FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, DUMINICĂ, 20:45, TELEKOM, DIGISPORT, LOOK, GSP.RO

DINAMO - FCSB // Dinamo vrea 3 jucători de la FCSB: "El ar fi un adevărat lider"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 februarie 2018 11:51

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a numit cei 3 fotbaliști pe care ar vrea să îi aducă de la rivala FCSB.

"Eu vorbesc din punctul meu de vedere. Eu l-aş vrea pe Pintilii. E un adevărat lider, un jucător care ştie ce înseamnă fotbalul, performanţa, e un jucător cerebral. E un jucător cu foarte multe calităţi. Nu iese el în evidenţă, dar e foarte util. Eu cred că este cel mai important jucător de la Steaua. E bătrân, dar vârsta nu contează. Teixeira este şi el un jucător interesant, Budescu la fel", a declarat Dănciulescu pentru Fanatik.

Alibec sau Gnohere?

"Alibec îmi place foarte mult. Eu îl aleg pe Alibec. Îmi place stilul lui de joc. Bizonul e un jucător oportunist, un jucător de gura porţii, un marcator. Alibec e un fotbalist care îmi place. E marcator, dar acum trece printr-o perioadă dificilă pentru că este complicat să joci la Steaua". 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (45)
581534618615543
Robert Ivan  •  18 Februarie 2018, 08:33

Le-am făcut celor de la Dinamo oferta de a-i lua pe Chiricheş şi Pintilii în contul celor 500.000 de euro, dar Dinamo nu a vrut, au vrut neapărat banii. Dacă nu era Gigi Becali lângă mine să garanteze, Pandurii era eliminată din campionat" a povestit Condescu pentru stiridesport.ro. in 2011.

thebluestlion
thebluestlion  •  17 Februarie 2018, 21:56

Ce titlu clickbait :)))

fangigi
fangigi  •  17 Februarie 2018, 21:43
Postat de Joachim Makay pe 17 Februarie 2018, 16:15

STEAUA BUCURESTI 1 LAZIO 0 .......treci inapoi in ghiveci.

Poate Mogosoaia vreti sa ziceti, gigistilor!:)))

Vezi toate comentariile (45)
Comentează