FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI, DUMINICĂ, 20:00

DINAMO - FC BOTOȘANI // Mircea Rednic anunță un nou transfer la Dinamo: „Azi sau mâine sper să îl rezolvăm”

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 februarie 2019 11:09

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a susținut o conferință de presă înaintea meciului cu FC Botoșani, de duminică, ora 20:00.

Mircea Rednic a anunțat că, după ce a căzut transferul lui Ivan Hladik (Detalii AICI), în aceste zile Dinamo va mai face o mutare, antrenorul dorind un fundaș.

Maximum un jucător va mai veni. Trebuie să ne întărim în apărare. Uite, Deian Sorescu e suspendat și trebuie să improvizez pe postul de fundaș dreapta. Am nevoie de concurență pe posturi. Dussaut încă nu este gata. Săptămâna viitoare va începe antrenamentele cu echipa, dar va dura cel puțin două săptămâni până va fi apt.  Eu am nevoie de un jucător care să poată juca acum, în aceste trei meciuri.

Vreau un jucător care să poată juca fundaș dreapta și fundaș central. Sper ca azi sau mâine să-l rezolvăm și să-l aflați”, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

  • Pe postul de fundaș dreapta, Dinamo îi poate folosi pe Damien Dussaut, care se recuperează după accidentare, și pe mijlocașul dreapta Deian Sorescu.

dinamoDINAMO

- antrenor: Mircea Rednic (confirmat)
- veniri: Jaadi (Royal Antwerp), I. Filip, Montini, Ait-Atmane, Aliji, Zenke, Mustoe, McDermott, N’Diaye, Papazoglou, Klimavicius, Dussaut, Christovao (toți liberi)
- plecări: Delorge, Penedo, Mezague, Cooper, Subotici, Tade, Grozav, Axente, Katsikas (toți contracte reziliate), Sg. Popovici (Hermannstadt), M. Popescu și L. Corbu (St. Mirren), R. Moldoveanu (Petrolul), Neicuțescu (Chindia), Târcoveanu (Viitorul), Hanca (KS Cracovia), Vl. Olteanu (ACS Poli), M. Eșanu (Daco-Getica), Gomelt (Crotone), Salomao (Al-Hazem)

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează