Nu numele antreneaza !!

persanu
persanu  •  19 August 2021, 14:32

Un antrenor cu autoritate si experienta iti creste si valoarea jucatorilor. Daia Coman a ramas la FCSB si Tanase la fel , stie ca amandoi sunt flebetea lui Becali , si atunci de ce sa dea tot din ei ca oricum joaca. Ia trecei 5 etape pe banca sa vezi cu ce chef de fotbal vin , daca nu vin mai trecei 5 etape pe banca. Pana constientizeaza ajutati si de un psiholog ca timpul le trece si singurii care vor pierde sunt ei. Eu le-as face un video cu jucatorii ratati ai Romaniei si in cap de lista l-as trece pe Miteam, le-as pune in video toate declaratiile presei din Romania , Olanda si daca au mai fost si prin alte tari despre cat de talentat a fost baiatul ala , l-as mai da exemplu pe Lutu , un mistocar care a ajuns deschizator de usi din pacate , si astia sunt oameni care au avut sansa. Ori uitati-va la Ongenda , la batranete o sa se laude doar ca a jucat alaturi de Ibra la PSG ca doar nu o sa aminteasca de meleagurile Botosani-ului . Daca lucrurile astea nu se intampla .... Sa plece afara unde ? Cine sa ii ia la cum se prezinta ??? Oameni multumiti ca i-au un salariu extraordinar de bun , sunt multumiti cu atat , nu tind la mai mult , doar daca cade cade , daca nu e bine si asa. De ce sa ramai la 10.000 pe luna ? Cand poti avea 100.000. Vor avea timp sa regrete multi dupa 35 de ani ... ca fotbalistii vechi , pai om care a castigat liga campionilor a ajuns la 60 de ani sa munceasca pe Uber prin America ... asta este inteligenta fotbalistului roman.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează