FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 0-1

FCSB a pierdut un titular pentru meciul cu Oțelul » Cine îi poate lua locul

Articol de - Publicat luni, 27 noiembrie 2023 09:16 / Actualizat luni, 27 noiembrie 2023 12:32

După 1-0 cu Dinamo, FCSB a primit o veste proastă: nu va putea conta pe extrema Alexandru Băluță (30 de ani) în meciul cu Oțelul.

  • FCSB - Oțelul se joacă duminică, 3 decembrie, de la 21:00. Partida din etapa a 18-a din Superligă va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport

În prelungirile partidei de pe Arena Națională, Alexandru Băluță a primit cartonașul galben. E al patrulea în acest sezon și nu va juca în runda următoare. 

A învins-o pe Dinamo, dar a lăudat-o după meci: „Nu înseamnă că jucătorii sunt atât de slabi”
DINAMO - FCSB 0-1
A învins-o pe Dinamo, dar a lăudat-o după meci: „Nu înseamnă că jucătorii sunt atât de slabi”

Alexandru Băluță nu joacă în FCSB - Oțelul

Extrema adusă de FCSB în această vară a ajuns la al doilea avertisment consecutiv, după ce a luat galben și în etapa precedentă, 2-1 cu FCU Craiova, tot pe final. El mai fusese avertizat și în partidele cu Sepsi (etapa 10) și U Cluj (etapa 11), astfel că are în prezent patru galbene. 

Astfel nu va juca în meciul cu Oțelul, de runda viitoare. El se va adăuga listei de absenți de la FCSB, pe care mai sunt Vlad Chiricheș și Octavian Popescu (ambii accidentați), dar și Valentin Crețu (suspendat). 

Cum va arăta atacul FCSB 

Astfel, Charalambous și Pintilii trebuie să decidă pe cine vor miza în atac, alături de Florinel Coman. Cel mai probabil, Dorin Rotariu, David Miculescu și Andrea Compagno vor fi jucătorii care se vor lupta pentru cele două locuri.

Am marcat un gol fabulos prin Florinel. E un campionat lung, nu am făcut nimic până acum. Pentru jucători sunt importante aceste meciuri, victoriile acestea dau încredere. Mai avem mult de jucat. Acum trebuie să ne recuperăm, iar marți vom începe să pregătim meciul cu Oțelul. 

Trebuie să muncim mult în continuare. Jucătorii au avut atitudinea corectă azi.

- Elias Charalambous, antrenor FCSB

+25 FOTO

VIDEO Charalambous, despre injuriile primite la derby: „Se întâmplă peste tot în lume”

Citește și: 

Răducioiu a răbufnit în direct când l-a auzit pe Florinel Coman: „E lipsă de respect, dovadă de aroganță! Nu joacă la o echipă mare”

Ovidiu Burcă a izbucnit în plină conferință: „Oamenii să înțeleagă că acel Dinamo a murit! Am rescris codul genetic al acestui club!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
florar
florar  •  27 Noiembrie 2023, 12:30

Asta i clar o veste buna !Baluta a fost cel mai slab de pe teren ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează