Comentarii (4)

chris_bu67  •  23 Aprilie 2019, 09:10
Postat de Razvan Marcel pe 22 Aprilie 2019, 21:37

Penalty clar, dar piticul de arbitru a făcut ca nu vede.

câte beri aveai băute când ai văzut faza?vino-ți în fire,prietene!

dinamo_fan  •  23 Aprilie 2019, 00:12

nici la baschet fete nu se dadea penalty la asa ceva. ca 2 jucatori se ating si unul din ei sare pe burta e penalty doar in mintea ingusta a postacilor din redactia gsp. astia isi traiesc toata viata uitandu-se la fotbal si nu inteleg nimic din el.

merace  •  22 Aprilie 2019, 21:44

unde nu e VAR, e loc de furat faza cu arbitrii! :D hahaha

Razvan Marcel  •  22 Aprilie 2019, 21:37

Penalty clar, dar piticul de arbitru a făcut ca nu vede.

Comentează