GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  DINAMO - FCSB

DINAMO - FCSB. Ionel Dănciulescu, reverență pentru PCH în ziua marelui derby: „Fără ei, am fi vorbit de fosta Dinamo”

Ionel Dănciulescu a prefațat derby-ul Dinamo - FCSB
Ionel Dănciulescu a prefațat derby-ul Dinamo - FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 25 iunie 2020 12:17 / Actualizat vineri, 26 iunie 2020 14:35

Ionel Dănciulescu (43 de ani), directorul sportiv al lui Dinamo și totodată fost jucător al „câinilor”, a prefațat partida cu FCSB din turul semifinalelor Cupei României.

  • Dinamo – FCSB se joacă azi, de la 20:00. Duelul va fi liveTEXT, VIDEO și FOTO pe GSP.RO și în direct pe Look Plus, TV Digi Sport și TV Telekom Sport.

Dănciulescu mărturisește că, în ciuda trecutului său de la Steaua, rămâne „câine” până la moarte. Totodată, nu ezită să-i laude pe fanii lui Dinamo, afirmând că aceștia au jucat un rol esențial în salvarea clubului. 

„Sunt convins că FCSB înseamnă fosta Steaua. Din punctul meu de vedere, sunt dinamovist și așa voi fi toată viața. Am jucat și acolo, m-am simțit destul de bine, dar sunt dinamovist și așa voi fi toată viața mea.

Nu sunt subiectiv, dar toată lumea spune că Dinamo are cea mai frumoase galerie. E un lucru fantastic ceea ce fac la meciuri și ceea ce fac în momentul actual. Fără fani, am fi vorbit acum de «fosta Dinamo»”, a punctat Dănciulescu, într-un interviu acordat pentru Casa Pariurilor

Dănciulescu propune jucători la națională

Fostul golgeter al „câinilor” a nominalizat câțiva jucători din ambele echipe pe care îi vede la echipa națională: 

Coman, Man și Oaidă, ultimul e un jucător care a crescut foarte mult în ultima perioadă. De partea cealaltă, i-aș alege pe Ricardo Grigore, pe Deian Sorescu și mi-aș dori ca, prin evoluțiile lui viitoare, să ajungă acolo și Robert Moldoveanu”.

Statistică impecabilă și în Cupa României

Dănciulescu a înscris de 41 de ori în Cupa României și așteaptă ca performanța reușită de el să fie doborâtă: „Recordurile sunt pentru a fi bătute la rândul lor. Pentru mine, cel mai important e că după o carieră destul de lungă, am rămas cu aceste cifre și aceste trofee. Sunt bucuros de ceea ce am realizat”.

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Pariuri Dinamo - FCSB: „Câinii” au doar două înfrângeri în ultimele 18 derby-uri cu FCSB!

DINAMO - FCSB. Marele atu al „câinilor” împotriva marii rivale + ce spune statistica

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  25 Iunie 2020, 17:12

FANII DINAMOVIȘTI SUNT DE NEEGALAT, N-AI CUM SA NU IUBESTI TOT CEEA CE TINE DE CLUBUL ROS-ALB*****

Vezi toate comentariile (1)
Comentează