FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Pe ce stadion se joacă meciul dintre Dinamo și FC Botoșani, după problemele apărute la Arena Națională

Partida dintre Dinamo și FC Botoșani, din runda cu numărul 3 a Ligii 1, se va juca pe stadionul din Ștefan cel Mare.
Partida dintre Dinamo și FC Botoșani, din runda cu numărul 3 a Ligii 1, se va juca pe stadionul din Ștefan cel Mare.

Articol de - Publicat marti, 08 septembrie 2020 17:46 / Actualizat marti, 08 septembrie 2020 18:23

Partida dintre Dinamo și FC Botoșani, din runda cu numărul 3 a Ligii 1, se va juca pe stadionul din Ștefan cel Mare. 

Investitorii spanioli de la Dinamo au promis că echipa își va disputa toate meciurile pe Arena Națională, dar nu se vor putea ține de cuvânt. Nu e însă vina lor, ci a gazonului dezastruos de pe cel mai scump stadion din țară. 

„Câinii” se vor întoarce acasă, pe stadionul din Ștefan cel Mare, pentru partida cu FC Botoșani, de vineri, ora 21:00. Jucătorii și staff-ul au fost deja informați de conducere în acest sens. 

Dinamo vrea pe „Arcul de Triumf”

Cochet, nou, modern, într-o zonă deosebită și verde a Bucureștiului. Stadionul Arcul de Triumf. Aici se va muta Dinamo București pentru a-și disputa partidele de pe teren propriu începând cu 2021. Bineînțeles, roș-albii vor încerca să joace din această toamnă pe noua arenă, depinde de data inaugurării și a protocolului cu proprietarul. 

Și Gigi Becali intenționa să mute meciurile FCSB-ului aici, pentru a nu mai juca pe Arena Națională, care este mult mai scumpă decât va fi "Arcul de Triumf".

EXCLUSIV Pe ce stadion se joacă meciul dintre Dinamo și FC Botoșani, după problemele apărute la Arena Națională

VIDEO. Dinamo - Botoșani, duel cu gândul la play-off

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Cortacero, revoluție în Liga 1! Salarii de titlu la Dinamo: „câinii” au ajuns să plătească mai bine decât o face Gigi Becali la FCSB

EXCLUSIV Dinamo a rezolvat încă un transfer: acord cu Tomas Mejias Osorio! Portarul trecut pe la Real Madrid va avea cel mai mare salariu din Liga 1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  09 Septembrie 2020, 10:05

Pana nu se vor permite intrarea suporterilor pe stadioane chiar nu are rost sa joace pe Arena nationala.

dragos_chiva
dragos_chiva  •  09 Septembrie 2020, 09:38

Alin Petrache președintele federației de rugby a spus foarte clar că stadionul Arcul de Triumf nu poate fi folosit de către echipele de fotbal fiindcă terenul este mai îngust cu opt metri decât minimul admis la fotbal și nu este prevăzut nici cu bănci pentru jucătorii de rezervă (la rugby aceștia din urmă stau în tribune). Tocmai am citit -și eu și dumneavoastră- un nou fake news marca GSP. E greu jurnalismul sportiv nu-i așa?

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  09 Septembrie 2020, 01:57
Postat de creeperno pe 08 Septembrie 2020, 22:39

Rusine primariei!

Mai degraba rusine DNA-ului ca nu se infinge in ei. Asta-i schema veche cu lasatul gazonului sa moara intentionat, pentru a se cumpara urgent altul pe banii fraierilor de la firmele "oamenilor" lor pe sume de te doare mintea.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close