LIGA 1  ·  DINAMO - FCSB 2-1

DINAMO - FCSB 2-1 // Valentin Lazăr îl ia peste picior pe Bogdan Vintilă: „Când lucrezi pentru un creștin, n-ai nicio putere!”

Duminica, 16 Februarie, 21:23

DINAMO - FCSB 2-1 // Valentin Lazăr (30 de ani), marcatorul golului decisiv, a oferit declarații la finalul derby-ului. Dinamovistul l-a „înțepat” pe Bogdan Vintilă, tehnicianul roș-albaștrilor.

„Îmi doream să joc, când am venit, e cu atât mai bine că am marcat. Sunt fericit că reușesc să marchez împotriva lor, sper să o fac și împotriva formațiilor mai slab cotate. Ne dorim să câștigăm play-out-ul. 

Nu cred că FCSB va putea să câștige campionatul, sunt echipe mai puternice în play-off. Când lucrezi pentru un creștin, așa cum s-a spus la prezentare, n-ai nicio putere în fața lui”, a declarat Lazăr, la TV Digi Sport.

„Nu ne convine situația, însă nu avem ce face. De mâine ne vom pregăti pentru următoarea etapă. Păcat, am avut șanse, și etapa trecută, și acum. De aceea este fotbalul frumos, totuși. Rezultatele nu sunt de partea noastră, dar o să ne pregătim în continuare și vom face tot posibilul ca din etapa următoare să facem un joc mai bun și să obținem puncte” - Adi Popa, mijlocaș FCSB

vezi și:Ne protejează sau nu mănușile de COVID? Demonstrația unei asistente: „Nu sunt deloc conștienți„

Libertatea

Comentarii (22)

Mihai Tanase  •  17 Februarie 2020, 11:55

E puțin dus cu duhul băiețașul asta . Râde tâmp tot timpul In Romania majoritatea oamenilor lucrează la un creștin , deoarece poporul român , este religios ,iar nouăzeci și doi la suta din locuitorii României sun ortodocși , conform ultimului recensământ .

nestramutat  •  17 Februarie 2020, 11:46
Postat de Sergiu Cimpianu pe 17 Februarie 2020, 10:17

***

Ba, nici numele nu stii sa ti-l scrii corect :)))

Ion-Nelu Nistor  •  17 Februarie 2020, 10:18

Cativa argati de la stana sunt se pare foarte suparati. Au pariat pe echipa lor favorita si au pierdut. Scot fel si fel de argumente penibile. Daca ar fi castigat sa vezi atunci ce de vorbe frumoase am fi citit. Dar stimabililor: Ce sa facem si noi, ne bucuram de ce mai apucam. Nu avem voie sa fim fericiti macar atunci cand avem ocazia?

Vezi toate comentariile (22)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Real Madrid - Barcelona

Digi 2
Program TV complet

Liga 1