FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

Flavius Stoican, mesaj pentru Mihai Stoica și FCSB: „Ce să facem dacă sunt nemulțumiți?”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 ianuarie 2022 17:46 / Actualizat miercuri, 26 ianuarie 2022 18:15

Flavius Stoican și Mihai Stoica își continuă schimbul de replici înainte de derby-ul dintre Dinamo - FCSB.

  • Dinamo - FCSB se joacă duminică, 30 ianuarie, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look+, Telekom Sport și Digi Sport.

După ce s-au contrat la capătul înfrângerii suferite de Dinamo cu FC Argeș, antrenorul „câinilor” a avut din nou un mesaj pentru managerul general de la FCSB, care s-a plâns de starea gazonului de pe stadionul din „Ștefan cel Mare”.

Dinamo - CS Popești Leordeni 1-2 » Echipa lui Flavius Stoican, înfrângere în fața unei echipe din Liga 3
AMICAL
Dinamo - CS Popești Leordeni 1-2 » Echipa lui Flavius Stoican, înfrângere în fața unei echipe din Liga 3

„Bine că ne bagă în toloaca aia, în acea plantație din care mai lipsesc doar cartofii”, a spus MM Stoica, iar Stoican i-a dat azi replica.

Flavius Stoican, mesaj pentru Mihai Stoica și FCSB: „Dacă sunt nemulțumiți, nu putem să-i mulțumim noi”

„Ce să facem? Dacă sunt nemulțumiți, nu putem să-i mulțumim noi. Joacă în deplasare pe terenul nostru. Dacă sunt nemulțumiți ce să facem?, a spus Stoican, care a prefațat și derby-ul.

„Meciul cu FCSB va fi unul în care adversara va avea prima șansă. Are jucători de valoare, cotați la un anumit nivel. Vom încerca să ne ridicăm le nivelul lor. O să vedem ce va fi, dacă doar rămân niște vorbe. Eu simt că nu. Împreună putem face o figură frumoasă în meciul de duminică”, a adăugat Stoican, la DigiSport, după amicalul pierdut de Dinamo, 1-2 cu CS Popești Leordeni.

Pot spune doar că eu am încredere că împreună cu jucătorii, staff-ul și fanii putem scoate Dinamo din această situație.

– Flavius Stoican 

Derby de România, cu tribunele goale? 

Cel mai așteptat meci din Liga 1 de către suporteri se va juca duminică seară într-o atmosferă dezolantă. Ceva mai mult de o mie de tichete cumpăraseră până ieri fanii „câinilor” dintre cele aproape 5.000 scoase la vânzare. Adică 30% din capacitatea arenei din Ștefan cel Mare.

Chiar dacă partida se va disputa în condiții speciale, dinamoviștii speră totuși ca până duminică seara să se epuizeze biletele. Mai mult, fanii să cumpere inclusiv tichete virtuale, la prețul de 2,5 lei bucata, pentru salvarea clubului de la haosul financiar. Dintre cele 5.000 de bilete, 200 vor ajunge la rivalii de la FCSB

VIDEO Derby în Liga 1: Totul despre Dinamo - FCSB

Citește și: 

Hațegan, egalul lui Porumboiu, după delegarea la „Derby de România” » Reacția fostului arbitru: „Eu nu arbitram Dinamo și Steaua, ci Securitatea și puterea supremă din România”

Dinamo a pregătit o surpriză pentru meciul cu FCSB : „Era una dintre promisiunile făcute suporterilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
514091889218839
Mihai Buzea  •  27 Ianuarie 2022, 12:02

Corect. Pt.fcsb nu ai ce face. Singurul lucru pe care îl poți face este sa stai in GENUNCHI lui burleanu!!!!

markksson
markksson  •  27 Ianuarie 2022, 00:10

Stoican ar trebui sa isi vada de antrenorat. MM-ul e pus sa latre si isi face treaba foarte bine. Cred ca cineva din partea administrativa, sub Muresan ierarhic vorbind, putea sa ii dea replica - aratandu-i in felul asta lui MM ca Dinamo nu da nici doi bani gauriti pe parerile (rautatile) lui.

beatdash
beatdash  •  26 Ianuarie 2022, 18:35

pai nu aveti ce sa faceti. aveti asa de mari datorii la aia care gestioneaza national arena ca nu va mai lasa aia sa jucati acolo niciodata. mai si pierdeti bani. ca scoteati profit urias din bani de bilete daca jucati pe NA,dar asa o sa veniti cu bani de acasa. prostilor. voi va trageti tzeapa singuri. nu va speriati,nu-i ca si cum ati sti voi sa jucati mai bine pe orezaria aia decat pe un stadion normal.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează