FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 2-1

DINAMO - FCSB 2-1 // Valentin Lazăr îl ia peste picior pe Bogdan Vintilă: „Când lucrezi pentru un creștin, n-ai nicio putere!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 februarie 2020 21:23

DINAMO - FCSB 2-1 // Valentin Lazăr (30 de ani), marcatorul golului decisiv, a oferit declarații la finalul derby-ului. Dinamovistul l-a „înțepat” pe Bogdan Vintilă, tehnicianul roș-albaștrilor.

Clasamentul LIVE din Liga 1

„Îmi doream să joc, când am venit, e cu atât mai bine că am marcat. Sunt fericit că reușesc să marchez împotriva lor, sper să o fac și împotriva formațiilor mai slab cotate. Ne dorim să câștigăm play-out-ul. 

Nu cred că FCSB va putea să câștige campionatul, sunt echipe mai puternice în play-off. Când lucrezi pentru un creștin, așa cum s-a spus la prezentare, n-ai nicio putere în fața lui”, a declarat Lazăr, la TV Digi Sport.

„Nu ne convine situația, însă nu avem ce face. De mâine ne vom pregăti pentru următoarea etapă. Păcat, am avut șanse, și etapa trecută, și acum. De aceea este fotbalul frumos, totuși. Rezultatele nu sunt de partea noastră, dar o să ne pregătim în continuare și vom face tot posibilul ca din etapa următoare să facem un joc mai bun și să obținem puncte” - Adi Popa, mijlocaș FCSB

vezi și:

Cronica meciului Dinamo - FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
427951077389201
Mihai Tanase  •  17 Februarie 2020, 11:55

E puțin dus cu duhul băiețașul asta . Râde tâmp tot timpul In Romania majoritatea oamenilor lucrează la un creștin , deoarece poporul român , este religios ,iar nouăzeci și doi la suta din locuitorii României sun ortodocși , conform ultimului recensământ .

nestramutat
nestramutat  •  17 Februarie 2020, 11:46
Postat de Sergiu Cimpianu pe 17 Februarie 2020, 10:17

***

Ba, nici numele nu stii sa ti-l scrii corect :)))

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  17 Februarie 2020, 10:18

Cativa argati de la stana sunt se pare foarte suparati. Au pariat pe echipa lor favorita si au pierdut. Scot fel si fel de argumente penibile. Daca ar fi castigat sa vezi atunci ce de vorbe frumoase am fi citit. Dar stimabililor: Ce sa facem si noi, ne bucuram de ce mai apucam. Nu avem voie sa fim fericiti macar atunci cand avem ocazia?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează