FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

DINAMO - FCSB // Avantaj Dinamo! Lista completă a jucătorilor aflați în pericol să rateze Derby de România

Articol de - Publicat marti, 04 februarie 2020 13:27

Duelul dintre Dinamo și FCSB ar putea trimite în tribune, din cauza cumulului de cartonașe galbene, doar un singur fotbalist important al „câinilor”, pe Deian Sorescu. În schimb, la FCSB, Florinel Coman, Dennis Man și Olimpiu Moruțan sunt toți în pericol!

  • Dinamo - FCSB se joacă duminică, 16 februarie, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Telekom Sport și TV Digi Sport

Se apropie primul Derby de România al anului, care ar putea fi și singurul din Liga 1 în această primăvară. 

Dacă rivalele istorice au șanse să se mai dueleze în Cupa României, în campionat există pericolul disputării, pe 16 februarie, a unicului Derby al primăverii, dacă Dinamo va rata play-off-ul. 

„Câinii” mai au de jucat o singură etapă până la acest meci, ce poate fi capital pentru Uhrin și compania, partida de la Voluntari. 

Ilfovenii reprezintă un adversar-cheie înaintea Derby-ului, fiindcă dispută joi o restanță cu FCSB, după care roș-albaștrii mai au o rundă de jucat, luni, cu Clinceniul acasă. 

„Driblează” galbenul? 

În perspectiva marii confruntări, 5 jucători de la Dinamo și 7 de la FCSB sunt în pericol să vadă Derby-ul din tribune sau de la televizor. Sunt la un singur cartonaș galben de suspendare. 

De la roș-albi trebuie să aibă grijă, la Voluntari, Sorescu, Mihai Popescu, Daniel Popa și Kilyen, întrucât Montini este în recuperare și nu va face parte din lot.

Dintre aceștia, Sorescu ar fi pierderea cea mai importantă pentru Derby, întrucât a preluat o parte dintre atribuțiile lui Nistor în echipă și are 6 assist-uri și 5 goluri pentru roș-albi. 

La FCSB, în pericol sunt „perlele” lui Gigi Becali, Florinel Coman, Man, Moruțan, dar și Vali Crețu și Vînă, rezervă în Gruia. În plus, Ovidiu Popescu și Panțîru sunt accidentați. 

De văzut dacă vreunul dintre jucătorii pe care Vintilă se bazează constant va lua cartonaș galben la Voluntari, ca să elimine emoțiile pentru Derby și să ispășească o rundă de suspendare cu Clinceniul

3fotbaliști de la FCSB, Fl. Tănase, Olaru și Adi Popa, sunt la două cartonașe galbene distanță de suspendare. Dacă primesc câte un avertisment cu Voluntari și cu Clinceni, pot rata Derby-ul de România

VIDEO // Florin Prunea despre partida câștigată cu Astra: „Atitudine excelentă, joc pe măsură!” 

Vezi și: 

FIFA dă o lovitură dură impresarilor! Cei mai puternici agenți protestează: „Distruge jucătorii. Mergem la tribunal”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
mir21
mir21  •  06 Februarie 2020, 13:00
Postat de rocky2 pe 05 Februarie 2020, 02:28

De cand fcPopesti Leordeni 2003 joaca in derby de Romania? :)))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mir21
mir21  •  06 Februarie 2020, 12:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

100002473541087
Danut Ognean  •  05 Februarie 2020, 11:30

fortza dinamo

Vezi toate comentariile (9)
Comentează