FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 0-3

VIDEO Torje, deranjat după derby: „Mi-ai pus o întrebare răutăcioasă”

Dinamo - FCSB 0-3 | Gabi Torje, mijlocașul ofensiv al lui Dinamo, a fost deranjat la final de o întrebare primită la flash-interviu. +27   FOTO
Dinamo - FCSB 0-3 | Gabi Torje, mijlocașul ofensiv al lui Dinamo, a fost deranjat la final de o întrebare primită la flash-interviu.

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 ianuarie 2022 22:50 / Actualizat duminica, 30 ianuarie 2022 23:25

Dinamo - FCSB 0-3 | Gabi Torje, mijlocașul ofensiv al lui Dinamo, a fost deranjat la final de o întrebare primită la flash-interviu.

„După 0-6 în tur, acum ați pierdut cu 0-3. Cât este de dureros?”, l-a întrebat pe Torje reporterul Telekom Sport.

„Din 2008 până în 2011, prima mea perioadă la Dinamo, n-am pierdut niciun derby și niciodată nu m-ați întrebat cât de dureros e pentru FCSB și când ne mai oprim din câștigat. Sunt întrebări puțin răutăcioase”, a replicat Torje.

Dinamo face un transfer după 0-3 cu FCSB » GSP a aflat numele jucătorului
Dinamo - FCSB 0-3
Dinamo face un transfer după 0-3 cu FCSB » GSP a aflat numele jucătorului

VIDEO Gabi Torje, după Dinamo - FCSB: „Sigur că e dureros”

„Clar că e dureros. Dar le ducem pe toate, ni le asumăm. Și sunt convins că nu vom retrograda. Am intrat în istorie cu un lucru negativ, asta e. Dinamo a întors la Liberec după 0-3 acasă, am intrat în istorie și atunci, iar acum intrăm în istorie cu 0-9 la general în două meciuri cu FCSB. Eu sunt convins că în play-out vom fi o echipă mult mai bună și ne vom salva”, a mai spus Torje.

Am pregătit meciul foarte bine. E greu însă când primești gol în primul minut. Apoi, am ratat câteva ocazii. Nu știu dacă a fost atât de mare diferența. Meciul s-a rupt la cartonașul roșu primit de Răuță
Gabi Torje, mijlocaș Dinamo

VIDEO. Conflict în tribune la Dinamo - FCSB

FOTO. Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - FCSB

+23 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo - FCSB: 

Ghinion teribil pentru Ivanov » Scos de pe teren în ambulanță și dus de urgență la spital, la numai 6 minute de la debut!

Îmbrățișarea de adio? Către cine s-a îndreptat Tavi Popescu, după golul din derby

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (15)
planetfun
planetfun  •  31 Ianuarie 2022, 09:41

Sincer, imi pare rau, torje nu mai poate. Inoata pe teren. Tin minte o faza, la o minge in joc, el era mai aproape si avea avans fata de adversar vreo 4-5 m, iar asta l-a ajuns, a luat mingea. Iar torje datea din picioare, parca pe loc.

sergihne90
sergihne90  •  31 Ianuarie 2022, 07:23

torjica ai fost penibil, ca deobicei. Ultima victorie a lui Dinamo a fost fara tine in teren. Nu castiga ieri Dinamo oricum dar Stoican sa tot insiste cu tine... e ceva dubios.

balotelli
balotelli  •  31 Ianuarie 2022, 02:48
Postat de walterbk pe 30 Ianuarie 2022, 23:50

pai Fotbal Club Steaua Bucuresti aka F.C.S.B. i se spunea si in 2011 cand jucam in grupele e.l. cu liverpool. uita-te la rezumat pe youtube. deci esti asa de prost ca nu intelegi nimic. ce naiba,daca la manchester uniated i se spune manU,inseamna ca se supara? wtf? cat de prosdt sa fii bah/

I se spune Man U pentru a se evita situații în care unii se expun ironiilor altor useri tastand "Man Uniated".

Vezi toate comentariile (15)
Comentează