FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

DINAMO - FCSB // Case deschise: câte bilete s-au cumpărat la Derby

Articol de GSP - Publicat marti, 11 februarie 2020 21:05

Dinamo și FCSB se vor întâlni pe 16 februarie, de la ora 20:00, în Derby de România. Meciul de pe Arena Națională Dinamo - FCSB va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Plus. 

De azi, de la ora 12:00, fanii celor de la FCSB și-au putut cumpăra bilete de la casele de la Bd.Basarabia. Din informațiile GSP.RO, azi s-au vândut 1.000 de bilete pentru meciul în care FCSB va avea din nou sprijinul Peluzei Nord

Dacă fanii echipei lui Bogdan Vintilă vor continua acest ritm sunt șanse foarte mari ca la ora meciului să cumpere toate cele 8.200 de bilete pe care le-au primit de la Dinamo. 

15 leicostă un bilet în sectorul rezervat steliștilor

Dinamo a luat 10.000 de bilete 

De partea cealaltă, Florin Prunea, președintele lui Dinamo, a anunțat câte bilete au luat fanii „câinilor”. „Cred că o să vândă toate biletele. Cred că s-au vândut în jur de vreo 10.000 până astăzi, separat de biletele FCSB-ului”, a declarat Florin Prunea la TV Digi Sport. 

Match preview Dinamo - FCSB

Citește și:

Arbitrează Horațiu Feșnic, talismanul lui Dinamo și preferatul lui Gigi Becali!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (89)
dynamo.dresden
dynamo.dresden  •  12 Februarie 2020, 17:18
Postat de andi_frunzescu pe 12 Februarie 2020, 16:58

Așa este.

Tu nu sti ce e aia istorie baiatule . ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andi_frunzescu
andi_frunzescu  •  12 Februarie 2020, 16:58
Postat de corectu pe 12 Februarie 2020, 07:57

Se pregătesc dinamoviștii pentru unul din cele 2 meciuri cu Steaua. Derby nu poate fi,Dinamo jucând în play-out.E doar un meci încrâncenat din partea jucătorilor dinamoviști.

Așa este.

andi_frunzescu
andi_frunzescu  •  12 Februarie 2020, 16:50
Postat de emil1986 pe 12 Februarie 2020, 10:30

@catalynn Am inteles, tu esti un bolsevic convins, din acest motiv nu cunosti suporterii stelisti care sustin in continuare echipa lui Becali, care in acest moment se numeste FCSB. Printre suporterii stelisti/fecesebisti n-ai sa intalnesti bolsevici.

Lasa-i sa creadă în continuare în clona talpanista fără istorie și palmares finanțată din bani publici.Fiecare este liber să aleagă ce vrea în viața.

Vezi toate comentariile (89)
Comentează