FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 0-1

Florinel Coman a decis Dinamo - FCSB, dar nu a dat specialiștii pe spate: „A jucat în nota echipei” + „Sub ce poate. Să ne amintim acea fază”

Florinel Coman a adus victoria pentru FCSB în derby-ul cu Dinamo +29   FOTO
Florinel Coman a adus victoria pentru FCSB în derby-ul cu Dinamo

Articol de - Publicat luni, 27 noiembrie 2023 08:31 / Actualizat luni, 27 noiembrie 2023 09:35

Florinel Coman (25 de ani) a adus victoria pentru FCSB în derby-ul cu Dinamo grație unui gol marcat din lovitură liberă, dar Basarab Panduru și Cristi Pulhac, doi foști fotbaliști importanți, nu au fost impresionați de evoluția șeptarului roș-albastru.

Dinamo - FCSB, un meci fără multe faze colective spectaculoase și fără ocazii uriașe, a avut nevoie de o execuție individuală pentru a fi decis.

Note GSP de la 3 la 7 după Dinamo - FCSB 0-1 » Eduard Apostol scrie despre „invizibilul număr 10 din Liga 1” și „Abdallah, varianta FCSB”
DINAMO - FCSB 0-1
Note GSP de la 3 la 7 după Dinamo - FCSB 0-1 » Eduard Apostol scrie despre „invizibilul număr 10 din Liga 1” și „Abdallah, varianta FCSB”

Aceasta a venit de la Florinel Coman, care în minutul 52, din lovitură liberă, a trimis mingea peste zid, direct în plasa porții vegheate de Golubovic.

Florinel Coman, criticat după Dinamo - FCSB: „Putea face mai mult”

Deși a înscris golul de 3 puncte, Florinel Coman nu i-a convins pe Basarab Panduru și Cristi Pulhac.

Cel din urmă, fost jucător la Dinamo, a spus la OrangeSport despre Florinel că „a jucat în nota echipei. Nu a ieșit cu nimic în evidență, deși toată lumea se uită la Coman, așteaptă de la el mai mult”.

Basarab Panduru a completat: „A jucat sub ce credeam că poate. În multe momente putea să facă mai mult. Îmi aduc aminte în prima repriză o fază pe partea stângă. Primește mingea, ai impresia că scapă singur cu portarul, și la un moment dat lasă mingea în spate, nu știu ce face și o pierde.

Avea 2-3 metri în fața adversarului, e doar vina lui că nu a reușit mai multe. Credeam că se duce până în poartă la acea fază, dar deodată ajunge la 16 metri, mingea e în spate, adversarii în fața lui... nu știu cum s-a ajuns acolo”.

În faza amintită de Panduru, Florinel avea șansa de a scăpa 1 la 1 cu portarul advers, dar o atingere greșită l-a făcut să piardă mingea de sub control. Șeptarul oaspeților a fost astfel ajuns din urmă și deposedat.

În acest sezon de campionat, Coman a înscris 6 goluri și a oferit 6 pase decisive în 16 apariții.

VIDEO. Ce a spus Florinel Coman după Dinamo - FCSB

Mai multe știri despre Dinamo - FCSB:

Radu Naum, discurs dur la TV după Dinamo - FCSB: „E inadmisibil! Până când continuăm așa? Eu am rămas marcat”
Dinamo - FCSB
Radu Naum, discurs dur la TV după Dinamo - FCSB: „E inadmisibil! Până când continuăm așa? Eu am rămas marcat”
Andrea Compagno, laude pentru coechipierul de la FCSB: „Excepțional! O plăcere să lucrez cu el”
Dinamo - FCSB 0-1
Andrea Compagno, laude pentru coechipierul de la FCSB: „Excepțional! O plăcere să lucrez cu el”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
corbea
corbea  •  27 Noiembrie 2023, 10:06

Nici nu sunt prea multe comentarii de facut....Am vazut un meci de gloabe cu aere de mari vedete care se mai si cer la nationala.....In afara de gol singurii care mai trebuie remarcati sunt antrenorii pentru haosul creat in jocul echipelor....Cand prima clasata se zbate cu penultima din clasament si se zvarcoleste pe jos, trage de timp (in aplauzele comentatorilor) nu prea mai ai ce comenta......AAAA, poate comentariile jenante ale plangaciosilor din studiouri care se intreceau sa acopere jocul penibil al celor care se pregatesc de liga campionilor (poate a ratatilor.....)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează