FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO - FCSB // FOTO „Câinii” au pregătit un echipament special pentru derby: își ironizează rivalii cu un mesaj de pe tricou

Articol de - Publicat vineri, 14 februarie 2020 16:26

Dinamo și FCSB se întâlnesc duminică, de la 20:00, în primul derby al anului. „Câinii”au pregătit un echipament special pentru meciul de pe Arena Națională.

Dinamo e pregătită de marele meci. Suporterii anunță un spectacol deosebit, aproximativ 30.000 de bilete fiind deja vândute, iar conducerea clubului vrea să răspundă pe măsură. Primul pas îl reprezintă echipamentul de joc. 

Elevii lui Dusan Uhrin vor juca într-un tricou roșu. Pe piept va fi inscripționat mesajul „Doar Dinamo București” și site-ul unde suporterii pot face donații pentru club „www.programddb.ro”. 

Casa de pariuri care sponsorizează echipa și care apărea de obicei în fața tricoului a fost mutată în spate, sub numărul fotbaliștililor. 

Dinamo, ironie la adresa rivalei

Peluza Cătălin Hîldan vrea să le amintească rivalilor de farsa pusă în scenă la meciul FCSB - Manchester City din preliminariile Ligii Campionilor, când la tribuna II a apărut o coregrafie cu mesajul „Doar Dinamo București”. 

Tricoul de joc al „câinilor” are inscripționată data meciului FCSB - Manchester City, 18-8-16, în dreptul literei „Ș” a cuvântului București.

DINAMO - FCSB // FOTO „Câinii” au pregătit un echipament special pentru derby: își ironizează rivalii cu un mesaj de pe tricou

Vezi și:

DINAMO - FCSB // Dusan Uhrin a răbufnit la adresa unui fost elev: „Dacă vrei să pleci, du-te! Toată lumea mă vorbește pe la spate”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (72)
adi2008
adi2008  •  15 Februarie 2020, 12:55
Postat de creeperno999 pe 14 Februarie 2020, 23:06

Cea mai tare pacaleala comisa de o echipa romaneasca

Insasi echipa e cea mai mare pacaleala.

emil1986
emil1986  •  15 Februarie 2020, 09:01
Postat de doomsday2000 pe 14 Februarie 2020, 16:56

Ia uitați-vă mai bine, nu e 18, e 13 (ani de la ultimul titlu), nu e 8, e 3 (prezențe consecutive în play-out)...frumoase aniversări

La mai mare!!!! :)))

2036290743290484
Ion Marin  •  15 Februarie 2020, 08:39

"Clubul are nevoie de fiecare suporter, iar eu am răspuns prezent apelului lor, așa cum am făcut întotdeauna. La rândul meu, îi provoc pe Marius Niculae și Pavel Popescu să se alăture programului DDB!"SI PE MULTI ALTII DRAGULE, CU 2 flori , nu se face primavara, romania Emare , cardul ala daca e sa l aiba toti suporterii dinamovisti din toata Romania , S.O.S , DRAGILOR ! Dragul meu prea putin si va miscati incet , clubul e in cadere libera , e aproape de MATINEU , VORBA LUI Nea Cornel Dinu.Dinamo acum are nevoie de un COMANDAMENT DE AVARIE, pentru colectarea de bani si constructia stadionului.Nimeni nu face nimic, toti LATRA si iar LATRA, dar echipa are mare nevoie de un atacant bun si de un stadion NOU, care putea si se poate face , DAR NU SE VREA.Daca Adrian Nastase mai era PRIM MINISTRU , AVEAM STADION NOU, dar I AM AVUT , pe Traian Boc (la el la Cluj stadion nou si ZERO BARAT PERFORMANTE , l a intrebat cineva de dezastrul guvernarii 2008-2012, NU, e bine mersi , a imprumutat 20 mld euro si s au dus pe apa sambetei ), Ponta si altii , iar pixurile , lui Udrea , Ponta, Dragnea , nu au vrut ca Dinamo sa aiba stadion .Cautati si veti vedea ca MILIARDE DE EURO , AU FOST INGROPATE IN PAMANT , in investii inutile , iar in inima Bucurestiului , PENTRU CEL MAI GALONAT CLUB DIN ROMANIA , nu sa facut nimic , dimpotriva s a incercat distrugerea lui.STRANGETI RANDURILE PANA NU E PREA TARZIU!

Vezi toate comentariile (72)
Comentează