FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

VIDEO + FOTO GSP a vizitat stadionul lui Dinamo cu o zi înainte de Derby de România » Cum arată gazonul

Articol de , , - Publicat sambata, 29 ianuarie 2022 14:19 / Actualizat sambata, 29 ianuarie 2022 14:44

Dinamo și FCSB joacă duminică în Derby de România, iar formația roș-albastră se teme de starea gazonului.

  • Dinamo - FCSB se joacă duminică, 30 ianuarie, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look+, Telekom Sport și Digi Sport.

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a criticat în repetate rânduri starea gazonului arenei din „Ștefan cel Mare”, dar antrenorul „câinilor” dă asigurări că terenul va fi unul bun.

Azi, cu o zi înainte de Derby de România, Gazeta Sporturilor a vizitat stadionul lui Dinamo pentru a vedea cum se prezintă gazonul.

VIDEO Cum arată gazonul înainte de Dinamo - FCSB

Gazonul nu se prezintă în condiții optime. Cele mai multe probleme sunt la cele două porți, acolo unde sunt zone mari doar cu pământ, fără iarbă.

Mihai Stoica: „Amicalul, o bătaie de joc”

Joi, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, l-a criticat pe Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo, pentru că a ales să dispute un meci amical înaintea derby-ului, în contextul în care gazonul din „Ștefan cel Mare” arăta oricum foarte rău.

„Terenul e prea prost! De ce să-ți iei amical, să-i arăți lui Jonathan Rodriguez cum e terenul? Așa ceva nu se face, mai ales că ai fost fotbalist (n.r. - referire la Flavius Stoican)”, a declarat MM la Telekom Sport.

Stoican explică amicalul cu Popești Leordeni: „Gazonul se va prezenta în condiții bune” 

La conferința de presă de azi, Stoican a explicat și de ce a ales să dispute miercuri un amical cu Popești Leordeni, 1-2 și a vorbit despre gazonul de pe stadionul „Ștefan cel Mare”. 

„De acum înainte, în fiecare săptămână în care nu se joacă etapă intermediară, vom juca un meci amical. Vreau să dau o șansă tinerilor din Academie. De aceea am jucat amicalul cu Popești Leordeni. Nu Dinamo București a fost învinsă de Popești Leordeni! Dinamo București va juca duminică. Gazonul se va prezenta în condiții bune. Nu putem să spunem că este praf. Nu! Am jucat pe terenuri mai rele. Mâine, dacă suntem puși să jucăm fotbal în lift, noaptea la 2, vom juca”, a declarat antrenorul.

FOTO Cum arată gazonul stadionului din „Ștefan cel Mare” cu o zi înainte de Dinamo - FCSB

+20 FOTO

Citește și: 

Fază amuzantă în conferința lui Stoican: „Virează la dreapta” » Ce spune despre derby-ul cu FCSB

Dinamo, gata să facă un transfer după Derby: „L-am văzut, e OK” » Ce negocieri s-au blocat + ce plan au „câinii”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  30 Ianuarie 2022, 09:59

Ha! Vai de noi ce mare veste! De parca ar fi prima data cand se joaca pe un astfel de stadion in Romania. Imi aduc aminte de stadionul dintre cimitirele Bulevardului Ghencea. Templul fotbalului romanesc. Cate meciuri internationale s-au jucat in mocilrla aceia? Era celebra in intrega lume.

444001919101397
Florean Andrei  •  30 Ianuarie 2022, 06:07

Chiar și pe arătură, steliștii o să le dea bătuta de rigoare. Cu toate șmecheriile, pe ddb o așteaptă B-ul. Steliștii mai au o ultimă șansă să le dea dinam0viștilor un scor de tenis !

creeperno115
creeperno115  •  29 Ianuarie 2022, 22:41

Gazon foarte bun pentru bascalia de liga 1!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează