FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC VOLUNTARI 2-1

DINAMO - FC VOLUNTARI 2-1 // Mesaj scandalos postat de PCH! Ce i-au transmis ultrașii lui Dinamo lui Sebastian Colțescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 septembrie 2019 09:27

Dinamo s-a impus greu cu FC Voluntari, 2-1, după un meci pe care l-a terminat în 10 oameni, după eliminarea lui Deian Sorescu. La final, fanii „câinilor” au postat un mesaj șocant la adresa arbitrului Sebastian Colțescu. 

Într-o postare pe contul de Facebook, fanii din Peluza Cătălin Hîldan au avut un derapaj odios la adresa centralului Colțescu, 42 de ani, pe care l-au atacat și jignit.

„Așa arată un ticălos! Penalty împotriva noastră fără ca adversarul să fie atins. Eliminare Sorescu pentru simulare, deși este tras de adversar, La ambele faze jegosul este poziționat foarte bine. 

Sebastiane, mai privești mult pe fereastra aia? Cine nu sare, cine nu sare ori este oaie, ori e prost de moare! În curând te vom vedea și pe tine cum dai cu tămâie prin Mănăstirea de pe Centură, lângă Tudor. Ți-ai pregătit terenul. Avem informații că delegarea arbitrilor pentru etapa viitoare s-a decis deja la palatul tapetat cu icoane”, a fost o parte din mesajul suporterilor. 

6 a fost notaluată de Sebastian Colțescu din partea Gazetei Sporturilor după Dinamo - FC Voluntari

La ce se referă fanii

Pe 3 octombrie 2008, Sebastian Colțescu a amenințat că se aruncă de la geamul apartamentului său, aflat la 10 metri de pământ, după ce a fost oprit de CCA de la delegări. 

Arbitrul craiovean s-a căţărat pe pervazul geamului de la apartamentul 13 al blocului, urlând minute în şir «Lăsaţi-mă în pace!». Ulterior, ajutoarele au intrat în casă şi l-au făcut să se răzgândească.

„Eram acasă, supărat, într-adevăr. Nu doream să mai văd pe nimeni. Mă gândeam inclusiv că nu voi mai arbitra. Când am fost reţinut de la A la meciuri, m-au delegat rar şi la B. De pe lista FIFA nu mai eram bun nici la B! Deşi i-am sunat şi le-am spus să stea liniştiţi, cei din familia mea au vrut cu tot dinadinsul să intre în casă. M-am trezit cu uşa apartamentului spartă. Cu poliţia, sanitarii şi pompierii în casă. Atunci m-am enervat şi m-am dus la fereastră. Am semnat că nu doresc asistenţă şi au plecat. Aşa a fost. Au făcut o dezordine de nedescris. A doua zi am făcut şmotru după ei. Şi acum am în locul broaştei o gaură. Am pus o hârtie că tot vin camerele de luat vederi să mă filmeze” 
Sebastian Colțescu, la 5 zile după incident, pentru GSP 

Citește și:

Vezi aici toate detaliile de la partida Dinamo - FC Voluntari

Dusan Uhrin, epuizat: „Am cu 10 ani mai mult decât la începutul meciului” » Ce spune despre problemele din lot cu FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
1223953254372879
Alexandru Cristian Vasile-Bugarin  •  01 Octombrie 2019, 14:46

Etajul 13 (cu ghinion) se afla la 10 m. In blocul lui Colțescu. Cred si eu ca-ți vine să-ți iei viața

gigibou
gigibou  •  28 Septembrie 2019, 15:31

Coltescu a avut temă sa usureze munca ciobanilor de la fc5b! Doua faze judecate total invers!? Ori a fost penalty, dar atunci nu trebuia sa-l elimine pe Sorescu, ci sa-i dea fault! Ori la penalty-ul caraghios cu plonjonul in piscina, nu a fost, si trebuia sa-i dea rosu voluntarului!! Doua faze judecate dublu ticalos în defavoarea lui Dinamo!! Băăă, voi chiar credeti ca toata țara asta e *** ca voi la CCa!!? Huooo, hotilor gigisti!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

133141178018880
Marin Ion  •  28 Septembrie 2019, 14:04

Ne au inghesuit aia , pentru ca nu sunt investitii , economia de piata cere investitii *** ***Voi nu faceti nimic ca suporteri, dar aia care au cules glorie ca Tiriac, M.Lucescu, etc.ce FACETI?UNDE SUNTETI?Vanati , sau ii ridicati moralul lui Becalu? Marin Ion • 28 Septembrie 2019, 13:56 ÎMI PLACE RESPECT RAPORTEAZĂ RĂSPUNDE Ba baieti , potiliti va , Florinache are dreptate.A trait acolo , cand nea Doru Postelnicu a cladit marele Dinamo , a AVUT DE LA CINE INVATA, arbitrul a fost penal.A acordat un penalty care nu a fost si a eliminat un jucator fara creier Dejan Sorescu , car nu stiu cand va invata , sai isi va da seama , ca pe gazonul pe care calca el , au calcat cele mai mari legende ale fotbalului ramanesc , Dumitrache, Dinu si Dudu Georgescu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează