FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Paul Anton, liber de contract! La câți bani a renunțat pentru a pleca de la Dinamo: „El chiar ne-a înțeles”

Mijlocașul Paul Anton (30 de ani) a căzut la un acord cu Dinamo și a devenit fotbalist liber de contract.
Mijlocașul Paul Anton (30 de ani) a căzut la un acord cu Dinamo și a devenit fotbalist liber de contract.

Articol de - Publicat joi, 26 august 2021 20:34 / Actualizat joi, 26 august 2021 20:57

Mijlocașul Paul Anton (30 de ani) a ajuns azi la un acord cu Dinamo și devine fotbalist liber de contract. 

Paul Anton a renunțat la suma de 38.000 de euro, reprezentând cele două salarii restante pe care ar fi trebuie să le primească după intrarea clubului în insolvență, și a devenit jucător liber de contract. Ceilalți bani pe care îi avea de recuperat rămân la masa credală. 

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a anunțat în această seară acordul dintre părți printr-o scurtă declarație pentru GSP.ro: „Îi mulțumim lui Paul. Spre deosebire de alții, el chiar ne-a înțeles”.

Paul Anton se desparte de Dinamo 

Paul Anton încearcă de săptămâni bune să obțină statutul de fotbalist liber. Comisia de Disciplină a FRF nu a oferit o decizie favorabilă jucătorului, așa că mijlocașul a fost nevoit să renunțe la o sumă importantă de bani pentru a se putea transfera. 

Paul Anton doar s-a antrenat cu Dinamo 

Paul Anton s-a pregătit în ultimele zile, normal, alături de echipă, doar că nu a făcut deplasarea la Constanța, pentru meciul cu Farul. Dario Bonetti a sperat până în ultima clipă că mijlocașul se va răzgândi și va rămâne sub comanda lui: „Cred că va reveni următoarea etapă. Atunci va fi apt. Eu sper să continue cu Dinamo, e un fotbalist foarte bun. El este apropiat de proiectul nostru, iar spre binele echipei, al nostru, ar fi bine să continue”.

Antrenorul italian s-a înșelat. Rămâne fără o nouă piesă de bază, într-un lot deja slăbit de plecările în masă din vară. În zona lăsată liberă de Anton, Dinamo îl poate folosi pe Alexandru Răuță. Bonetti a încercat să improvizeze cu Marco Ehmann și Steliano Filip.

VIDEO Ionuț Negoiță, interviu exclusiv pentru GSP.RO: „Mă simt mult mai bine după plecarea de la Dinamo”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

S-a aflat valoarea totală a datoriilor lui Dinamo: „Doamne ferește să vorbim de așa ceva!”

EXCLUSIV Ionuț Negoiță, dezvăluiri-șoc: „Steaua caută finanțator. Mi-a zis: «Nu vrei să vii la noi?»"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (50)
jabs
jabs  •  27 August 2021, 12:46

L-ati pacalit si pe asta.Din cerseala in cerseala si multa abureala ...spre faliment...Evident....Tot cu *** nu se poate.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

flosud97
flosud97  •  27 August 2021, 10:48
Postat de catalin.palcu pe 26 August 2021, 22:28

au fost zero oferte pt Anton vara asta. daca cineva il dorea, il avea de mult. pleca si pe o suta- doua de mii.

Serios de ce vrei ça o echipa sa plateasca 500 de mii de euro, cand stii ça acea echipa este in moarte clinica, cand stii ça jucatorul poate deveni liber de contract in orice moment, de ce

1155979811106621
Dumitrescu Alin-Marian  •  27 August 2021, 09:46

*** Zavaleanu ii mulțumește lui Anton ca a renunțat la salariu lui neprimit. Bineînțeles că acesta are deja un contract pe masa cu bani la semnătura altfel nefiind el un mare dinamovist. Domnule Zavaleanu dumneavoastră va ridicați salariul acum sau lucrați voluntar pentru binele lui Dinamo? Sa știu sa plătim chiria.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează