FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

DINAMO - FCSB // GALERIE FOTO Duel superhot în Derby de România! Cum arată cele mai frumoase iubite ale jucătorilor de la Dinamo și FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 25 iunie 2020 14:00 / Actualizat joi, 25 iunie 2020 14:19

Dinamo și FCSB se luptă azi în prima manșă din semifinalele Cupei României. Dinamo - FCSB se joacă în „Ștefan cel Mare”, de la ora 20:00. Partida va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe Look Sport, Digi Sport și TV Telekom Sport. 

Duelul dintre cele două formații nu se va consuma doar în teren. Jucătorii ambelor formații rivalizează și la capitolul iubitelor sexy. În această seară, acestea nu-și vor putea urmări favoriții de pe stadion, așa cum o făceau în mod tradițional, ci doar din fața televizoarelor. 

Cele mai frumoase iubite ale jucătorilor de la FCSB 

MEDEEA

Florin Tănase are o relaţie de 5 ani cu Medeea Turcescu. În vârstă de 23 de ani, aceasta e cunoscută în lumea modei, ea participând în ultimii ani la mai multe concursuri de frumuseţe. A lucrat inclusiv cu celebrul designer Cătălin Botezatu, este fan şedinţe foto şi nu ratează nicio ocazie să urce pe podiumul de modă atunci când este solicitată, chiar dacă până acum nu a reuşit să cucerească vreun premiu important. Cei doi s-au despărțit la un moment dat, dar s-au împăcat! 

+45 FOTO

IOANA

 În vârstă de 20 de ani, Ioana Timofeciuc este una dintre cele mai sexy prezențe din vestiar! Nu mai este un secret pentru nimeni că focoasa brunetă se iubește cu Florinel Coman, pe care Gigi Becali speră să încaseze nu mai puțin de 50 de milioane de euro. Cei doi sunt împruenă de când Coman juca la Viitorul. Mai mult, Ioana care se poate lăuda cu forme ce pot fi invidiate şi de un fotomodel din Brazilia postează mereu fotografii incendiare pe Instragram. 

+45 FOTO

Cele mai frumoase iubite ale jucătorilor lui Dinamo 

MELANIA

Iubita lui Deian Sorescu e îndrăgostită de sporturile de iarnă și nu ratează în niciun week-end porția de schiat pe pârtiile pline de zăpadă de pe Valea Prahovei sau din afara granițelor țării. Tânăra lucrează la un salon de înfrumusețare din Timișoara și îl susține la fiecare meci pe iubitul său. „Bravo, sunt mândră de tine! Al meu Sorescu” e doar unul dintre mesajele pe care Melania i le-a transmis acestuia. 

+45 FOTO

VALENTINA

Pasionată de călătorii, prietena lui Mattia Montini e una dintre cele mai sexy cuceriri. Atacantul italian e susținut de iubita lui, Valentina Multari, cu care e împreună de 4 ani și care a venit la București pentru a fi alături de el. Cei doi au doi câini, rasa buldog, Prince și Jolie, cărora le-au făcut chiar și un cont pe Instagram unde postează regulat imagini. Celor doi le place să călătorească în vacanțe, iar timpul liber din restul anului și-l petrec mereu împreună. 

+45 FOTO

LARISA

Mihai Popescu și-a cerut prietena de soție chiar în noaptea dintre ani! Au mers într-o vacanță de poveste la Dubai, apoi în cadrul unei cine speciale a făcut marele pas. Mihai și Larisa sunt împreună de ceva ani, aceasta fiind studentă la Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității Carol Davila și nelipsită de pe stadion la meciurile iubitului ei. Larisa e pasionată de călătorii, bifând, printre altele, Viena, Barcelona, Roma, Liverpool sau Dubai.

+45 FOTO

 Dinamo - FCSB // Echipe probabile

Dinamo: 93. Piscitelli - 2. Kilyen, 66. Puljici, 27. R. Grigore, 20. Sin - 4. I. Filip, 24. Mrlzjak - 22. Sorescu, 31. Fabbrini, 8. V. Lazăr - 43. Montini 
Rezerve: 1. Straton, 5. Al. Răuță, 7. Skovajsa, 16. M. Popescu, 19. D. Popa, 26. Kostrna, 29. Neicuțescu, 98. Mihaiu, 99. Moldoveanu
Absenți: Perovici (menajat), N'Diaye (nereținut în lot)
Antrenor: Adrian Mihalcea

FCSB: 99. A. Vlad - 2. V. Crețu, 4. A. Miron, 17 I. Cristea, 28. Pantea - 27. Olaru, 23. Ov. Popescu, 11. Moruțan - 98. Man, 19. Ad. Petre, 88. Ad. Popa
Rezerve: 33. Udrea, 7. Fl. Coman, 20. Vână, 25. Perianu, 29. Pandele, 92. R. Niță 
Absenți: Fl. Tănase (suspendat), Planici (contract reziliat), Panțâru, Momcilovici, Soiledis, Oaidă, Al. Stan, Nedelcu, L. Filip (accidentați)
Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă

Match preview Dinamo - FCSB

Citește și: 

Ionel Dănciulescu, reverență pentru PCH în ziua marelui derby: „Fără ei, am fi vorbit de fosta Dinamo”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
creeperno
creeperno  •  25 Iunie 2020, 22:48

Tot nu-mi place de iubita lui coman

2899411866757602
Maryana Eu  •  25 Iunie 2020, 19:41

Derby in Romania este doar intre CS Dinamo si CSA Steaua, indiferent de sportul unde se intalnesc. Sa lasam societatile comerciale ale lui Negoita, Badea, Becali ....

vladutz13
vladutz13  •  25 Iunie 2020, 16:29

Cam confundati frumusetea cu dezbracarea

Vezi toate comentariile (12)
Comentează