FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC VOLUNTARI

EXCLUSIV Dinamo, avertizată de fostul jucător înainte de meciul direct: „Nu poți trăi doar din istorie”

Ivan Pesic, în FC Voluntari - Dinamo 1-1 // foto: Imago
Ivan Pesic, în FC Voluntari - Dinamo 1-1 // foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 28 aprilie 2021 08:16 / Actualizat miercuri, 28 aprilie 2021 08:24

Cei de la Voluntari anunță că-și vor da silința și cu Dinamo, Ivan Pesic, fost „câine roșu”, spunând că nu se va menaja absolut deloc.

  • Dinamo - FC Voluntari se joacă joi, 29 aprilie, de la ora 17:00, liveTEXT pe GSP.ro;

Dinamo are un meci crucial mâine seară cu FC Voluntari, acolo unde evoluează patru fotbaliști ce-au avut un trecut în alb și roșu. Portarul Victor Râmniceanu, fundașul Gabriel Tamaș, mijlocașii Ion Gheorghe și Ivan Pesic au îmbrăcat tricoul „câinilor”.

Tamaș și Pesic au jucat și-au marcat în poarta rivalilor de la FCSB, Gheorghe a crescut în Ștefan cel Mare și-a fost campion la junior, Râmniceanu a avut o prezență meteorică la gruparea din Ștefan cel Mare.

Ivan Pesic: „Dinamo merită o poziție mai înaltă”

Ivan Pesic a plăcut fanilor roș-albilor, care l-ar fi dorit înapoi, doar că managementul clubului nu a avut ochi pentru extrema dreaptă. Croatul a recunoscut în multe rânduri că Dinamo i-a rămas la suflet, însă anunță că nu se va menaja mâine în fața uneia dintre cele mai slabe apărări din Liga 1.

„Din păcate, și Voluntari este într-o situație dificilă, chiar dacă nu ca Dinamo, practic, ne luptăm pentru evitarea retrogradării. Eu vreau să câștig ca orice sportiv. Sunt conceput să joc fiecare meci la victorie. Un club cu o istorie precum Dinamo merită o poziție mai înaltă, poate luptându-se pentru supremație în România. Dar cluburile nu trăiesc doar din istorie, iar rezultatele din prezent nu sunt bune deloc

Am fost un an la Dinamo, am câteva amintiri de preț și chiar amici acolo, jucători alături de care am evoluat, chiar le urez succes în viitor”, a declarat croatul de 29 de ani pentru Gazeta Sporturilor.

Ex-dinamoviștii, oameni de bază la Voluntari

FotbalistMeciuriGoluri/Assist-uri
Râmniceanu26-/-
Tamaș10-/1
I. Gheorghe335/3
Pesic121/-

Notă: Râmniceanu a apărat poarta ilfovenilor în 26 de meciuri încasând 23 de goluri, în 10 partide fiind neînvins

Ioan Andone: „Le cedezi locul unor spanioli?!”

Anul trecut, Ioan Andone a declarat că primarul Voluntariului, Florentin Pandele, ar fi luat în calcul să cedeze locul din prima divizie celor de la Dinamo, care era amenințată cu retrogradarea, la fel ca acum. Doar că situația s-a schimbat acum, ilfovenii nu mai au aceleași planuri. „Anul trecut, cred că a fost altceva. Sincer, am avut o discuţie cu domnul primar Florin Pandele, care e dinamovist, spunea că îi pare răMu de ce se întâmplă şi era dispus să-i cedeze locul lui Dinamo. 

Acum, probabil, că nu am mai discutat despre acest lucru, e mai delicată situaţia. Le cedezi locul unor spanioli pe care nu îi vede nimeni, nu îi simte nimeni? Niciodată în istorie nu a fost o situaţie ca acum. Eu spun că lotul pe care îl are Dinamo s-ar putea bate să câştige play-out-ul. Nu zic să fie în play-off, dar să se bată pentru primul loc în play-out. Dar sunt probleme mari acolo”, a declarat Ioan Andone, președintele ilfovenilor, la Pro X.

VIDEO. Sfatul revoluționar al lui Ion Țiriac pentru Dinamo: „Să facă asta! Mă doare ce e acolo”

Mai multe știri despre Dinamo:

Absență în apărare la Dinamo, înainte de meciul cu FC Voluntari: s-a accidentat la Mediaș

Dinamo, meciuri cruciale pentru salvare în perioada Paștelui

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
583744455763890
George Catalin Oprea  •  28 Aprilie 2021, 12:41

BAI FRATILOR LA DINAMO ORICE OM NORMAL VEDE CA SINT INTERESE PERSONALE CARE BLOCHEAZA PROGRESUL CLUBULUI, AL ECHIPEI DE FOTBAL. PAI E CIT VREI DE SIMPLU SA VEZI CIT DE AMATORI SINT, NU AU CISTIGAT UN MECI DE 13 ETAPE AU DAT UN GOL IN 10 ,DECI CUM SA VINA CINEVA CU VRAJEALA ASTA DE *** CA E BLOCAJ PSIHOLOGIC CA E PRESIUNE CA NU STIU CE, ASTEA SINT POVESTI PENTRU PROSTIME CARE SE HRANESC NUMAI CU ARTICOLELE ASTEA DE DOI BANI DIN ZIARE. SCRIE-TI BA ADEVARUL CA DE AIA SINTEM O TARA DE ***, CA VOI ASTIA DIN PRESA *** NUMAI ***. DACA SINTETI JURNALISTI ADEVARATI DECE NU INVESTIGATI DEDESUBTURILE MURDARIEI DELA DINAMO? A SISTEMUL COMUNIST E INCA LA PUTERE? STATI LINISTITI TOATA LUMEA STIE ASTA, SINTEM O NATIE PREA SLABA SI PREA LASA CA SA PROGRESAM SA VREM SA TRAIM MAI BINE, NE MULTUMIM CU PUMNUL IN GURA. HAI DINAMO!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tataika
tataika  •  28 Aprilie 2021, 12:05

ddb in b...

custov
custov  •  28 Aprilie 2021, 12:01
Postat de Mihai Buzea pe 28 Aprilie 2021, 08:41

Oricum e blat si oricum le cedează locul. Penibil ce au ajuns.

locul tau nu-l ceda ,la palat te asteapta vesta ,colectia pantera roz pentru fecesebei ,GRATIS!!!!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează