FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 2-1

DINAMO - FCSB 2-1 // Derby-ul s-a încheiat, ironiile continuă » Florin Prunea nu-l uită pe MM Stoica: „A fost puțin surescitat, dar așa i-am motivat pe jucători”

Articol de GSP - Publicat luni, 17 februarie 2020 20:24

Dinamo - FCSB s-a încheiat pe teren, dar continuă în culise. 

Florin Prunea (51 de ani), managerul general al lui Dinamo, i-a oferit o nouă replică lui Mihai Stoica (54 de ani), oficialul roș-albaștrilor care îi ironizase pe roș-albi în preziua meciului.

„Am văzut imaginile. Am vorbit cu MM în cantonamentul din Spania, eram în acelaşi stadion și îmi spunea: «Băi Florine, chiar nu mai vreau să mă mai cert cu nimeni, vreau să fiu un exemplu»

Cred că a fost puţin surescitat cu prezenţa Peluzei Nord acolo. Le-am spus băieților că nouă ne-a ridicat MM Stoica mingea la fileu şi le-am arătat imaginile înainte de meci, i-am luat pe fiecare în parte. Nu puteam să scap o asemenea ocazie să-i motivez”, a dezvăluit Florin Prunea, la TV Digi Sport.

Mihai Stoica a dat tonul scandărilor jignitoare

Sâmbătă seara, cu 24 de ore înaintea partidei cu Dinamo, fotbaliștii FCSB-ului au fost vizitați în cantonament de membrii Peluzei Nord. MM Stoica a dat tonul unui cântec insultător la adresa lui Dinamo: „Ce rușine să fii câine / Să se p*** toți pe tine”. La final, jucătorii s-au întors în camere, după ce i-au aplaudat pe fani. Detalii + VIDEO, AICI!

VIDEO // Vladimir Cohn, derapaj la adresa lui MM Stoica: „Dacă aș avea un astfel de director sportiv, l-aș împușca”

Vezi și: 

DINAMO - FCSB 2-1 // VIDEO 5 momente care nu s-au văzut la TV: invazia din final, rasism și gesturi provocatoare

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
chris_bu67
chris_bu67  •  18 Februarie 2020, 15:12

gsp de fapt e instigator la violență verbală,ocupându-se de abjecțiile măscăriciului gonflabil,oare merită?

tandd
tandd  •  18 Februarie 2020, 12:56
Postat de jabs pe 18 Februarie 2020, 08:08

Măi groparul naționalei...vezi să nu retrogradezi...greu în playout ......Plângocea...mai bine ai găsi surse de finanțare că urlă foamea în voi...ați ajuns la mila publică...greu fără sprijinul milițienilor...

v-au cam stins lumina descultii astia amarati)))))

powerdinamo
powerdinamo  •  18 Februarie 2020, 11:45

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează